Snelevacature Amsterdam

Mini apparaat tegen apneu

Eine Frau schläft mit einem Airing in der Nase
De zogenaamde Luchten inschakelen van patiënten met slaapapneu zich te onthouden van de nacht naar de ademhaling masker, Een ademhalingsmasker, van striemen op zijn hoofd, met een dikke buis leidt tot een apparaat op het nachtkastje: De huidige therapie voor slaapapneu creëert de sfeer van een intensive care unit. Dat zou snel veranderen, dankzij een nieuwe ontwikkeling in de praktijk, de Vita presenteert.

In het geval van een slaapapneu, het zachte gehemelte wordt naar beneden getrokken zo ver dat het gaat om nachtelijke onderbrekingen van de ademhaling – is deze verhoging van het risico van hypertensie met 50 procent. Degenen die lijden aan obstructief slaap apneu, heeft ook een ongeveer vijf keer zo hoog risico, binnen de komende zeven jaar, hart-en vaatziekten ontwikkelen van de ziekte.

Airing-Nasenring

Met twee silicone uitstulpingen van de Uitzending is ingebracht in de neus – een kleine ventilator zorgt ervoor dat de Luchtwegen vrij blijven

De conventionele behandeling methode in het geval van een sterke slaap apneu is het zogenaamde drukbeademing (CPAP, voor continue positieve druk in de luchtwegen). Elke nacht, patiënten dragen een ademhalingsmasker, de positieve Druk op de luchtwegen ausübtund als de keel en de luchtwegen terechtkomt. Een nadeel is immers te vaak het effect van een dikke buis van de ademhaling masker, waardoor het moeilijk is om te Draaien in uw slaap. De ventilator is ook erg duur (tussen de 500 en 1500 euro) en neemt veel ruimte in beslag. Echter, deze behandeling verbeterd, meer dan 70 procent van de patiënten de kwaliteit van leven aanzienlijk.

Uitgezonden beschermt tegen de Ademhaling

De Boston bedrijf ontwikkelde het “Luchten” is bedoeld om te voorkomen dat de slaap apneu patiënten in de toekomst, de Slaap tussen de slangen. Het kleine apparaat vereist er is geen kabel of slang. Hij werkt op batterijen en met een kleine ventilator. De Uitzending is ingebracht in de neus en blijft blazen lucht in de Luchtwegen vrij te houden.

Het apparaat is ontworpen voor eenmalig gebruik, dan is het effect van de batterij. Het is gemaakt van recyclebare materialen.

De Uitzending is niet toegestaan – de Boston fabrikanten verwachten dat een goedkeuring in de verenigde staten in het begin van 2016. De voordelen zijn duidelijk: De Uitzending is klein, en kan verdeeld worden in elk appartement, zonder te hoeven nemen tot de ruimte. En het Beste deel: In de handel, het moet kosten minder dan drie Euro.

Hamburg-harburg, 7. Juli 2015

Geef een reactie

Scroll To Top