Snelevacature Amsterdam

Nachtelijke enuresis – de kinderen van de arts u adviseert

Dr. Nadine Hess
Expert Dr. Hess: “Als uw kind wetting patroon in de nacht, aarzel dan niet om contact met de arts van uw kind – het is een gemeenschappelijk Probleem, waarvoor niemand zich hoeft te schamen”, Het gaat om veel meer kinderen dan je denkt in het Algemeen: nachtelijke enuresis, Enuresis nocturna. Tijdens de dag, de kinderen zijn deels al jarenlang in een droge, zonder zelfs de kleinste ongeluk gebeurt – maar in de nacht het maakt niet wilt gewoon folden. Wat is de reden? Tot wanneer is de nacht is het nog steeds normaal en wanneer te beginnen om actie te ondernemen? Wat zijn de behandelingsmogelijkheden?

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Kortom, nachtelijke enuresis, een primaire en een secundaire Vorm. Primair betekent dat het kind nooit meer in de nacht, meer dan zes maanden in een droge, secundaire betekent dat het komt na een lange periode waarin het kind werd droog, re-wetting. Deze tweede Enuresis-Vorm, anders dan de primaire Enuresis nocturna is heel vaak psychische redenen, niet wij vandaag bespreken, omdat het is behandeld in de meeste gevallen helemaal anders.

Nachtelijke enuresis – hoeveel kinderen gaat het?

In een grootschalige studie, vier health boards van vroeg in West-Duitsland op het moment van ingang van de school onderzoek 2013/2014 een totaal van meer dan 13.000 ouders over het onderwerp. Elke nacht, de jongens kwamen uit, dat tot 17 procent van de kinderen die voor school, in de nacht constant droog, onder de tien procent van de kinderen iets vaker dan meisjes. Als het gaat om uw kind op dezelfde manier, je bent zeker niet alleen. Een toelichting niet nodig zullen zijn tot na de leeftijd van zes jaar, ‘ s nachts de controle over de blaas is iets dat zich ontwikkelt bij veel kinderen slechts met een zekere vertraging.

Redenen voor nachtelijke enuresis

De redenen voor de primaire nachtelijke Enuresis bij kinderen, zijn snel teruggebracht en psychologische oorzaken zijn te vinden. Geestelijke gezondheid problemen voordoen op het meest op een gegeven moment als gevolg van de nachtelijke Einnässens en kan gepaard gaan met sociale uitsluiting (’s nachts bezoeken aan vrienden zijn ook ritten moeilijk als Klas…).

Junge schläft

Diepere slaap als de reden voor nachtelijke enuresis: kinderen die Getroffen zijn bijzonder moeilijk om Wakker te worden en “verslapen” de drang om naar de wc te gaan

De meeste kinderen met primaire Enuresis, zijn duidelijk wakker zwaarder dan hun collega ‘ s, zodat ze niet door het verhogen van de blaas te vullen in het echt. Sommige mensen niet op tijd Wakker, als het goed is al nat.

Behandeling voor nachtelijke enuresis: ring broek, het drinken van een dagboek, of ADH neusspray?

Een zogenaamde bell broek of een matras kan helpen. Een kleine Sensor in het ondergoed of matras stuurt door de kleinste druppels Urine een luid Signaal dat het kind wakker wordt. Aanvankelijk land nog wel wat urine in het bed, maar na een paar weken van het eerste geluid is voldoende, de kinderen wakker zijn, gaan naar de wc en hoeft niet langer de akoestische Signaal kort daarna. 70 procent van de kinderen, dankzij de bell broek permanent droog.

Veel kinderen ook een drankje in de avond uren, er is te veel: Het dagelijks drinken van een bedrag van een school kind is ongeveer 50 milliliter per kilogram lichaamsgewicht, en van deze, ongeveer 75 procent moet worden tot 17:00 uur drinken. Anders te veel urine valt automatisch in de avond-en nachtelijke uren. Een blaas dagboek, de resultaten voor de twee tot drie weken, en in de aangemelde hoeveelheid drinken, tijd van de dag, het bezoek aan het toilet en, indien van toepassing, nachtelijke enuresis, kan zeer nuttig zijn.

Sommige kinderen hebben ook een zeer kleine blaas capaciteit: Hoewel er nog “ruimte” voor de urine in de blaas, de signalering van de blaas rek-receptoren in de blaaswand is al “vol”. Tijdens de dag van de betrokken kinderen te gaan het vaakst naar het toilet, maar in de nacht zijn ze het niet maken. Waar je niet moet aannemen dat in dit geval, net als in het geval van een gebrek aan ADH-secretie (ADH staat voor anti diuretisch hormoon, dit is meestal verdeeld in de nacht door de hypofyse, dus minder urine wordt geproduceerd en je hebt minder kans op het toilet), dat is de enige reden – de kinderen zijn meestal in aanvulling op moeilijk te worden gewekt.

Vater und Sohn lesen Buch

U hebt ingevoerd in een blaas dagboek, vochtinname, toilet bezoeken en nachtelijke enuresis – zodat u kunt zoeken samen met het kind de arts is de ideale behandeling voor bedplassen en uw kind is al in slaap snel weer droog

Gebrek aan ADH-secretie – en dat is niet, echter, evenals de lage blaas capaciteit in de easy-to-diagnose alleen door specialisten –u kunt de vervanging in de nacht het ontbreken van ADH door een neusspray.

Geen valse schaamte in het geval van nachtelijke enuresis – de arts van uw kind helpt!

Als uw kind is wetting patroon in de nacht, aarzel dan niet om contact met de arts van uw kind – het is een gemeenschappelijk Probleem, waarvoor niemand zich hoeft te schamen. Het zou goed zijn als je zou kunnen meenemen naar de afspraak die al in de blaas dagboek. De kinderarts zal dan vragen een paar vragen, de urine onderzoek, een echo controle van de blaas en vervolgens een therapie voorstel. Een beetje geduld nodig in de behandeling en het is belangrijk dat je je kind aanmoedigen dat tegenslagen deel uitmaken van en niet slecht.

Kortom, de kans op succes is groot dat uw kind wordt binnen een paar maanden, zelfs in de nacht, droog en dan alle trots van het ouder – en kind – en de wasmachine krijgt misschien een pauze meer…

Geef een reactie

Scroll To Top