Snelevacature Amsterdam

Nagel schimmel herkennen: Een lelijke Boze

Kinderärztin Dr. Nadine Hess gibt Tipps, wie Sie Nagelpilz in den Griff bekommen können
Expert Dr. Hess: “Wie heeft er een nagel schimmel infectie, zo ja, in elk geval, een Tinea pedis, en te onderzoeken of ook de reden waarom, na een succesvolle behandeling, is er een constante om te voorkomen dat de re-infectie,” Gele, verkleurde teennagels zijn meestal een teken van de nagel schimmel of Tinea unguium, Onycho – of mycose nagel. Kinderen kunnen ook worden aangetast. Hoe kan de nagel schimmel herkennen, kunt u hier vinden.

De kinderarts Dr. Nadine Hess zegt:

Vergelijkbaar met een voetschimmel infectie schimmelsporen kunnen binnenvallen van de nagels van de kinderen, hoewel veel zeldzamer dan bij tieners en volwassenen. Hoe herken je nagel schimmel en wat zijn de belangrijkste ziekteverwekkers? Hoe wordt het overgedragen? Hoe wordt het behandeld en nog belangrijker – hoe lang? Genoeg voor een therapie met het verkocht in apotheken in nagellak systemen? En als het niet wil verlaten – wat zou het worden?

Het geslacht van schimmels die is het meest gebruikelijk voor een nagel schimmel infectie niet de oorzaak, zoals in het geval van Tinea pedis (voetschimmel infectie) – Tinea mentagrophytes en Tinea rubrum, minder vaak door gisten en schimmels schimmels.

Voetschimmel is slechts het begin; Wat heb je nagel schimmel te herkennen

Meestal wordt een voet – en nagel schimmel infectie. Vaak zet je bijvoorbeeld in het zwembad of bij het lopen op blote voeten hal met de exciter actief in de sport, krijgen een voetschimmel infectie en ook de nagels met de schimmel, en na verloop van tijd ziekteverwekkers. Iedereen die een nagel schimmel infectie, zo ja, in elk geval, een Tinea pedis, en te onderzoeken als vroeg als na een succesvolle behandeling is een constante om te voorkomen dat de re-infectie. In het geval van onychomycose, de nagels geel verkleuren, broos en verdikt. In een aantal, maar niet alle nagels zijn aangetast één of beide voeten. Natuurlijk, er is ook een geval van onychomycose van de vingernagels, maar dit is aanzienlijk minder waarschijnlijk.

Hoe krijg je nagel schimmel?

Kinderfüße sind empfindlich

Ook kindervoeten kunnen worden beïnvloed door de nagel schimmel. Ze moeten worden behandeld in overleg met een arts

De behandeling van een nagel schimmel infectie is veel bewerkelijker dan dat van een Fußpilzes. Sinds de nagels groeien heel langzaam, het duurt lang totdat alle schimmel-sporen gedood, en samen met de nagel worden geteeld. De systemen beschikbaar met nagellakken, die meestal wordt een paar keer per week en voor een deel gewone bestanden, en dus verruwing van de nagels is noodzakelijk maken, zijn effectief, maar uithoudingsvermogen moet bewezen worden. Om deze redenen, het moet al zijn maximaal zes maanden van de behandeling verwacht. Vanuit mijn ervaring, daarnaast handig is het gebruik van anti-schimmelinfectie oplossingen worden toegevoegd druppelsgewijs onder de nagel en in de omgeving van de nagel muren.

Complicaties – wat zijn de behandeling, als de nagel schimmel zal niet verdwijnen?

De hele nagel is getroffen om het nagelbed, is de lokale behandeling met lak en Serum veelbelovend. Vervolgens moet worden vermeden om het systemische therapie met anti-schimmel tabletten of sap. Echter, omdat dit een relatief side-effect-gevoelig behandeling (dringende, regelmatige controle van de lever-waarden) en het is juist deze groep van geneesmiddelen, bijvoorbeeld, is vaak interacties met andere geneesmiddelen, moet dit blijven uitzonderlijke gevallen en voorbehouden, vooral als het gaat om kinderen. De duur van de behandeling geen verandering ten opzichte van de behandeling met verf. Vaak is dezelfde voor beide vormen van behandeling mogelijk, echter aan de drugs loop van de tijd vaak (alleen per 3. Dag) toe te passen of over te nemen.

De nagel is gedetecteerd schimmel, maar ook tot meer intense en correct wordt toegepast behandeling niet verbetert, zijn plotseling getroffen bijna alle van de nagels de nagels gedeeltelijk zelfs kleine inkepingen (“putten”), het kan ook een nail psoriasis (Psoriasis = psoriasis). Draai met vertrouwen naar uw dermatoloog, huis of kind arts als u niet zeker weet of u of uw kind is een nagel schimmel infectie aanwezig is.

Geef een reactie

Scroll To Top