Snelevacature Amsterdam

Multi-vitaminen en mineralen ondersteunen het immuunsysteem van HIV-positieve mensen

Het immuunsysteem niet alleen heeft Vitamine C en zink om goed te werken. Vitamine D, Vitamine E, B-vitaminen en andere sporen elementen zijn even belangrijk. Een studie van mensen met immuun-deficiëntie ziekte AIDS heeft nu aangetoond: multi-vitaminen en selenium kan ook voorkomen dat het HIV Virus aanvallen cellen.

Het ontstaan van het immuun-deficiëntie ziekte AIDS is veranderd het leven van de mensheid op een duurzame manier. Dus met het bloed van de veiligheid maatregelen bloed eenheden zijn dramatisch toegenomen en seksuele contacten vandaag, niet zo zorgeloos als in de jaren 1960 of 1970. Niettemin, meer en meer mensen worden besmet met de dodelijke HI-Virus.

Medicatie door de zogenaamde anti-retrovirale therapie (ART), het verloop van de ziekte, in de tussentijd, door de vele jaren tot meer ernstige stadia, naast aarzeling, een remedie is echter uitgesloten. De verraderlijke AIDS is dat het Virus maakt de vermenigvuldiging in de cellen van het lichaam, ook wel helper cellen, te Gebruiken. Dit zijn de CD4-cellen, die worden verminderd met de infectie door het HI-Virus.

De world health organization (WHO) stelt, met het TYPE, als een waarde van 350 CD4-cellen per micro-liter Serum is bereikt. In veel landen, lagere waarden als een indicatie, echter wel van toepassing te beperken. Dan is de ziekte al gevorderd is.

Een studie in Botswana van HIV-positieve mensen in de vroege fase van de ziekte

Vitamine Immunschutz In het bijzonder, waar AIDS het meeste hoogtij, in zuid-Afrika, de Bank zal alleen ingrijpen veel later. In Botswana, bijvoorbeeld, het land met ‘ s werelds op een na hoogste Percentage AIDS – ongeveer een kwart van alle volwassenen besmet zijn, die was begonnen met de dure MANIER om mei 2008, slechts op 200 CD4-cellen per micro – liter Serum, en vervolgens op 250.

Net begin van de behandeling, echter, verleende de grootste kansen om te vertragen ernstige symptomen op de lange termijn en om het verminderen van de mortaliteit. Een internationaal team van onderzoekers onder leiding van Marinna boom, de Internationale Universiteit van Florida, USA, heeft uitgevoerd in Botswana, onder 878 HIV-positieve patiënten in de vroege fase van de ziekte, een studie te experimenteren met alternatieve vormen van therapie.1

In alle vakken, met meer dan 350 CD4-cellen per micro-gevonden om een liter Serum en de antiretrovirale therapie werd toegepast, dus nee. Doel was om de studie van de invloed van multi-vitaminen op het aantal CD4-cellen in het Serum als een indicator voor de progressieve te identificeren van de invloed van het Virus aan het immuunsysteem van het organisme. De proefpersonen werden willekeurig verdeeld in vier groepen. In de eerste groep, een multi-vitamine Supplement met de B-vitaminen, Vitamine C en Vitamine E is toegekend.

De deelnemers van de tweede groep kregen selenium, en in de derde groep, de selenium werd toegediend in aanvulling op de multi-vitamine Supplement. In een vierde groep die alleen een Placebo werd toegediend.

Verwijdering van de CD4-cellen wordt vertraagd

Na de 24 maand studie toonde aan dat patiënten met multi-vitaminen in combinatie met selenium hadden een significant lager risico van het bereiken van de tijd in Botswana een geldig antwoord met een waarde van 250 CD4-cellen per micro-liter Serum als de deelnemers in de Placebogroep. Daarnaast is de AIDS-gerelateerde sterfte in vergelijking met de Placebo groep, de Multivitamine-selenium groep lager, respectievelijk, de doden vielen later.

Noch in de groep, de enige multi-vitaminen zijn toegekend in de selenium-groep significante verschillen ten opzichte van de Placebogroep werden waargenomen. Meetbare bijwerkingen opgetreden in een groep.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top