Snelevacature Amsterdam

MSM en glucosamine werken samen voor artrose

MSM, organische zwavel) glucosamine bij artrose behandeling niet Onbekend – Hoe werken ze samen?

De positieve effecten van glucosamine bij artrose is al bevestigd. Dit toont aan, onder andere, het feit dat de amino suiker is verwerkt in een toenemend aantal van drugs.

Glucosamine wordt niet of nauwelijks opgenomen door het voedsel. De amino suiker doet zich bijna uitsluitend in de Chitine van schaal-en kraakbeenweefsel. Wie wil deze bronnen in het dieet plan? Het lichaam kan niet maken dit gezamenlijk blok zelf, echter, blijkbaar in voldoende hoeveelheid. Dus, er is alleen een aanvulling, dat is toepasselijk, want dit glucosamine is ook in de mens, een belangrijke component van kraakbeen in de gewrichten te houden, zodat u flexibel en structureel versterkt.

MSM kan worden zwavel-tekortkomingen in de gewrichten te compenseren voor

Het belang van methyl sulfonyl methaan (MSM) voor gezamenlijke gezondheid, is op de laatste sinds de jaren 1990 bekend. MSM is een zwavelverbinding op een organische Basis, die zeer goed door het lichaam opgenomen. Zwavel, op zijn beurt, is ook een stof dat houdt de functionaliteit van de gewrichten. Als er een defect is, kan het van invloed op de regeneratie vermogen van de gewrichten en de baleinen, die gepaard gaan met hevige pijn. Patiënten die lijden aan artrose, door de manier, is slechts ongeveer een derde van de zwavel gehalte in het kraakbeen, zoals bij gezonde mensen.

Tot slot, een studie die bij elkaar brengt glucosamine en MSM

Gelenke, Glucosamin und MSMEigenlijk is het al verwonderlijk dat in wetenschappelijke studies tot nu toe nog niet gericht op de studie van het gezamenlijke effect van MSM en glucosamine. Samen met Chondroïtine, glucosamine is niet bestudeerd heel vaak, maar met de MSM.

Deze kloof is nu gesloten en een Indiase Team op de Nizam Institute of Medical Sciences (NIMS), een van de toonaangevende open universiteiten van het land. De NIMS onderzoekers deden een gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie Parallel Design. Deze 118 selectie van patiënten met een milde tot matige artrose. Ze werden willekeurig verdeeld in vier groepen. De deelnemers van de eerste groep kreeg een dagelijkse dosis van 500 mg glucosamine. In de tweede groep, 500 mg van MSM werden toegediend.

De mensen van de derde groep was een combinatie van glucosamine en MSM, en in de vierde groep die alleen een Placebo is toegekend.

Goede resultaten met glucosamine en MSM alleen Nog beter in combinatie

De inname duur was in alle groepen van twaalf weken. Voorafgaand aan de gunning, evenals na twee, vier, acht en twaalf weken na het nemen van de deelnemers werden onderzocht en pijn profielen worden gemaakt. Hier werd aangetoond dat in de glucosamine groep, de pijn index, de gemeten waarde van 1.74 al pijn als gevolg van een aantal beperkingen in het dagelijks leven – 12 weken naar 0.65 viel. Met MSM, de waarde van 1,53 viel 0.74. Beide overeen met een merkbare verbetering.

De deelnemers, echter, glucosamine en MSM in combinatie van de omzet, daalden de pijn van een waarde van 1,70 0,36. Om pijn te verlichten en ontstekingen werden bereikt-inflammatoire effecten in deze groep was aanzienlijk sneller dan de andere deelnemers.

De gemeenschappelijke inname van MSM en glucosamine, daarom kan zelfs op korte termijn leiden tot betere resultaten tegen artrose pijn dan glucosamine of MSM alleen.

Bron:

Usha -, P. R., et al., “Gerandomiseerde, dubbelblinde, Parallelle, Placebo-Gecontroleerde Studie van Orale Glucosamine, Methylsulfonylmethane en hun Combinatie in Artrose”, Clin Drug onderzoeksteam uit. 2004;24(6), p. 353 – 63.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top