Snelevacature Amsterdam

Mini-Landbouw in de tuin om zelf vitamine bommen

In een ander leven, het verlangen van de consument naar de “groene oplossingen” steeds luider en luider. Ook op het gebied van voedsel, is er deze Trend. In tegenstelling tot verleden jaar, wordt meer nadruk gelegd op regionale en seizoensgebonden producten. De lopende besprekingen van de glyfosaat-studies versterken dit verlangen meer en meer. Want met veel publiciteit over de onkruidbestrijding kredieten “waarschijnlijk kankerverwekkend”, gaat meer het verlangen naar voedsel. De oplossing ligt voor de hand en de Trend groeit voortdurend: Mini-Landbouw is het magische woord voor de gezonde en groene levensstijl. Maar waarom is het dat de Mini heeft ontwikkeld Landbouw op de nieuwe Trend en wat is achter het?

Mini-Landbouw is al de woede

De droom van de eigen Boerderij, de planten, de economie en de (Kleine) veehouderij is een enorm project, niet alleen veel Kennis, maar ook voldoende ruimte om vraagt. En hier is de Mini-Landbouw komt in het spel. Mini-Landbouw betekent

 • Zelfvoorziening in de
 • (Klein) vee te fokken en
 • Plant economie.

Niet iedereen woont op een boerderij. En niet iedereen kan veroorloven om te kopen en te beheren. De Levensstijl trekt mensen in appartementen en huizen in de stad en in het land. Sommige van hen kunnen tevreden zijn over de eigen kleine tuin. Anderen komen met een balkon of terras. En het is juist voor deze mensen, Mini-Landbouw is een populair Alternatief voor de weg voor self-catering. Zeker, de self-levering door de Mini-Landbouw op het balkon of in de kleine tuin is niet volledig mogelijk. Maar, afhankelijk van de grootte van de landerijen, op zijn minst een goede bron voor een gezond voedingssupplement.

Specifiek catering om zichzelf te bevestigen aan de Mini-Landbouw op kleine vee en / of planten van de economie:

 • Mini-Farming auf dem eigenen Balkon

  Mini-Landbouw op het balkon

  Klein vee: klein vee fokken, de verzorging en het fokken van dieren. Die dromen van dagelijks verse eieren, je kunt houden van kippen in het huis stabiel. Hier voeden en zorgde voor de Mini-Boer en zijn dieren, die u van de dierenarts in geval van problemen, onderzoeken, en ontvangt een beloning van vers gelegde eieren, die hij verzamelt zelf. Voor de kleine vee is voldoende ruimte. Afhankelijk van het dier Mini moet ontvangen worden door de Landbouwer op de specifieke behoeften van de diersoort. Vooral in het geval van kippen, de eigenaardigheid van aanvallen die raakt de Mauser. Parasieten te verminderen kan ook de kleine veehouderij drastisch. De dieren ziek worden, is het risico van Infectie voor de andere dieren is vaak hoog, en snelle Actie is nodig om de bescherming van de kleine boerderij en haar bewoners.

 • Plant economie: Gemakkelijker voor de plant economie. Ook het zelf kweken van planten vereist een goede verzorging. Echter, de dagelijkse Feed zal worden vervangen door water. En in tegenstelling tot de stal te nemen van de “enige” verwelking van de bladeren, en potentieel voorkomende onkruid en ongedierte. In de plant economie, veel is mogelijk. Van de fruitbomen te pompoen, wortel & co. de verscheidenheid van de planten dat u kunt kweken. Zeker, de ruimte speelt ook een rol. Echter, zelfs in een kleine tuin of balkon kan worden voorzien van specifieke planten.

Mini-Landbouw in een kleine tuin – verhoogde bedden maken het mogelijk

De Mini-Landbouw kan het realiseren van een hobby tuinders met kleine tuinen. Wie zou niet willen om zich te specialiseren gewoon op het kleine vee-fokkerij, vooral te implementeren met de verhoogde bed teelt en oogst van planten is bijzonder goed, omdat:

 • Wiet doet zich meestal dicht bij de grond, dat is waarom het is de verhoogde bed te weinig kans om zich te verspreiden.
 • Een worm hek is getrokken, de Mini-Boer op het verhoogde bed voor de natuurlijke vijanden van salades & co. heb geen angst.
 • Hoog gebouwd worden bloemperken in lagen. Daarom is de Amateur-tuinman, kunnen gebruik maken van het verval warmte, die zich in de bodem op de wortels voor een snellere groei van de plant is ideaal.
 • Het verhoogde bed extra bevestigen van de afdekkingen ter bescherming tegen weersomstandigheden en Vorst. Daarom is de Amateur-tuinier kan gebruik maken van de verhoogde bed is ook ideaal als koude frame. Een bijzonder voordeel van het verhoogde bed tegen de Flachbeet is ook de moeite van het te Bukken tijdens het werken in de tuin. Het verhoogde bed is aanpasbaar, wat is de reden waarom de tuin aan het werk te vergemakkelijken en tegelijkertijd beschermt de achterkant.

Die fruit en groente is vooral geschikt?

Mini-Garten

Groenten uit je eigen Mini-tuin is gezond en smaakt goed.

Iedereen die geen rekening houdt met het fokken van kleinvee, en de plant economische graag om zich te concentreren, heeft een kleurrijke selectie van fruit en groente voor de eigen Min-Boerderij:

 • Salade: salade is niet alleen de man erg populair. Ook luizen en slakken zijn sterk gefixeerd op de salade. Tegen de ongenode gasten, is met name geschikt voor sla in de verhoogde bed. Naast de hobby-tuinman moeten worden geïnformeerd over de gewasbeschermingsmiddelen voor de bestrijding van luizen. Om zich te vestigen schijnbaar door de honderden snel op de salade, ongeacht of u geplant (indien onbehandeld) op het balkon of in de tuin.
 • Kruidentuin: Basilicum, tijm, bieslook, citroenmelisse & co. populair zijn de kruiden die niet alleen in sauzen voor vlees of in de salade, maar ook een heerlijke geur aan de Mini-Boerderij te spuiten. Afhankelijk van de soort van het kruid draagt prachtige bloemen die het decoreren van de tuin, balkon en terras.
 • Fruitbomen: Wie is een grote tuin, je kunt groeien in aanvulling op de kleine planten, fruitbomen. Appel-en kersenbomen zijn geschikt voor het duitse klimaat is uitstekend. En van de latere oogst alleen verse gerechten u kan toveren, maar ook, bijvoorbeeld, jam of compote. Naast sla, kruiden en fruitbomen zijn geschikt voor de Mini-Landbouw, bijvoorbeeld:
 • Wortelen
 • Bessenstruiken (bes, Braam, framboos, enz.)
 • Pompoen
 • Meloen
 • Aardbeien
 • Courgette
 • Komkommer

Weten wat er in het

Fungiciden, herbiciden tegen planten en insecticiden tegen insecten: het is allemaal inbegrepen in de behandeling van voedsel van de agrarische economie. Pesticiden (gewasbeschermingsmiddelen) zijn nodig om te houden van ongedierte weg en laat het fruit en de groenten knapperig en fris. Hoeveel het is in de planten uit de supermarkt, weet niet de consument. De Mini-Boer is een self-catering. De Mini-Landbouw, hij kan zelf bepalen hoeveel hij geeft van wat zijn planten om te bereiken van het beste resultaat. Weten wat er in zit” is, naast het plezier van uw eigen kleine kwekerij, de duidelijk Argument waarom is zelfvoorziening via de Mini-Landbouw wordt steeds populairder.

Geef een reactie

Scroll To Top