Snelevacature Amsterdam

Myo-Inositol en Alfa-liponzuur is effectief tegen PCOS, voor verbeterde vruchtbaarheid van vrouwen

Het gebruik van de Myo-Inositol en alfa-liponzuur blijkt succes met PCOS patiënten, in die Myo-Inositol alleen, de vruchtbaarheid is niet verbeterd. Voor vrouwen die op zoek zijn naar het verbeteren van de kansen van de zwangerschap, deze combinatie is daarom zeer aan te bevelen

Het Polycysteus ovarium syndroom, of PCOS, is een hormonale aandoening van de stofwisseling, het geslacht betreft van Rijpe vrouwen. Maximaal 12 procent van hen in Europa. Dus, PCOS is een van de belangrijkste oorzaken voor onvruchtbaarheid. Een hoger risico op de ziekte hebben vrouwen met overgewicht, maar zijn ook betrokken bij patiënten met een normale Body Mass Index (BMI).

Onderzoek onder vrouwen met PCOS en normale BMI na kunstmatige inseminatie

inositol alpha liponsäure und pcosVrouwen met een normaal gewicht waren de focus van een studie uitgevoerd door wetenschappers van de italiaanse Universiteit Sapienza van Rome, alsmede diverse ziekenhuizen in Rome en Latina. Daarnaast is de 65 vrouwen voldaan aan de voorwaarde die u moest ondergaan voor een kunstmatige bevruchting via intracytoplasmatische sperma-injectie (ICSI). Daarnaast zijn de mensen met een normaal gewicht PCOS werden toegediend, die alleen Myo-Inositol patiënten.

In de Afwezigheid van de zwangerschap of miskraam tweede fase van de behandeling

36 deelnemers ook kunstmatige inseminatie, inclusief de begeleidende Myo-Inositol-nemen geleid tot een zwangerschap. Bij één patiënt was er ook een spontane miskraam. Ze werden opnieuw opgenomen in een programma voor de behandeling. Deze Keer waren ze echter een combinatie van Myo-Inositol en de zwavel-bevattende vetzuur, alfa-liponzuur.

Van de vrouwen met het hormoon systeem aangesloten op de metabole gegevens, evenals echografie parameters en zwangerschap zijn opgenomen in de tarieven. Bovendien, de eierstokken zowel volume als de kwaliteit van de onbevruchte als bevruchte eicellen werden beoordeeld. Het onderzoek vond plaats voordat de eerste Myo-Inositol/alpha-lipoic-award, en na drie maanden van het nemen van het. Daarnaast zijn de gegevens werden vergeleken met die op de gebeurtenis van de vorige kunstmatige inseminations werden bepaald.

Onder andere dingen, verbeterde embryonale kwaliteit door Inositol + alfa-liponzuur

pcos myo inositol alpha liponsäureHet bleek dat een combinatie van Myo-Inositol en alfa-liponzuur in vergelijking met de tong inslikken van Myo-Inositol aanzienlijk verlaagde waarden voor de insuline niveaus, de BMI en de eierstokken volume. Geen verschillen werden echter, in het geval van Bemesting en decolleté tarieven, evenals het gemiddelde aantal bevruchte eieren die kunnen worden gevonden voor de voortzetting van de embryonale ontwikkeling.

Een verschil was er echter, in het geval van de embryonale kwaliteit. Was Myo-Inositol en alfa-liponzuur genomen steeg het aantal zogenaamde grade-1 embryo ‘ s, waarin een en dezelfde cel aanwezig is, zonder enig zichtbaar fragmentatie. Op hetzelfde moment, het bedrag van de nog levensvatbaar zijn, maar een iets lagere kwaliteit 2 embryo ‘ s met een geringe versnippering verminderd.

De resultaten tonen een Trend in de verbetering van de vruchtbaarheid

Dit werd uitgedrukt, hoewel niet in een statistisch significant verhoogd voorkomen van klinische zwangerschap. Het nummer van de deelnemende vrouwen was waarschijnlijk ook te laag. Een tendens was echter met de drug Combinatie geïdentificeerd. Dat is de reden waarom de onderzoekers kwamen tot de conclusie dat Myo-Inositol samen met alfa-liponzuur genomen PCOS patiënten kunnen helpen om betere reproductieve uitkomsten voor kunstmatige inseminatie en In vitro fertilisatie (IVF).

Aangezien beide materialen zijn natuurlijke voedingsstoffen voorkomende micro, die zijn ingedeeld als eten, verwacht geen bijwerkingen. Daarom is het gebruik kan ook gebruikt worden in een vroeg stadium te verbeteren ovulatie en de kans op een natuurlijke zwangerschap.

Bron: Rago, R., et al., Effect van myo-inositol en alfa-liponzuur op eicel kwaliteit in polycysteus ovarium syndroom van niet-obese vrouwen die een in-vitro-fertilisatie: een pilot-studie, J Biol Regul Homeost Agenten. 2015 Oct-Dec;29(4), Pp. 913 – 23.

Geef een reactie

Scroll To Top