Snelevacature Amsterdam

Multi-vitaminen je je fitter en het verbeteren van stemming

Multi-vitamines zorgen allround monteur en het verbeteren van stemming. In Detail, het effect hiervan is om te analyseren, maar moeilijk te gebruiken, omdat het een verscheidenheid van actieve ingrediënten en het resultaat is zeer subjectieve gewaarwordingen.

Hoe moeilijk het is, gevoeligheden in het kader van een observatie te meten studeren, blijkt uit een recente studie van de Australische Swinburne University.1 de wetenschappers werden Genomen om de invloed van multi-vitamine supplementen op de Stress en angst van het gevoel en om het bepalen van de fysieke vermoeidheid.

Is dat volgens wetenschappelijk ontwikkelde vragenlijsten en de beoordeling geen effect kon worden vastgesteld de schalen. Volgens de individuele Perceptie van de deelnemers is echter in alle drie de punten een aanzienlijke verbetering worden bereikt.

Standaard testen geven geen significante resultaten

De gerandomiseerde klinische studie werd uitgevoerd met 138 gezonde personen in de leeftijd van 20 tot 50 jaar. Over een periode van 16 weken, één groep nam een multivitamine rijk aan vitamines van het B-complex, C, en D was. Daarnaast bevatte een combinatie van mineralen. De tweede groep kreeg een Placebo.

Na acht of 16 weken, een reeks van gestandaardiseerde Tests vonden plaats in een klinische Situatie. Een totaal van vijf methoden werden gebruikt, met inbegrip van de GHQ-28, General Health Questionnaire, een vragenlijst over de Algemene gezondheid met 28 punten, MP ‘ s, het Profiel van de Stemming Staten, met de hulp van een stemming profiel kan worden gemaakt en de Chalder Vermoeidheid Schaal voor het bepalen van de intensiteit van de vermoeidheid. Geen van deze procedures bleek een significant effect van de multi-vitamine preparaat op de stemming.

In een privé-Situatie op de telefoon om een bevestiging gevraagd onderwerpen positief Multivitamine effecten op de stemming

Multivitamine Energie GinkgoParallel aan deze, de onderwerpen werden geïnterviewd, maar ook om via de mobiele telefoon in uw privé-omgeving. Hier kan worden gevonden in het feit, significante verschillen in het welzijn van de Multivitamine groep in vergelijking met de Placebo groep. Stress en angst-niveaus en vermoeidheid waren de symptomen bij de deelnemers, waardoor de vitaminen van de omzet aanzienlijk.

Waarom deze resultaten werden niet gemeten in de klinische Situatie, niet in staat waren om uit te leggen de wetenschappers. Het is een feit echter, dat de meeste van de mensen in test-situaties te reageren precies te zijn op dit evenement en daarom staat de metingen niet relevante resultaten. Naast de vragenlijsten hebben de neiging om te antwoorden in overeenstemming met een vermoedelijke verwachting.

De Australische wetenschappers gingen in de vorm van telefonische interviews, een zeer interessante manier, de test situatie zo ver mogelijk van de onderwerpen. Dit is waarschijnlijk te hebben geleid tot het feit dat de deelnemers in staat waren om op hun gemak voelen, wat onderstreept de echtheid van deze verklaringen. Helaas, deze open interviews te wijten aan een gebrek aan standaardisatie en reproduceerbaarheid is een wetenschappelijke verwerking. Een Dilemma dat is waarschijnlijk bij de empirische onderzoek in de toekomst.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top