Snelevacature Amsterdam

MSM en pine bark extract om te verlichten van symptomen van artrose

Artrose is de slijtage van mechanische en meestal met ontsteking (Artritis), die is gekoppeld Joint, is met succes te behandelen. Belangrijk is de combinatie van een intense, maar zachte sporten en de juiste voeding voor artrose. Hoe hoog is de effectiviteit van voedingssupplementen is het bewijs meer en meer studies over glucosamine en Chondroïtine maar ook MSM en pine bark extract voor artritis.

Vier andere studies tonen aan dat pine bark extract en organische zwavel methyl sulfonyl methaan (MSM) klachten, het lijden van de mensen kan verlichten artrose effectief met elkaar samen.

In gevolg, de patiënten waren in staat om te blijven werken, had minder pijn en ontsteking van de gewrichten, een betere doorbloeding en had vertrouwen in mindere mate aan de drugs.

Tip: als je Hebt gelezen dat glucosamine en Chondroïtine waren niet effectief?

Het ergste gevolg is dat de verkoop van chemische pijnstillers zijn in gevaar! Als je wilt weten hoe een onderzoek wordt systematisch misbruikt, lees hier, al of niet glucosamine sulfaat en chondroïtine sulfaat effectief zijn of niet.

Minder klachten, minder pijn, minder bijwerkingen als gevolg van drugs

Pine bark extract voor Artritis: min 56% van de symptomen, min 58% voor de pijn

MSM kann bei Arthrose helfen ArthritisEen studie uitgevoerd aan de Universiteit van Chieti-Pescara, Italië, bleek dat kan het verminderen van de inname van pine bark extract artritis symptomen aanzienlijk.

77 artritis van de namen van de deelnemers tijdens de Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie over een periode van drie maanden dagelijks 100 milligram pine bark extract. Een totaal van 79 proefpersonen kreeg een Placebo. De gemiddelde leeftijd was 48 jaar. Tijdens de gehele studieperiode, het was toegestaan om de deelnemers in aanvulling, niet-steroïdale anti-inflammatoire Geneesmiddelen, zoals pijnstillers. Dit had echter te worden vastgelegd in detail in een dagboek.

Resultaat: Na 90 dagen, de artrose klachten daalde in de pine bark extract groep naar 56 procent. In de Placebo groep, er waren slechts 10 procent. Tijdens een lopende test, de onderwerpen ingevuld, de pine bark extract omzet onder dezelfde voorwaarden van 130 meter meer dan in het begin van de studie, terwijl in de andere groep slechts 23 meter.

Misschien wel het meest belangrijke was dat de levering van het extract daalde de inname van artritis medicatie gemaakt door 58 procent, dat werd bereikt in de Placebo-slechts één procent. Als een resultaat, de groep bleef in de pine bark extract ook bijwerkingen van de medicijnen, in plaats van drie procent in de Placebogroep tot 63 procent. Evenzo, zwelling van de voeten daalde als gevolg van een slechte bloedcirculatie met pine bark extract tot 79 procent, terwijl de Placebo bracht ook een vermindering van slechts één procent.1

Arizona bevestigd Chieti-Pescara-studie van het knie gewricht artrose

Kniegelenksarthrose MSM ArthritisEen ander pine bark extract-onderzoek, waarvoor de universiteiten van Arizona, verenigde staten en Mashhad, Iran verantwoordelijk is, kwamen tot vergelijkbare resultaten. Hier zijn 37 mensen met artrose van de knie nam deel in de gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie met parallelle groepen Design. Ze kregen drie keer per dag een Placebo of 50 milligram pine bark extract.

Resultaat: Na drie maanden, extract groep, pijn symptomen daalde in de schors van de pijnboom naar 43 procent. De stijfheid van de knie, gelezen door 35 procent en verhoogde fysieke efficiëntie door 52 procent, heeft ook geleid tot een aanzienlijk lagere inname van drugs. In de Placebo groep, er geen significante effecten zijn opgetreden.2

Ook MSM kan het verlichten van artritis symptomen, zonder bijwerkingen

Met de organische zwavel stof MSM, wetenschappers aan de zuid-west College in Tempe, verenigde staten. Voor hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, klinische dubbelblinde studie van 50 mannen en vrouwen in de leeftijd van 40 tot 76 jaar, met artrose van de knie tweemaal daags een dosis van drie gram MSM of een Placebo.

Twaalf weken later, pijn symptomen in de MSM was gegaan van de groep zou worden aanzienlijk verminderd en fysieke prestaties aanzienlijk kunnen worden versterkt, zonder nadelige effecten.3

MSM kan de bescherming van kraakbeen

Een andere MSM studie van de Universiteit van Californië, San Diego, verenigde staten, de wetenschappers vergeleken tijdens een onderzoek van de organen van het kraakbeen van de normale en artrose zijn getroffen door de knieën, kwam tot de conclusie, dat de MSM, de zogenaamde cytokines zijn eiwitten die bevordering van inflammatoire ontwikkelingen die verminderd. Door deze vermindering van de ontsteking veroorzaakt MSM kan helpen bij de bescherming van het kraakbeen in de knie.4

U kunt gebruik maken van de verschillende natuurlijke remedies, zoals glucosamine, Chondroïtine, MSM, of pine bark extract combinatie. Ze completeren en versterken elkaar.

Ze zorgen er ook voor een adequate inname van vitaminen en sporenelementen zoals mangaan en selenium. Omega-3 vetzuren kan er ook voor zorgen dat de inflammatoire processen zijn vertraagd in de gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top