Snelevacature Amsterdam

Multi-resistente bacteriën: hoe uzelf te beschermen

Keime im Krankenhaus
Jaarlijks 50.000 mensen sterven van de ziektekiemen. Ziekenhuizen, in het bijzonder gevaarlijk zijn haarden van infectie meer Dan een half Miljoen mensen zijn besmet jaarlijks in duitse ziekenhuizen met ziektekiemen. De vaak multi-resistente kiemen vraag alleen al in Duitsland worden elk jaar tienduizenden Doden. De belangrijkste reden voor de enorme risico van bacteriën in ziekenhuizen, een gebrek aan Hygiëne is het nog steeds. Praxisvita.de u vertelt wat u nodig hebt om te overwegen, zodat je volgende verblijf in het ziekenhuis niet het geval zal zijn voor de dodelijke Kiem.

Een zesde van de Patiënt is geïnfecteerd volgens schattingen

Jaarlijks ongeveer 500.000 patiënten met ziekenhuisinfecties (nosocomiale infecties) infectie in Duitsland. Het is geschat dat elk zesde Patiënt die kwamen voor behandeling in een ziekenhuis, was besmet met gevaarlijke bacteriën. De overgebrachte ziekteverwekkers zijn vaak multiresistente (MRE) en trek levensbedreigende infecties. De balans is beangstigend: elk jaar tussen de 40.000 en 50.000 mensen sterven alleen al in Duitsland als gevolg van de kiem infectie.

Besmettelijke-Zone Ziekenhuis

Bacteriën kunnen verspreiden in ziekenhuizen bijzonder goed: ten eerste, veel mensen zijn er in een besloten ruimte, aan de andere, veel van deze mensen zijn al ziek om ziektekiemen te geven, en een verzwakt immuunsysteem. Praxisvita.de heeft voor u de meest belangrijke Survival tips om u te helpen overleven het volgende verblijf in het ziekenhuis als Patiënt of bezoeker, zonder afbreuk te doen.

Het wassen van de handen is niet vergeten

Regelmatig handen Basis van de Hygiëne is niet alleen het wassen, maar vooral in het ziekenhuis. Dit geldt zowel voor patiënten en verplegend personeel en de Artsen, want de handen worden besmet in de ware zin van het risico. Ze zijn vooral vaak met besmette oppervlakken die in contact komen en functioneren optimaal als de kiem van de ontvanger en de kiem van de distributie. 90 procent van alle ziekenhuis-infecties worden overgedragen via de handen. Je wast je regelmatig, en minstens 30 seconden in de handen met zeep en dan denk je, nou, die u bij het geven van de Hand.

Na het desinfecteren van de donoren zijn op zoek naar

In aanvulling op de handen, met name het verplegend personeel en de Artsen moeten desinfecteren in ziekenhuizen voor elk contact met de patiënt de handen wassen. Als Patiënt kun je niet altijd zien of het wel of niet werd gedaan. U twijfelt, vraag dan beleefd na de hygiënische staat van de handen te onderzoeken. Hetzelfde geldt als u een Patiënt en bezoeker te krijgen of zelfs de bezoekers.

Wegwerp handschoenen te dragen, slechts een keer

Artsen en verpleegkundigen moeten een operatie voor alle invasieve – bijvoorbeeld, als een Infusie of bloed te dragen vrijstaand – één-gebruik handschoenen. Zorg ervoor dat de handschoenen gemaakt na de Behandeling site en bewogen worden. Sinds de hygiëne maatregel is, ten minste voor de patiënt nutteloos, als met de handschoenen deuren geopend of bedden zijn verplaatst. En meest belangrijk: wegwerp handschoenen mogen slechts eenmaal worden gebruikt. Vooral in het ziekenhuis kamers met meerdere bedden kan worden gezien, of na elke patiënt, de handschoenen werden gewijzigd.

Let op de blote huid

Een eenvoudige regel voor het ziekenhuis: Loop niet met blote voeten in uw kamer of op de gang. Ziektekiemen kan het ook op de voeten. Of u kunt dragen de kiemen direct in het bed. Ook hoeft u niet in het bezit van de mogelijkheid in het gezicht of in de mond. Dit taboe is ook van toepassing op vreemdelingen Vinger in hun gezicht en hun vingers in vreemden ‘ gezichten.

Voorkomen van multi-resistente kiemen

Om te voorkomen dat resistente bacteriën is, in dit geval, om te voorkomen dat mensen die besmet zijn met multiresistente kiemen. U hoeft niet naar een dergelijke patiënten alleen na overleg met een arts en met de juiste beschermende kleding – maar het beste. Patiënten met MRE moeten geïsoleerd worden ondergebracht in afzonderlijke ruimten. Als u merken dat de Artsen en verpleegkundigen benaderen van uw bed buren met mond-bescherming of ademhalingsmasker, moet u denken aan het verplaatsen.

Mobiele telefoons en ziektekiemen

Mobiele telefoons mogen niet worden ingeschakeld in de ziekenhuizen. Niet omdat de apparaten worden beïnvloed – studies hebben weerlegd, maar omdat de patiënten en de medewerkers zijn niet gestoord. Dat is de reden waarom je thuis laten. Omdat veel ziektekiemen worden gesleept van de buiten het ziekenhuis, bijvoorbeeld door mobiele telefoons en Smartphones, dat in het geval van swabs voor een gemiddelde van meer Fecale bacteriën zijn gevonden op wc-deuren.

Blijf uit de buurt van afstandsbedieningen

Een bijzonder populaire plek onder het ziekenhuis regelt de ziektekiemen van de ene Patiënt naar de andere muur afstandsbediening. Deze worden gedesinfecteerd in ziekenhuizen zelden, en bieden daardoor een perfecte voedingsbodem voor gevaarlijke ziektekiemen. Het is het beste om te vertrekken van de Vinger van de afstandsbediening en de voorkeur om een boek te lezen.

Potplanten: een kwekerij voor bacteriën

Een bijzonder populaire cadeau voor patiënten in ziekenhuizen, potplanten zijn. Ziekenhuis de kamers zijn zo kaal en steriel. Er is geen kwaad in een beetje Groen. Ik had het mis! Ziekenhuiskamers zijn voor het eerst gehouden, in feite, steriel, bijvoorbeeld om te voorkomen dat ziektekiemen en in de tweede plaats, voor een goede reden en zonder groene planten. In de bodem van potplanten, ton van gevaarlijke ziektekiemen. Potplanten zijn gevaarlijk en hebben verloren in ziekenhuizen, niets.

Wasserij

Heb je één van de zaad – of in het ziekenhuis of elders, dan kunt u verwachten van uw verplegend personeel dagelijks fris beddengoed. In feite, ziektekiemen verspreiden zich in bed in slaap. Patiënten hebben echter geen “kritische kolonisatie of infectie”, en verse kleren, indien het zichtbare vuil zijn om gedetecteerd te worden – dus in elk geval de tekst in een brochure van de werkgroep van het ziekenhuis en de praktijk van de hygiëne.

Niet iedereen laat naar bed

U bent in het ziekenhuis, laat niemand in je bed. Ook Zittend op de rand van het bed al overgedragen bacteriën – in beide richtingen.

Geef een reactie

Scroll To Top