Snelevacature Amsterdam

Micro-nutriënten die verhoging van de vruchtbaarheid van mannen

Het geboortecijfer daalt al jaren, ten slotte, waren er 673 Duizend geboorten in het jaar 2012, maar minder dan de helft van de geboorten in de jaren 1960. Samen met dit, stijgt de gemiddelde leeftijd waarop een vrouw haar eerste kind. Duitse vrouwen in het jaar 2012 op het moment van hun eerste geboorte gemiddeld 30.7 jaar oud.1, elke vierde kind heeft met zijn biologische moeder, die 35 jaar of ouder.

Met toenemende leeftijd van de vrouw, is de kans op zwangerschap daalt aanzienlijk: Met 20 jaar, de kans op een succesvolle bevruchting is nog steeds 90%, met 30 tot 60% en met 40 jaar, slechts 36%.2

Als de zwangerschap uitblijft na enkele maanden van onbeschermde geslachtsgemeenschap, het is alleen minder dan de helft van de gevallen de vrouw alleen. Net zo vaak een verminderde kwaliteit van het sperma van de man is verantwoordelijk voor zijn. Deze is gedaald, meer dan 50 jaar, met een Snelheid van ongeveer minus 2% per jaar. Het sperma dichtheid is laag, het gemiddelde volume van het Ejaculaat, de beweeglijkheid en het aantal zaadcellen vermindert. Als de belangrijkste oorzaken voor milieu-toxines en het dieet zijn geïdentificeerd tekorten (voor meer over de oorzaken en de achteruitgang van de kwaliteit van het sperma hier).

De precieze redenen voor de beperkte productie capaciteit voor Elk de helft van de getroffen mannen is onbekend. Een team van onderzoekers van Oostenrijk wilde niet met dit gebrek aan kennis, en onderzocht de resultaten van diverse onderzoeken uit de afgelopen 20 jaar, volgens de micro-de productie van voedingsstoffen kan verhogen het vermogen van de mens.3

Tijdens dit onderzoek voor de eerste keer, niet extreem hoge doseringen van individuele micro-getest voor nutriënten, maar slechts een matig hoge dosering van een ander, een combinatie van vitaminen, aminozuren en sporenelementen. Het resultaat is waarschijnlijk veel koppels een reden om te hopen.

Micro-voedingsstoffen – effectief te zijn bij verminderde vruchtbaarheid van mannen

Tot voedingsstoffen, de micro alle essentiële voedingsstoffen gerekend, die het lichaam van energie, hoewel, echter, hebben een antioxiderende werking en het opbouwen en onderhouden van lichaamsfuncties hebben een positieve invloed. Onder deze stoffen, aminozuren, vitaminen, sporenelementen en mineralen, maar ook essentiële vetzuren, Vitaminoids en co-enzymen.

Op de werkzame stof combinatie is

Het Team van Prim. Univ.-Doz. Dr. Martin Imhof van het IMI-centrum voor de wens om kinderen te hebben geneesmiddel in Wenen, heeft vastgesteld, acht belangrijkste actieve ingrediënten. Dit vonden ze in het voedingssupplement, PROfertil in de volgende concentraties op basis van een dagelijkse dosering van twee capsules:

 • L-carnitine (440 mg),

 • L-arginine (250 mg),

 • Co-enzym Q10 (15 mg),

 • Vitamine E (120 mg),

 • Zink (40 mg),

 • Foliumzuur (800 mcg),

 • Glutathion (80 mg),

 • Selenium (60 mcg).

Aanzienlijke toename van de vruchtbaarheid, met gevolgen

baby kinderwunsch vitamine Männer FurchtbarkeitEen totaal van 132 mannen met een verminderde vruchtbaarheid, micro-voedingsstoffen zijn de voorbereidingen gegeven over een periode van drie maanden. Als controlegroep werden 73 productie beperkt in aanmerking komende mannen die een Placebo toegediend.

De resultaten zien er veelbelovend uit. Het nemen van de micro-combinatie van voedingsstoffen verhoogd

 • de beweging van het sperma naar 23 procent,

 • het totale volume van het ejaculaat met 33 procent en

 • de cel van het sperma dichtheid aan alle 215 procent.

Alle waarden vertegenwoordigen een aanzienlijke verbetering van de vruchtbaarheid in vergelijking met de controle groep. De resultaten voor de “Hand en voet” kon ook niet lang te wachten. Een totaal van 34 zwangerschappen kwam in de loop van de zes maanden na de voltooiing van de studie, in de groep van mannen, de micro-voedingsstoffen voorbereiding. In de controle groep, waren er slechts elf.

Alternatieven

Verkrijgbaar In apotheken amitamin fertilsan M, fertilovit M en Orthomol fertil plus zijn, naast ProFertil in een zeer vergelijkbare samenstelling. fertilsan M bevat het een van de producten in aanvulling op Vitamine D, er is een gebrek van veel mannen, vooral in de Winter, en de tekortkoming leidt ook tot een verminderde vruchtbaarheid.

Geef een reactie

Scroll To Top