Snelevacature Amsterdam

Natuurlijk gezond

Natuurlijk gezond

Meer en meer mensen het vertrouwen in zowel acute als chronische aandoeningen van het natuurlijke. U zult ontdekken home remedies, healing fpflanzen en homeopathische remedies voor zachte verlichting, verbetering en genezing van ziekten.

Stress besser verstehen Stress, een beter begrip van het Stress-Systeem werkt

Hoe werkt het Stress-Systeem van ons lichaam? Welke ziekten worden veroorzaakt door Stress? En er zijn eigenlijk ook gezonde Stress? De grote Stress, de Atlas vertelt.

Cremes mit Rosenöl straffen die Haut

De beste Anti-Aging huidverzorging van de natuur!

In de zonnebloem, roos & co. kostbare gezonde stoffen die we eens kijken jeugdig en fris. We tonen de beste Anti-Aging huidverzorging uit de natuur.

Summen wirkt sich positiv auf den Blutdruck aus

7 tips voor het omgaan met stress

De praktijk Vita onthult zeven Anti-Stress Trucs die je nooit zou hebben verwacht. Als u zich aan deze tips voor omgaan met stress, het verkrijgen van meer tijd voor jezelf.

Orangen-Ingwer-Marmelade

De gezondste gember recepten van de wereld

Gember kruiden salades en soepen, Desserts en gebak, Iets wat bepaalde, verfijnde Smoothies. De praktijk Vita toont de meest heerlijke gember recepten.

Ein Weg zu weniger Erschöpfung: Yoga gegen Stress bringt Körper und Seele wieder ins Gleichgewicht

Yoga voor Stress – de 8 Oefeningen met Onmiddellijke ingang

Om ook uitputting weer in evenwicht te brengen, is een onderdeel van onze natuur. Hoe Yoga voor Stress helpt u hier lezen.

Die Kapland-Pelargonie wirkt antibakteriell

Umckaloabo – het geheim effect van de Kaap Plant

De uit Zuid-Afrika Cape pelargonium is antibacterieel, antiviraal, en het immuunsysteem-versterkend effect. Als het immuunsysteem en ondersteunt infecties van de luchtwegen, lees hier.

Rosskastanie

Paardenkastanje en co.: De helende kracht van de magische Zeven

Paardenkastanje en co. evenals een synthetische medicatie? We introduceren u de zeven belangrijkste medicinale planten in een fotogalerij.

Ginkgoblätter

Ginkgo effect op de hersenen

Hoe kunt u het verbeteren van uw mentale Fitheid? Recente studies bevestigen de effectiviteit van natuurlijke geneeskunde: Ginkgo – en-werking en toepassing in het Overzicht.

Eine Schwangere schläft auf einem Sofa

Wat te doen voor de koude in de zwangerschap?

Een koude in de zwangerschap is onzeker. Het kan schadelijk zijn voor de Baby, drugs zijn niet toegestaan en wat zijn de Alternatieven? De antwoorden kunt u hier vinden.

Die Reizblase schränkt Alltag und Wohlbefinden deutlich ein. Doch mit Beckenbodenübungen kann man die Blase trainieren

Zoals bij bekkenbodem oefeningen, je blaas kan versterken

Bekkenbodem oefeningen helpen de controle van de blaas, en om de verhoogde drang om te urineren. Deze drie eenvoudige Oefeningen die je kunt doen om overal en op elk moment, en dus uw blaas sterke punten.

Bei erhöhter Temperatur und Fieber:Viel trinken und schlafen

Koorts bij volwassenen

Wanneer het lichaam is “warm”, hij heeft steun nodig: de kip soep, het kalf, omslag, of antibiotica? Hoe koorts bij volwassenen de beste manier te behandelen, wordt verraden door twee experts van de natuurlijke genezing praktijk en school van de geneeskunde.

Knoblauch lindert Heiserkeit

De beste home remedies voor heesheid

Als de keelpijn en de grappen die bewijzen dat zij in het huis. Knoflook over de aardappel-wraps tot de ui-honing – ontdek de beste natuurlijke helper!

Paar steht am Strand und genießt die Luft

5 tips hoe je dat kunt versterken uw defensie

Nu is de tijd, in het aantal griepachtige infecties verhoogt. Wij vertellen u hoe u kunt bereiden effectief.

U wilt worden en gezond blijven? Alternatieve geneeskunde, zachte healing methode en de Kennis van de geneeskracht van kruiden die u kunt gebruiken voor uw gezondheid – zonder de arts. Waarom toevlucht tot drugs, wanneer de natuur heeft zo veel remedies? Vele ziekten kunnen weren met beproefde huismiddeltjes. Interessante feiten over alternatieve geneeswijzen, en zachte healing methode voor lichaam, ziel en geest – hier leer je alles wat je moet weten over het verblijf van nature gezond.

Pagina ‘ s

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • meer “
  • “”

Geef een reactie

Scroll To Top