Snelevacature Amsterdam

Natuurlijke slaapmiddelen – deze zeven hulp onmiddellijk

Natürliche Schlafmittel
Klik op de foto galerij en ontdek de beste natuurlijke slaap steun, met Nauwelijks slaap is begonnen, begint de hersenen: de hersenen gebieden zijn gekoppeld uit het netwerk van het bewustzijn, opnieuw gestructureerd en opgeruimd. “Zo veel als we kunnen tijdens de dag, geef alles wat je hebt Geleerd, de volgende dag, en besluit, terwijl we slapen,” zegt David Rapoport van de NYU Langone Medical Center.

Eerder dachten wetenschappers dat deze processen zijn de fundamentele reden waarom de Evolutie is de uitvinder van de slaap””. Onlangs, echter, ontdekten onderzoekers aan de Universiteit van Rochester een andere belangrijke functie: “slaap ontgift het lichaam en de hersenen,” zei Maiken Nedergaard. “Terwijl we slapen, stroomt verhoogd cerebrospinale vloeistof door de ruimtes tussen de hersencellen en spoelt verontreinigende stoffen, die betrokken zijn in de pathogenese van de ziekte van Alzheimer en de ziekte van Parkinson.”

Maar ook op het lichaam van een gezonde slaap heeft een enorme helende werking infecties kunnen worden geschoten tot drie keer zo vaak als mensen die slapen slecht of te weinig. Bovendien, David Gozal van de Universiteit van Chicago was in staat om aan te tonen dat kankercellen groeien twee keer zo snel als de slaap wordt alleen onderbroken voor een week. En een andere studie van dezelfde Universiteit bleek dat de slaapduur kan beslissen om tijdens een dieet, of het vet zij of mager spier massa is verloren. Chemische en natuurlijke slaap steun kan ondersteunen dit proces.

Wees voorzichtig wanneer een chemische slaappillen

Veel aanvallen in de slaap-stoornissen snel tot chemische HULPMIDDELEN om te slapen. Echter, het is belangrijk om zorg te nemen van: Common stoffen zoals benzodiazepines en zopiclone niet moet worden genomen voor meer dan vier weken aan een stuk. Bij het Spenen, het is belangrijk om de hoeveelheid langzaam. Iedereen die heeft een slaappil over een langere periode van tijd, het halveren van de dosis om de drie dagen. Na ongeveer vier weken gewenning sets in effect, slaappillen zijn minder effectief en kan leiden tot afhankelijkheid, Het lichaam kan dan op zonder ooit een steeds grotere dosis van het geneesmiddel, zelfs om uit te rusten.

Natuurlijke slaapmiddelen helpen bij Stress

In het geval van stress-gerelateerde slaapstoornissen zijn bewezen, bijvoorbeeld, natuurlijke slaap-producten die de werkzame stoffen uit de passie bloem, haver, en koffie zaden. Deze drug stoffen hebben een regulerende werking op het zenuwstelsel en helpt bij slaapproblemen en nerveuze rusteloosheid. Natuurlijke producten (bijvoorbeeld “Neurexan”, over-the-counter, apotheek) zodra de innerlijke evenwicht – en, in tegenstelling tot conventionele slaap medicatie is geheel vrij van stoffen zoals benzodiazepines, het kan zelfs maken. Ook autogene Training of Yoga kan helpen om te ontspannen en te komen sneller in de nacht om uit te rusten.

Klik door de galerij “natuurlijke slaap steun – dit zijn de 7 planten helpt direct” en je zult leren welke planten helpen u snel en effectief.

Geef een reactie

Scroll To Top