Snelevacature Amsterdam

Na de fibroom OP ik was in de avond terug naar huis”

Frau nach Myom-OP
Een week na de fibroom het verwijderen van Gruis kan het werk weer Met Korrel Loos (50) moest worden verwijderd met de baarmoeder. Geen pijn, geen last van de Misselijkheid. Ze is enthousiast over deze methode. In de praktijk, de Vita wordt beschreven hoe ze de fibroom OPERATIE ervaren.

Regelmatige Korrel* gaat naar haar gynaecoloog. In het geval van een medisch onderzoek van de gynaecoloog, een kleine Structuur in de wand van de baarmoeder – een vleesboom. Grit herinnert eraan, Want ik voelde geen pijn of andere klachten, ik was vergeten dat snel.” Maar een jaar later, de Arts merkt op: De fibroom is sterk gegroeid, en met zes centimeter, zijn bijna twee keer zo groot. De meeste myomen (vleesbomen) zijn onschadelijk. Maar als je snel groeien, kunt u deze verwijderen. ,,De Dokter adviseerde me om dat te doen. Maar ik wil niet beslissen dus snel en heb ik een andere mening,” zegt de journalist. De tweede gynaecoloog adviseert haar om van de zogenaamde hysterectomie.

Bent u op zoek naar een Alternatief voor vleesboom behandeling

Korrel: ,,ik wist dat de blijvende gevolgen met zich mee kunnen brengen. Van hormonale stoornissen, darm-en blaasproblemen en de vermindering van de bekkenbodem ik had gehoord.” U bent op zoek naar Alternatieven. In het proces, ze leert van Prof. dr. Peter Bunn. Hij verwijst in Bonn, de gynaecologische kliniek en is gespecialiseerd in delicate operaties. Grit afgesproken om een afspraak te maken. Na een grondig onderzoek van Prof. Stop legt uit: ,,We verwijderen alleen de baarmoeder lichaam. De baarmoederhals en eierstokken blijven. Ook is de bekkenbodem blijft intact. Het kan leiden tot urine-incontinentie of bekkenbodem verzakking.” Grit is het ermee eens.

Wat zijn vleesbomen?

Dus artsen beschrijven de meest voorkomende goedaardige gezwellen op de Binnenste of buitenste wand van de baarmoeder. Myomen kunnen slechts een paar millimeter in grootte, en een groot aantal van G optreden in zeldzame onbehandelde gevallen, ze kunnen ook zo groot als een meloen. Ze zijn klein en geven geen problemen, myomen (vleesbomen) zijn niet verwijderd. Echter, moet u controleren eenmaal per jaar. Waarom de gezwellen ontstaan, weet niemand precies. Alleen zo veel: Een familiaire aanleg speelt een rol. Het hormoon Oestrogeen bevordert de vorming van vleesbomen of de groei van reeds bestaande tumoren.

Voor de OP, slechts vier lekke banden nodig zijn: in de navel, in de rechter en linker onderbuik, boven het schaambeen. Via de navel Prof. Stop introduceert de laparoscoop. Dit is een dunne buis met een kleine camera en het licht op de top. De andere toevoegingen die hij nodig heeft voor de Mini-instrumenten. De buikholte, hij ziet er tien keer vergroot op een Monitor. Ten eerste, hij scheidt de stokjes in de baarmoeder van weefsels en eieren. Om dit te doen, gebruikt hij,power-mes”, die stopt de bloeding onmiddellijk. Hij pelt de baarmoeder met een snel draaiende mes. Het is een strip die hij trekt uit met een tang.

Alleen kleine littekens na OPERATIE fibroom

De vleesboom kan de OPERATIE duurt ongeveer 70 minuten. De verdoving is gedoseerd precies dat Grit wakker wordt onmiddellijk daarna. Twee uur later, zij moeten vergezeld gaan van huis. Korrel: Super, ik had geen pijn. En de kleine littekens zijn nauwelijks zichtbaar.” Info: De wettelijke zorgverzekeraars betalen voor deze operatie.

*Naam veranderd door de redactie

 

Geef een reactie

Scroll To Top