Snelevacature Amsterdam

Multi-vitaminen en Ginkgo geven energie en maken je blij

Multi-vitaminen zijn effectief Blij pillen, vooral in combinatie met Ginkgo. Je geeft energie, versterkt het immuun systeem en de hersenen, je gelukkig maken en het verbeteren van de slaap.

Normaal Multivitamine supplementen afstemmen van de dosering wordt meestal op de specificaties van de aanbevolen dagelijkse inname bedraagt. In Duitsland zijn deze aanbevelingen komen vaak van de duitse vereniging voor voeding die gebaseerd zijn op de officiële “Aanbevolen Dagelijkse hoeveelheid” van de EU (EU-ADH). Vaak verschillen de internationale, zijn de hier voorkomende Verwijzing Dagelijkse hoeveelheid (ADH), die wordt bepaald in de Verenigde Staten. De huidige EU-ADH voor Vitamine C bijvoorbeeld is 80 mg dagelijks, terwijl de ADH heet 60 milligram (meer hier).

Wanneer Calciferol of Vitamine D, maar de EU ADH, op slechts vijf micro-gram. De ADH die hier voorgesteld wordt, het dubbele van het bedrag, namelijk 10 microgram, de DGE adviseert voor de ouderen 20µg dagelijks. Veel wetenschappers zijn van mening dat de meerderheid van de inkomsten worden gebruikt aanbevelingen voor micronutriënten in het algemeen, veel te laag. Maar zelfs de lage-aangekoppelde volumes niet veel mensen te bereiken, volgens de resultaten van de nationale voedselconsumptie onderzoek II.

Het staat buiten kijf dat de vereisten, afhankelijk van individuele factoren en situaties verschilt aanzienlijk. Multivitamine supplementen voor kracht en prestaties van de atleten verder te gaan dan hun doseringen dan ook aanzienlijk in veel gebieden over de EU-ADH, en ADH.

Precies zoals een voedingssupplement vormden de basis voor een Australische studie, die werd uitgevoerd aan de Universiteit van Melbourne en de Swinburne University of Technology. 1It ging naar de wetenschappers, om uit te vinden in hoeverre de hoge doseringen van micro-voedingsstoffen aan het welzijn en de vitaliteit van mensen niet per se extreme fysieke prestaties.

16 weken van geconcentreerde Multivitamin Power

MultivitamineHet product is gebruikt, Swisse Mannen Ultivite F1 voor mannelijke proefpersonen, respectievelijk, Swisse Vrouwen Ultivite F1 voor vrouwelijke proefpersonen, die een totaal van 53 ingrediënten. De dagelijkse toediening dosering van de B-vitamines was, bijvoorbeeld tussen de 185 en 4.500% meer dan de ADH. De Vitamine C, waren er 365% en Vitamine E en 475 procent.

Andere ingrediënten zoals Vitamine D kwam overeen met 100% van de ADH. Daarnaast is het product van mineralen zoals Calcium, Magnesium, kalium en ijzer, en verschillende plantenextracten opgenomen gestart met de Ginkgo en Groene thee Ginseng grape seed extract. Een totaal van 116 personen werden aangeworven als onderwerpen, met de gegevens van 114 personen werden geëvalueerd. De deelnemers ontvangen de 16wöchigen de onderzoeksperiode, een dagelijkse Multivitamine, waren eigeteilt in een mannelijke en een vrouwelijke groep. Een andere groep nam een Placebo.

Ondanks de hoge dosering, geen bijwerkingen, maar de verbeteringen in stemming, slaap en emotionele welzijn

Vitamin Multivitamine FitnessDe analyse van de kwalitatieve gegevens is gebleken dat de deelnemende vrouwen op het gebied van energiewinning profiteerden het meest van het product. Alle deelnemers in de Multivitamine groep ook gemeld, in tegenstelling tot die van de Placebo-groep van een betere nachtrust.

Een verlichting van de stemming en de emotionele welzijn 15.1% meer deelnemers dan in de Placebo groep werd bevestigd in de Multivitamine van de groep. Met deze statistisch significante resultaten van de Australische studie bevestigt de resultaten van eerder onderzoek dat Multivitamine supplementen met merkbare verbeteringen in stemming en een toename van levensenergie in niet-depressieve en niet-angstige groepen van personen kan worden gekoppeld.

Belangrijk is ook dat in de studie, maar heel weinig en kleine, waargenomen bijwerkingen kunnen worden waargenomen. Significant meetbare nadelige effecten waren ook significant hoge dosering, niet geïdentificeerd.

Als u het zoeken naar het product, moeten we je teleurstellen: het product, in Duitsland en de EU zijn niet beschikbaar, omdat het zou vallen in overeenstemming met de Europese wetgeving onder de geneesmiddelen in het reglement.

Overigens, het is de meest aanbevolen, persoonlijke Cocktail van micro-voedingsstoffen door een “Overdosis” van verse groenten en fruit, vette vis, en een bijbehorende voorbereiding alleen als een extra Toeslag.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top