Snelevacature Amsterdam

Milia verwijderen: de praktijk Vita geeft de beste tips

Milien entfernen: Das klappt bei der Kosmetik
Self-Milia verwijderen – ze moeten zorgvuldig worden op of, omdat het kan leiden tot littekens. Als u wilt om zich te ontdoen van de lelijke cysten onder de huid, maak een afspraak in de cosmetica -, bio ogentroost-thee, smeerwortel-Sud en massages – er zijn een paar manieren om de bestrijding van Milia recht. De praktijk Vita onthult kunt verwijderen, wat huis betekent de familie.

In het Algemeen: Wees voorzichtig, als u wilt verwijderen van Milia. Vooral in het gebied rond de ogen, laat u de behandeling op de beste van een dermatoloog uit te voeren, omdat het kan gemakkelijk leiden tot littekenvorming.

Pflegeöl

U kunt het verwijderen van Milia is door het masseren van hen regelmatig. Je geeft een beetje olie van de huid op de Vinger

Milia verwijderen door een olie Massage

Massage van de Milia, griesmeel, van granen genoemd, regelmatig, zorgvuldig, met de toppen van je vingers in een cirkel. Je geeft een beetje olie van de huid of vette crème op de vingers, zodat het beter gaat.

Oogspoelmiddel met ogentroost thee tegen de familie

Een tijd elke dag voor ogen baden met ogentroost thee (in de apotheek). Twee theelepel ogentroost met een kwart van een Liter en giet kokend water en laat het minstens een kwart van een uur.

Augentrost

Milia kunnen worden verwijderd door het oog baden met ogentroost-maak elke dag tijd voor koffie

Afspraak bij de schoonheidsspecialiste voor Milia verwijderen krijgen

Milia verwijderen: De beste manier om de dermatoloog of schoonheidsspecialist. De behandeling is eenvoudig en vrijwel pijnloos. De schoonheidsspecialiste gebruikt een klein mes dat je anritzt de huid over de Milia gemakkelijk, daarna worden ze geperst en gedesinfecteerd. Na een paar dagen niets meer is ooit te zien.

Milia verwijderen met smeerwortel

Beinwell gegen Milien

Met een smeerwortel-Sud griesmeel korrels verdwijnen bij regelmatig gebruik binnen een korte periode van tijd

U krijgt in de apotheek, zo ‘ n 38 procent alcohol en smeerwortel. De wortels gewassen worden met warm water, snijd ze in kleine stukjes en plaats ze in de alcohol. Na ongeveer drie dagen, de Sud is klaar voor u om hem te laten kalmeren langer. Verwijderen van vlekken, genieten van een katoenen bal met de bouillon en leg ze twee keer per dag voor ongeveer tien minuten voor het griesmeel graan.

 

© door wat wordt uitgezonden

Geef een reactie

Scroll To Top