Snelevacature Amsterdam

Multi-vitaminen: goed voor de mentale Conditie in de ouderdom

Multi-vitaminen hebben een positieve invloed op de hersenen prestaties. Dit heeft bewezen een dubbel-blind studie uit Australië.

Om onderzoek te doen naar het effect van multi-vitaminen op de mentale Conditie van de oudere vrouwen, een Team van wetenschappers van de Swinburne University in Australië, een product van het bedrijf, Swisse, met de naam Women ‘ s Ultivite 50+ op de test.1 Het voedingssupplement wordt ook gekenmerkt in dat het bevat, in aanvulling op de multi-vitamines ook mineralen en plantenextracten.

Een totaal van 16 weken 56 oudere vrouwen kregen het medicijn toegediend. In tegenstelling, een controle groep, waarvan de leden tegen een Placebo.

Opzet van de studie na de “Gouden Standaard”

De studie was een gerandomiseerde ontwerp, dubbel blind, placebo-gecontroleerde (de zogenaamde “Gouden Standaard”). Noch de proefpersonen noch de direct betrokken wetenschapper weten of u het middel of een Placebo (niet effectief tabletten-Dummy). De deelnemers van elke groep werden willekeurig toegewezen. Door deze opzet van de studie, de resultaten zijn in het bijzonder relevant omdat de subjectieve invloeden worden uitgesloten.

Het resultaat is eigenlijk een positieve invloed, de Multivitamine product heeft op de geestelijke activiteit van de vrouwen uit de middeleeuwen.

Met multi vitaminen voordelen van de hersenen om meer precies te zijn

gehirn multivitamine denkenVoor het meten van de mentale activiteit, werd gebruik gemaakt van een complexe neurologische proces dat wordt genoemd SSVEP (steady-state visueel evoked potential). Hier wordt de elektrische activiteit van de hersenen tijdens de waarneming van visuele stimuli wordt bepaald in bepaalde frequenties. Tijdens de opname van de SSVEP was een DRT-query (vertraagde reactie taak) in vergelijking met het ruimtelijk werkgeheugen.

De vrouwen uit de groep die werd toegediend in de Multivitamine preparaat, toonde hier in vergelijking met de controle groep, een vertraagde SSVEP latency. Deze remmende processen van neuronale activiteiten als een verwijzing naar een verhoging en precisie van cognitieve vaardigheden.

Multi-vitaminen kunnen maken van het niveau van de dementie indicatoren lager

Door de samenstelling van de Multivitamine product dat bestaat uit een reeks van enkele actieve ingrediënten, waren niet in staat om te ontdekken de wetenschappers, het specifieke effect van de losse componenten. De voedingssupplementen had geen aantoonbaar effect op de mobiele markers van oxidatieve Stress en ontsteking. Echter, de Australiërs waren in staat om te zien een verlaging van het homocysteïnegehalte.

Het aminozuur homocysteïne-en vaatziekten als een indicator in het geval van een verdenking of uitbraak van dementie. Mensen met een hoge concentratie van homocysteïne boven 14 micromol per Liter bloed serum maximaal tweemaal het risico op het ontwikkelen van dementie. De Multivitamine preparaat bevatte plantenextracten voor de remming van het enzym Acetylcholinesterase, dat kan leiden tot de stabilisatie van de Neurotransmitter acetylcholine.

Verdere studies zijn nodig om te beschrijven de exacte relaties van multi-vitaminen te verhogen geestelijke Geschiktheid in de ouderdom.

Ongeacht de duidelijkheid over de exacte mechanismen van actie, combinaties van multi-vitaminen en Ginkgo Biloba voor de ouderen blijken sterk aanbevolen om de geestelijke Geschiktheid en te bevorderen.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top