Snelevacature Amsterdam

Nieuw ontwikkelde Tinnitus Gel stopt het geluid in het oor

Tinnitus-Behandlung durch Gel
Wetenschappers hebben een Gel voor de behandeling van Tinnitus. Een studie toont aan dat al na een paar dagen, bijna elke andere Tinnitus patiënten worden geholpen, kon Een nieuw ontwikkelde Gel toont verbazingwekkende succes in de behandeling van Tinnitus. Wetenschappers tonen in een recente studie dat de nieuwe drug is de irritante piep in de oren kan op de korte termijn, te verminderen en op termijn zelfs kan genezen worden.

Onderzoekers van de Universitaire ziekenhuizen in Antwerpen, in een studie die recent werd gepubliceerd in het tijdschrift Otology en Neurotology – een nieuw ontwikkelde Gel, in professionele kringen als een “radicaal nieuwe methode van behandeling tegen Tinnitus” wordt aangeduid. De drug is volgens de verklaringen van de deelnemende artsen waren niet alleen in staat om te verminderen van de piep in de oren, maar op de lange termijn, zelfs Tinnitus te genezen van patiënten.

De studies tonen aan dat 42 procent van de Tinnitus lijden onderwerpen al na een behandeling van drie dagen om de helft van de piep in de oren kunnen worden herkend. De Gel per dag werd geïnjecteerd eenmaal in de oren.

Genezing als een lange termijn effect

Naast het effect op korte termijn, de lange termijn is het effect van de drug van de proefpersonen werd waargenomen. Na een 90-dagen tijd van toepassing van de Tinnitus gel op de helft van de piep in de oren, of zelfs een contrast van “sterk verbeterd” werd ongeveer 57 procent van de patiënten.

Bij sommige patiënten, de behandeling verdwenen in de loop van de tijd van de piep in de oren volledig en niet terug daarna. De artsen sprak in dit verband van een genezing, of op zijn minst “veel beter” diagnose van de Tinnitus onderwerpen.

De Gel stopt de “glutamaat storm”

Specifiek, de Gel is geblokkeerd met de drug (AM-101) glutamaat receptoren in het binnenoor. Dit is niet hetzelfde glutamaat, dat bekend staat als smaakversterker, maar een chemische boodschapper, een zogenaamde Neurotransmitter, de geluiden van de kleine haarcellen (zenuwcellen) in de hersenen zendt.

Bij Tinnitus, de haarcellen produceert te veel van deze Neurotransmitter en glutamaat receptoren – die worden ook wel aangeduid als een “glutamaat storm”, wat leidt tot een overprikkeling van de auditieve-darmkanaal, en uiteindelijk de dood van zenuwcellen in het binnenoor veroorzaakt. Door deze slechte werking van de zenuwcellen in het binnenoor stuurt zonder enige input signaal, de zogenaamde geluid doorgeven aan de hersenen die leiden tot eindelijk, de irritante piep in de oren.

Tinnitus patiënten moeten snel behandeld

De onderzoekers melden dat de behandeling is alleen voor patiënten die beginnen binnen een jaar na de Tinnitus-diagnose met de injectie van de gel. Alleen in dit vroege stadium is het mogelijk om te herstellen van de “schade aan de zenuwcellen in het binnenoor.”

De nieuwe Tinnitus Gel is al in een zogenaamde Fase III studie, wat betekent dat het zal worden getest onder normale klinische aandoeningen bij de mens. In het verenigd koninkrijk wordt gebruikt momenteel in acht ziekenhuizen voor de behandeling van Tinnitus.

Hamburg-harburg, 15. Juli 2014

Geef een reactie

Scroll To Top