Snelevacature Amsterdam

Multi-vitaminen: goed voor het denken

Multi-vitaminen niet slim, maar de toename van het vermogen van het denken.

Hoe meer wetenschappers onderzoeken, des te meer komt aan het licht dat het nemen van Multivitaminen voedingssupplementen, naast andere gezondheidsbevorderende eigenschappen hebben een positief effect op de cognitieve prestaties. Dit geldt voor kinderen, adolescenten en volwassenen op elke leeftijd.

Een aantal Britse studies die werden uitgevoerd onder leiding van Professor David O. Kennedy Northumbria University in Newcastle-upon-Tyne, op dit onderwerp, onlangs gepubliceerd in verschillende tijdschriften. 1

“Niemand weet precies welke vitaminen precies een tekort aan”

Bijzonder opvallend is de zeer pragmatische aanpak van de Professor uit het noordoosten van de engelse stad. Na de Kennedy ’s woorden, een vitamine tekort is precies op het moment dat risico’ s ontstaan, ziek als gevolg van dit defect.

De eenvoudige, maar echte conclusie is dat de vitamine leveren, moet hoger zijn dan het niveau dat deze de gezondheid en het voorkomen van risico ‘ s.

Zo ver als de eenvoudige en voor de hand liggende waarheden! Echter, aangezien het zo, dat veel mensen worden geleverd met bepaalde vitaminen, maar bijna niemand kan precies bepalen welke vitaminen precies een tekort bestaat, is het voorkomen aan te raden door Multivitamine supplementen elke denkbare tekort. Op basis van de mentale Fitheid van de Kennedy wijst op het belang van meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren.

Mannen, vrouwen en jonge mensen reageren net iets anders voor multi-vitaminen

multivitamine gesundheit GedächtnisIn hun studies, een aantal series van vier tot 12 weken. Deze Multivitamine voedingssupplementen werden toegediend aan de deelnemers met extra mineralen.2

Na een paar weken, een correlatie van verhoogde vitamine niveaus met een verhoogde mentale prestaties werd gedetecteerd. Bij mannen cognitieve vaardigheden bij inname van de preparaten, die waren vooral toeneemt in de Vitamine B-complex. Vrouwen gereageerd, echter, in het Algemeen, multi-vitaminen met meer nauwkeurige geheugen prestaties en een verhoogde capaciteit in het beheer van parallelle processen in de hersenen.

Kinderen en jongeren tussen de acht en 14 jaar, waren in staat om te ontwikkelen in aanvulling op wat biedt ouders en leerkrachten, een hoger vermogen om te focussen en concentratie.3

Omega-3 verbetert de cerebrale doorbloeding

Met betrekking tot de inname van Omega-3 vetzuren kan het zuur in het geval van de administratie van het dagelijks één tot twee gram van docosahexaeenzuur (DHA) bevatten visolie, de typische Omega-3-vetten, geen toename zal worden aangetoond door cognitieve vaardigheden. 4Allerdings werd waargenomen ten gunste van de cerebrale doorbloeding in de Uitvoering van de mentale processen. Dit, op zijn beurt, kunnen conclusies worden getrokken voor een preventief effect van Omega-3 vetzuren tegen klinken demential ziekten.

Geef een reactie

Scroll To Top