Snelevacature Amsterdam

Natuurlijke seksuele enhancer: het is niet altijd wat er in het

Natuurlijke ingrediënten zijn in potentie agenten kunnen helpen, als ze zijn opgenomen in het product. Dat is de conclusie van een Amerikaans onderzoek van een consumentenorganisatie.

ConsumerLab.com is, in een zin, de privé-economisch georganiseerd, de Amerikaanse tegenhanger van de duitse Stiftung Warentest, dat op de publicatie van de test rapporten over voedingssupplementen, gezondheid en Wellness producten heeft gespecialiseerd. In een studie van product-testers, hebben zich gericht op de potentie.1

Tegen de Achtergrond dat minstens 43 procent van alle vrouwen in de verenigde staten ruimtes evenals in Duitsland over een langere periode van tijd, of continu op opwinding en orgasme stoornissen die hebben gemaakt van de markt voor onderzoekers is een belangrijk probleem. In het geval van mannen, is het Voorkomen van seksuele disfuncties wordt op grote schaal gebruikt, hoewel in totaal, met nog 31 procent, een beetje minder, hier zijn de klachten met de leeftijd, is echter aanzienlijk. In de groep van 40 tot 70 jaar oud, er zijn al een goede helft van de mannen die het slachtoffer zijn van vormen van impotentie.

Tot overmaat van ramp, het is een stille Leed dat is vaak niet belast zijn zelfs naar de dokter. Als dit gebeurt, artsen, vrouwen open, echter, is dat er geen zeker-werking, het voorschrijven van medicatie. Mannen kunnen hun toevlucht nemen tot zogenaamde PDE-5-remmers (Sidenafil, Tadalafil, Vardenafil). Deze preparaten lijken relatief betrouwbaar voor de behandeling van erectiele disfunctie, echter, zijn duur en kan worden geassocieerd met een significante bijwerkingen. Wie voor het kopen van de kosten van goedkope generische geneesmiddelen op het Internet, met een zeer hoge waarschijnlijkheid van een valse. Deze hebben vaak problemen zijn met de afdrukkwaliteit, gaat u naar de Niet-effect op de besmetting met lijm op een veelvoud van een Overdosis.2

Als een mogelijke uitweg uit deze, alleen de zelf-medicatie vermelden met potentie betekent dat vertrouwen op de natuurlijke ingrediënten, het verblijf hier.

Natuurlijke potentie-agenten zoals L-arginine het vertrouwen van de meerderheid van de Amerikanen

Meer dan twintig ingrediënten in niet-receptplichtige seksuele enhancers zijn getoetst door consumerlab.com klinisch voor hun effectiviteit. Voor het product testen, 22 drugs werden geselecteerd op de AMERIKAANSE markt beschikbaar en moeten bevatten drie natuurlijke ingrediënten, die bij de AMERIKAANSE consumenten tegen seksuele disfuncties het meest populair:

 • Pausinystalia of, in het kort, Yohimbe een Afrika-gebaseerde boom, waarvan de bast is verwerkt in een afrodisiacum, en ook psycho-actieve stoffen die het bevat, maar de teller is yohimbe. Hier is een hoge bloeddruk een risico, overigens, zoals in het geval van Viagra. In Europa, Yohimbe is goedgekeurd in een effectieve dosering voor u alleen als een recept medicatie. Gratis producten regelmatig een veel te lage dosis.
 • Epimedium of Horny goat weed extract en / of lax Horny Goat Weed, vooral in de Aziatische geneeskunde wordt op grote schaal gebruikt. Het reuma kan het verlichten van de tabellen van de klachten en de bloeddruk te reguleren. De stof Icariin kan het bevorderen van de erectie van de Penis, wat is bevestigd alleen voor in dierlijke experimenten.
 • Het aminozuur L-arginine is ook verantwoordelijk voor dat de verschillende voedingsmiddelen waarin dit gebeurt is bijzonder rijk, worden beschouwd als een plezier vergroten. De potentie-verhogende effect van L-arginine betrekking lijkt te hebben, dat is een vaatverwijdend middel, en daarmee ook de doorstroming van het bloed in de bouw is verbeterd.

Niet onderzocht is de consument voorstanders hebben voor het uitpakken van de combinatie van L-arginine en schors van de pijnboom. Verschillende grote studies hebben aangetoond, met name in de laatste paar jaar dat deze combinatie van de eenvoudige inname van L-arginine is veruit superieur.

Tegenvallende resultaat van het product test

Potenzmitel Test

Natuurlijke Potenzmitel in de Test

Voor de laboratorium tests elf van de 22 monsters niet uit de race, omdat hun etikettering in overeenstemming was met de eisen van de FDA, de AMERIKAANSE autoriteit voor de controle van het voedsel en van de drug van goedkeuring. Voor een product dat niet, bijvoorbeeld, geeft aan uit welk deel van de Plant zij werd verkregen. Een ander medium, Yohimbe van de wortels van de boom, maar de schors voor de lustopwekkende effect wordt gebruikt.

Tijdens de laboratorium-analyse van de resterende elf potentie werd gevonden om een product dat het uit slechts één procent van het bedrag van Yohimbe. In een verdere voorbereiding van de inhoud van Epimedium in vergelijking met de verpakking specificatie van 55 procent. Ongeveer 60 procent van de potentie vanwege viel in de test van dit product cosumerlab.com . Slechts negen van de 22 producten bevatte de effectieve gerespecteerd stoffen in de opgegeven hoeveelheid. Voor de consument, dat is, om het vertrouwen van de gegevens van de fabrikant zonder kritiek, maar om te laten onafhankelijke test rapporten bevestigen.

De twee belangrijkste tips, dus ook voor de Europese regio geldig vanaf:

 • je kijkt in de afdruk, of de onderneming is gevestigd in Europa, en of je de producten uit hun eigen land, Duitsland of Oostenrijk. Dit is een goede indicatie van de betrouwbaarheid en de goede, effectieve producten.
 • Wees sceptisch als u “en terstond beloofde effect’ en andere superlatieven. Dat is wettelijk niet toegestaan. En die niet voldoet aan de wettelijke normen, ook voldoen aan strenge kwaliteitsnormen in de inkoop en productie.
 • Bron:

  Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

  Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

  Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

  Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

  Geef een reactie

  Scroll To Top