Snelevacature Amsterdam

Natuurlijke hulp voor slaapstoornissen: Valeriaan, ook in het geval van chemotherapie toegestaan

Baldrianpräparate sind bei Chemotherapie erlaubt
Patiënten met kanker die chemotherapie ondergaan kunnen worden. in de toekomst, zonder zorgen voor slaapproblemen en rusteloosheid met Valeriaan voorbereidingen ontmoedigd hebben artsen een inname van Valeriaan producten als een slaap steun tijdens de Anti-kanker therapie te wijten aan de angst van interacties zijn vaak in staat om zo Ver, Een nieuwe studie toont aan dat de zorg is ongegrond.

Valeriaan voor het slapen stoornissen

Valeriaan is al eeuwenlang bekend als een medicinale plant. De root extract is aangetoond effect op specifieke zenuwcellen in de hersenen: De slaap tijd wordt verkort en de kwaliteit van de slaap verbetert. Kanker patiënten die lijden aan slaapstoornissen, vaak hun toevlucht tot Valeriaan voorbereidingen, u wilt uw lichaam met andere chemische-synthetische geneesmiddelen, zoals benzodiazepinen, schade.

Er zijn geen interacties van Valeriaan extracten met andere geneesmiddelen

Het is momenteel gewaarschuwd patiënten met kanker tegen de potentiële risico ‘ s: op basis van de eerder advies, de van toepassing zou kunnen optreden bij het nemen van Valeriaan-bevattende preparaten gevaarlijke interacties. Artsen en farmacologen wilde onderzoeken of deze veronderstelling is gerechtvaardigd. Voor deze, ze heeft de hele literatuur, studies onder laboratorium-omstandigheden en uitgevoerd menselijke klinische studies. Resultaat: Onder Valeriaan, geen significante effecten op de lever enzymen is te verwachten.

Waarschuwing-Valeriaan als een Algemene hedge

De artsen vermoeden dat de huidige waarschuwing is gebaseerd op theoretische aannames en alleen voor de Algemene hedging. Valeriaan is een voor ons het planten van de meest gebruikte drug. De kalmerende effect is al bekend sinds de oudheid en de toepassing ervan is ook voor patiënten met kanker veilig is. Mensen moeten letten bij het kopen van Valeriaan producten maar gericht op kwaliteit, en met betrekking tot de juiste dosis van uw apotheker om advies.

Geef een reactie

Scroll To Top