Snelevacature Amsterdam

Myo Inositol vermindert het risico van zwangerschapsdiabetes

Een overzicht van de studie van Myo-Inositol en zwangerschapsdiabetes, het gunstige effect van myo bevestigd-Inositol, maar hij ziet ook mogelijkheden voor verbetering in de bestaande studies en wijst de weg voor toekomstige studies

In de Cochrane-netwerk hebben gedaan Artsen en wetenschappers, van hoge kwaliteit, overzicht van de werkzaamheden met betrekking tot de effecten van voedingssupplementen aan te maken. In deze context, is het nu een Cochrane rapport over de Myo-Inositol voor de preventie van zwangerschapsdiabetes verscheen. Een zwangerschapsduur of het type 4, Diabetes, meestal van tijdelijke aard, maar de ziekte is geassocieerd met een significante risico ‘ s. Hij kan dus van invloed op de toevoer van voedingsstoffen naar de foetus.

Door de verhoogde bloedsuikerspiegel van de moeder, is het mogelijk dat te veel koolhydraten bereiken de foetus. Dit heeft versnelde en toegenomen groei, die kan leiden tot de geboorte complicaties of een keizersnede nodig is. Laatste maar niet de minste, een zwangerschap geassocieerd Diabetes, maar ook met een verhoogd risico voor de ontwikkeling van type 2 Diabetes bij de moeder en het kind.

Gestational Diabetes is op de stijging

Redenen genoeg om deze aandoening zeer ernstig, vooral omdat de incidentie van de zwangerschap verhoogt Diabetes wereldwijd. Dit maakt het noodzakelijk om te kijken voor een gemakkelijk te implementeren en kosten-effectieve methoden waarmee de type-4 Diabetes, kunnen worden vermeden. Precies aan deze voorwaarden wordt voldaan Myo-Inositol. De stof, die heeft een zoetige smaak, maar is nog niet de koolhydraten of suikers in veel granen, groenten, maar ook vlees.

Vier kleine studies over Inositol tijdens de zwangerschap in Focus

De Cochrane-onderzoekers nam vier kleine gerandomiseerde en gecontroleerde studies van Italië, waar een totaal van 567 vrouwen namen deel. Al voor minder dan elf weken voor het begin van de studie maximaal 24 weken zwanger zijn.

Myo-Inositol leidt tot een daling van zwangerschapsdiabetes

De resultaten die zijn voortgekomen uit de studies geanalyseerd, toonde een significante afname in het voorkomen van zwangerschapsdiabetes bij het nemen van Myo-Inositol. Dit Tarief was zonder aanvoer van de Bijlage bij 28 procent, verminderd met een Myo-Inositol inname van acht tot en met 18 procent.

De scope van het onderzoek kan worden uitgebreid

De Cochrane Team had gehoopt, maar nog meer betekenis aan die resultaten. De onderzoekers merkten op dat in geen van de groep was het mogelijk om verschillen te wijten aan een te hoge bloeddruk tijdens de zwangerschap te beoordelen. Ook geen van de studies opgenomen gegevens over de vraag of en in welke hoeveelheid tijdens de zwangerschap of kort na de geboorte, foetus of baby is overleden, of een overmatige groei werd gevonden. Bovendien was er, tot slot, in aanvulling op andere tekortkomingen, geen onderzoek naar de vraag van de mate waarin het risico van een noodzakelijke keizersnede was veranderd.

Deze beperkingen leidden tot de Cochrane deskundigen stimuleren van verdere studies. Het was ook kritiek dat geen van de studies werd duidelijk, of en in welke mate een afwijking op het deel van het risico dat mogelijk kan invloed hebben op de resultaten.

Deze vereisten moeten voldoen aan de toekomstige Myo-Inositol-studies

Toch zijn de auteurs van de Cochrane rapport spreken in de beoordeling van het veelbelovende Aanwijzingen die suggereren dat een inname van Myo-Inositol kan verminderen zwangerschapsdiabetes risico. Dus in conclusie, het voorstel, voor de onderbouwing van de huidige, helaas, de ietwat wankel resultaten van de studie verder, grotere studies met een hogere kwaliteit.

In dit geval zijn verschillende etnische groepen, alsook van de Algemene zwangerschap risico ‘ s rekening moet worden gehouden. Daarnaast is het vereist alle mensen te vergeven Myo-Inositol in verschillende doseringen, tijdstippen en op verschillende punten in de tijd te vergelijken met een Placebo resultaten. Als deze studies zijn echter zeer tijdrovend en Inositol is een natuurlijke micro-nutriënten is niet octrooieerbaar zijn, moet worden gevonden voor de uitvoering van de eerste universiteiten met een goed uitgeruste research budget.

Bron: Crawford, T. J., et al., Het nemen van myo-inositol als een voedingssupplement voor tijdens de zwangerschap om te voorkomen dat de ontwikkeling van zwangerschapsdiabetes, Cochane, 17 februari 2015, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top