Snelevacature Amsterdam

Moe, zwak en vaak ziek? Deze krachtige stoffen helpen!

Rindfleisch gegen Eisenmangel
Dit geeft Macht: rundvlees is een goede bron van ijzer – om te voorkomen dat vermoeidheid en concentratie chronische vermoeidheid, een verandering in de Voeding kan wonderen verrichten Met de juiste mineralen, krijg je het momentum voor de dag. Deze lekkernij moet van plan op je eten.

Ijzer: voor het inschakelen van de stroom schakelaar

De huidige Cijfers laten zien dat Ongeveer 20 procent van de Duitsers te lijden van een tekort aan ijzer. Onze hersenen hebben de mineralen om voldoende zuurstof te krijgen. Met regelmatige consumptie van rood vlees (bijv. rundvlees), het beste in combinatie met Vitamine C voor het verbeteren van uw strijkijzer-account.

Zink: Heeft langs de lijn passen

U gevoelig bent voor verkoudheden? Probeer het met een volkoren-met Ontbijt: Het zink in de aardse gebakken goederen, stimuleert het Centrale zenuwstelsel, het immuunsysteem cellen. Nieuwe studies hebben aangetoond dat een voldoende zink huishouden kan de kans op een verkoudheid met maximaal vijftig procent.

Jodium: Breng de stofwisseling up-to-snelheid

Als je het vriespunt, zelfs met de verwarming ingeschakeld, heeft te worstelen vaak met een tekort aan jodium. Het mineraal stimuleert de stofwisseling in de schildklier en doneert de warmte van het lichaam. Met een yoghurt van de dag of vis (bijvoorbeeld zalm, forel), kunt u de ijstijd tot een einde, het advies van voedingsdeskundigen.

Geef een reactie

Scroll To Top