Snelevacature Amsterdam

Multi-vitaminen zijn aanbevolen voor Astma en allergieën

De combinatie van micro-voedingsstoffen, d.w.z. vitaminen, Omega-3 vetzuren, sporenelementen en anti-oxidanten kunnen verbeteren van de longfunctie bij astmatische kinderen. Dit is aangetoond in een studie van 192 astmatische kinderen.

Ongeveer vijf procent van alle volwassenen in Duitsland last hebben van Astma. Dit nummer, immers, er zijn meer dan 2.000.000 geval van ziekte, lijkt vrij hoog, maar nog steeds ver achter bij het aantal van de getroffen kinderen en adolescenten. Hier, ongeveer tien procent van de 15-jarigen worden beïnvloed.

Astma is een ernstige ziekte tarief met een hoge sterfte. Ongeveer 5.000 mensen sterven in Duitsland elk jaar als gevolg van deze ziekte. Wereldwijd zijn er 250.000 zijn.

Daarnaast Astma is een aanzienlijke aantasting van de kwaliteit van het leven. Te vaak jaren van vermoeidheid en snelle uitputting, zelfs bij lage inspanningen, ernstige en onvoorspelbare aanvallen kan komen, dan is het constante Dragen van een inhalator.

Omega-3 vetzuren en probiotica capsules samen met fruit en plantaardige extracten

Omega 3 FettsäurenOpent de eerder gebruikte drug en therapeutische vormen van behandeling, een studie van de national Taiwan University en de Medische faculteit van de Universiteit van Taipei, Taiwan, de Kans om Leed te verlichten, vooral onder kinderen.1

In een gerandomiseerde, placebo-gecontroleerde studie van 192 Astma patiënten kinderen op de leeftijd van tien tot en met 12 jaar, het team van onderzoekers in staat was om te controleren of de mogelijke effecten van een combinatie van visolie en probiotische supplementen en fruit en plantaardige extracten.

Elk van de dagelijks toegediend fruit/groente capsules vervat bosbessen 400 milligram van het concentraat van druiven, pruimen, frambozen, veenbessen, kersen, veenbessen, aardbeien, artisjokken, bieten, wortelen, broccoli, witte bloemkool, groene kool, selderij, spinazie en tomaten. In de probiotica preparaat dag een dosis van twee miljard culturen van de melkzuur bacterie L. salivarius PM-A0006. De visolie capsules met Omega-3-vetzuren EPA (230 mg) en DHA (125 mg) en zijn overgenomen van de kinderen vijf keer per dag.

Een aanzienlijke verbetering in de symptomen van Astma na 16 weken

Allergie Asthma und vitamineAan het begin van de studie, na acht en 16 weken van het nemen van de gegevens op de longfunctie, drug inname, evenals de resultaten van de PAQLQ vragenlijst, volgens de verklaringen van de patiënt informatie over de tevredenheid met het leven te worden opgenomen, en de Astma geëvalueerd in een controle test voor kinderen.

Vergeleken met Placebo, een significant verbeterde de longfunctie en afname in het gebruik van luchtwegverwijders en corticosteroïden op de inhalator. De Astma controle test bleek geen significante verschillen tussen de twee groepen. Toch zijn de onderzoekers van mening dat de voedingsstoffen van de toegediende combinatie van micro-uitsluitend door de aldus bereikte vermindering van de inname van het geneesmiddel wordt aanbevolen.

Natuurlijk, deze aanbeveling geldt ook voor de dining plan moet bevatten voor kinderen met astma, vooral veel vers fruit, groente, vis en probiotische voedingsmiddelen.

In andere studies, Omega-3 zou kunnen blijken vetzuren en vitaminen zijn rustgevende effect op allergieën en Astha. Vooral Vitamine E, Vitamine C en zink in hoge doses blijken te zijn een zegen voor mensen met een Allergie.

Grotendeels onbekende, maar veelbelovende resultaten van een studie van pine bark extract in Astma. Gecombineerd, deze micro-belofte voedingsstoffen voor het beste effect!

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Geef een reactie

Scroll To Top