Snelevacature Amsterdam

Milia bij baby ‘ s en kinderen: reden tot zorg?

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “het is bij volwassenen niet verdwijnen deze gezinnen de meeste van het alleen zijn. Als het wordt beschouwd als cosmetisch storend zijn, moet de behandeling in een professionele wijze.” Veel volwassenen zijn kleine witte puistjes in het gezicht. Dit is de zogenaamde Milia. Echter, zelfs kinderen krijgen deze kleine cysten? Je moet er iets aan doen, of Milia bij baby ‘ s en kinderen zijn absoluut onschadelijk?

De kinderarts Dr. Nadine zegt Hess

Volwassenen weet je, vooral vrouwen, zijn geïrriteerd door: Milia, vooral wanneer ze zich voordoen in het gezicht. Dit zijn kleine cysten die gevuld zijn met hoorn materiaal, en op de uitgangen van de talgklieren bevinden. Kortom, Milia kunnen komen bijna overal op het lichaam, in het geval van volwassenen, maar ze worden het meest periokulär, dat is, in het gebied rond de ogen te vinden.

Milia zijn in de eerste plaats een visueel Probleem. Ook als de cysten storen je niet druk rond. Zonder voorafgaande scoring van de Milij, de hoorn materiaal is niet geleegd. Integendeel, de meeste van de tijd die je verergeren het Probleem door te drukken op de inhoud dieper en ontsteking veroorzaakt. De behandeling van Milia behoort in ieder geval in de handen van een professional. Beste u raadpleegt het Probleem op een huid arts. In ongecompliceerde Punten die liggen niet direct op de ogen, kan ook helpen bij een goede schoonheidsspecialiste.

Bij kinderen Milia optreden

Ook kinderen en baby ‘ s kunnen krijgen Milia in de meeste van de cysten worden gevormd, worden direct na de geboorte. Vooral het gebied op de neus is aangetast, maar ook op de wangen vormen Milia. Bedrijven kunnen-en moeten-niets: Deze Milia bij baby ‘ s en kinderen gaan altijd weer alleen. Evenzo, als een Milij op het gebied van letsel ontwikkeld. Bij kinderen komt het steeds vaker voor wanneer het talent heeft gekregen, wanneer u Spelen een scheur op de kin. Deze gezinnen uiteindelijk pop pijn, leeg te zijn, en worden verwijderd na afloop.

Mutter liebkost ihr Neugeborenes

De Milia die vorm na de geboorte, de neus en de wangen, en uiteindelijk verdwijnen vanzelf en moet niet behandeld worden

Tieners en volwassenen worden behandeld

De zaak is anders als het een Tiener. Zoals bij volwassenen, zijn deze gezinnen niet meer verdwijnen uit alleen. Als het wordt beschouwd als cosmetisch storend zijn, moet de behandeling in een professionele wijze. De scoring en de uitdrukking van Milia is, als het goed is gedaan, nauwelijks pijnlijk, maar alleen in gevoelige gebieden, zoals direct op het oog, het kan ongemakkelijk zijn.

In het geval van baby ‘ s, zo frequent voorkomende zogenaamde Epstein parels, het is hetzelfde. Tot 80 procent van de baby ‘ s worden beïnvloed vanuit het kleine, zoals de parel-op zoek keratine cysten in het gebied van de orale mucosa. Ze lopen meestal langs de Mond middenlijn en ontstaan Genesis tijdens het embryo, dus in de eerste weken van het leven in de baarmoeder. Net zoals Milia, maar ze zijn volledig onschadelijk en verdwijnen uiteindelijk pijn.

Geef een reactie

Scroll To Top