Snelevacature Amsterdam

MSM kan helpen bij artrose (World Congress van Artrose)

Methyl sulfonyl methaan (MSM) is een natuurlijk zwavel-bevattende stof die in veel voedingsmiddelen. Toppers zijn hier de melk en de koffie. Maar ook als een voedingssupplement, MSM is populair. Omdat het helpt om te voldoen aan de behoeften van organische zwavel. Een laag zwavelgehalte dieet lijkt te worden gekoppeld aan een verhoogd artrose risico.

Een direct bewijs van de Werkzaamheid van MSM is uitgevoerd in de afgelopen 15 jaar. Sinds een presentatie van de Universiteit van Californië, San Diego (UCSD), tijdens het World Congress on Artrose in Fort Lauderdale, Florida, uit het jaar 2007 bevindingen dat MSM is ook effectief tegen artrose en Artritis zijn bevestigd.

MSM beschermt tegen ontstekingen-inducerende messengers

In de studie, uit San Diego, die is gepubliceerd in de Artrose en Kraakbeen Dagboek, het is aan de ene kant, om te illustreren hoe de MSM beschermt het kraakbeen in de gewrichten en op de andere, het verlichten van eigenschappen te verlichten gezamenlijke hoogtepunt ontsteking.

Als basis voor de studie, MSM werd gebruikt in de Vorm van een bewezen voedingssupplement. MSM is gebruikt in de context van een laboratorium is onderzocht of het effect op gezonde en artrose het kraakbeen uit de kniegewrichten van de Overledene.

Cytokines

arthrosemittel msmEen focus gelegd op de groei-regulering van de eiwitten, de zogenaamde cytokines. De focus ligt op de cytokines kunnen scheiden ontsteking-inducerende boodschappers en de desintegratie van het kraakbeen weefsel versnellen. In het resultaat, bleek dat de MSM verminderd de ontsteking veroorzakende effect van deze cytokines aanzienlijk.

Dit effect wordt bereikt door het feit dat de MSM zet in het kraakbeen en zo voorkomt dat de cytokinen leiden tot Artritis. Daarnaast bleek dat de MSM vermindert ook het Optreden van enzymen, die ervoor zorgen dat de geleidelijke, dan artrose bekend om de achteruitgang van het kraakbeen.

MSM, glucosamine en chondroïtine sulfaat handig voor artrose

De onderzoek groep benadrukt op dit punt dat de beslissing om een transactie te beoordelen common voedingssupplementen op zijn impact, voor de reden dat omdat in een tijd van stijgende levensverwachting, is de interesse in natuurlijke artritis betekent groter.

In termen van Artritis en artrose bleek dat de werkzame stof methyl sulfonyl methaan (MSM) is in een dagelijkse dosis tussen de 1500 en 6000 mg een verstandige maatregel om te voorkomen dat de ontsteking en degeneratie van kraakbeen. In verdere studies een meer nauwkeurige dosering moet worden onderzocht op basis van individuele kenmerken.

Een combinatie met andere anti-inflammatoire middelen, zoals pine bark extract of Omega-3-vetzuren is waarschijnlijk de kans op verlichting van artrose. Zelfs het kraakbeen-gebouw stoffen glucosamine, chondroïtine sulfaat en zwavel bevattende aminozuren kunnen worden remmers bij artrose en Artritis, en is handig in combinatie met MSM en Ontsteking.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top