Snelevacature Amsterdam

Niet voor de eeuwigheid – wanneer zal Brad Pitt van uw lichaam?

angelina mit tattoo
Ook Angelina Jolie wil niet langer rond te lopen met Tatoeages die je was uit liefde voor Brad Pitt, sting, Veel mensen willen om zich te ontdoen van hun Tatoeages op een gegeven moment – dus het is nu Angelina Jolie met getatoeëerde liefde bewijzen. Hoe verwijder je de motieven van de beste? Wanneer is het schadelijk en wat je in gedachten hebt?

De liefde, die verder gaat onder de huid in Brangelinas geval, waarschijnlijk een beetje te diep. Angelina Jolie draagt de initialen en de geboorteplaats van haar man op het lichaam. Op de binnenkant van uw rechter bovenbeen Whisky Bravo”, wat staat voor Brad pitt ’s volledige naam is William Bradley Pitt”. Een grootschalige Boeddhistische onderwerp is op je rug, net zoals op de Brad pitt ‘ s borst. De twee beelden afkomstig van dezelfde inkt en sluit het Echtpaar in een spirituele manier. Maar je kunt ontdoen van de beelden na de scheiding vlot verlopen?

Donkere Tatoeages zijn makkelijker te verwijderen

Angelina Jolie is lucky – haar Tatoeages zijn zwart. Donkere tatoeages, kunt u beter verwijderen als kleurrijk. “Nee gerenommeerde arts belooft een honderd procent verwijderen. Terwijl zwart-maar vooral, te verwijderen, blijven de gele gebieden vaak volledig”, legt Professor Wolfgang Bäumler, een natuurkundige en Tattoo-onderzoekers in de dermatologische kliniek van de Universiteit van Regensburg. Hoe groter het voorwerp, des te moeilijker het is om te verwijderen. Bäumler wordt aanbevolen, raadpleeg dan een huid arts te behandelen, in plaats van in een Tattoo Studio. “Eindelijk, het kan een hoop mis,” zei de deskundige.

Risico ‘ s voor de behandeling van

De meest voorkomende methode van Tattoo verwijdering laser behandeling. Absoluut niet aan te raden is de lamp van de procedure met flash of met melkzuur. Beide kan schade aan de huid ernstig en laat littekens achter. Echter, zelfs de laser behandeling is ook niet vrij van risico ‘ s. Omdat de Federal Institute for risk assessment (BfR) heeft nu voor de eerste keer, in het geval van de laser behandeling, blauwe Tatoeages giftige en kankerverwekkende stoffen, zoals blauwzuur. Daarnaast is de huid kunnen worden gedekt na de laser litteken. Maar deze ontstaan vaak door de naalden bij het Tatoeëren, en waren eerder verborgen onder de verf. De laser zelf zelden leidt tot blijvende schade aan de huid. De methode kan worden toegepast op elk deel van het lichaam, in gevoelige gebieden, zoals in het genitale gebied, hoe pijnlijk ook.

Het verstrijken van een laser behandeling

De arts is gericht op korte afstand met de Laser op de Tattoo. Dit rode licht is om gezien te worden, maar dit is alleen voor de oriëntatie. De werkelijke laser pulse is een bijna onzichtbare, enkele honderden graden hete flits van licht, en duurt slechts een fractie van een seconde. Hij is zo intens dat de arts en de Patiënt moeten een veiligheidsbril. Het licht van de laser dringt door twee tot drie millimeter diep in de huid en wordt geabsorbeerd door de kleur pigmenten. Door de extra energie die ze barsten. Zelfs als de fragmenten uit het lichaam verwijderd via de lymfeklieren of bloedbaan, en vervolgens uitgescheiden, een gedeelte van het pigment in het lichaam.

Das Laserlicht lässt Farbpigmente platzen, indem es sie ganz kurz auf mehrere hundert Grad erhitzt

Het laser-licht zorgt ervoor dat de kleur pigmenten te barsten door verwarming van het zeer kort tot enkele honderden graden

Meerdere sessies nodig zijn

“De verwijdering van de ongeveer handpalm Tattoos kosten per sessie van ongeveer 100 tot 200 euro,” zegt de Tattoo-onderzoekers Bäumler. In het Algemeen, het overeenkomstige punt zes moet behandeld worden – tot twaalf keer, totdat de pigmenten zijn meestal vernietigd. Omdat het lichaam moet worden vervoerd, moet verstrijken tussen de bijeenkomsten, elke drie tot vier weken. De laser is pijnlijk. “Ongeveer als het klikken met een elastiekje op de huid,” beschrijft het Bäumler. Er zijn verdovende crèmes die de meeste Tatoeages worden verwijderd zonder verdoving. De aangetaste huid mag niet worden blootgesteld aan na een aantal weken van de zon. Voor Angelina Jolie, deze ontberingen waarschijnlijk niet nieuw. Ze had er al, in 2013, een tattoo van je Arm te verwijderen – er is de Naam van uw ex-man Billy Bob Thornton droeg voor.

Geef een reactie

Scroll To Top