Snelevacature Amsterdam

Nieuwe koude remedies gevonden

Mundspray stoppt Erkältungsviren
Een nieuwe koude stopt de verspreiding van het virus in het lichaam artsen is een doorbraak in de strijd tegen verkoudheid. Hier leren, wat is de rol van een vis in de nieuwe verkoudheid.

In de herfst van het koude seizoen begint. Maar nu is er een nieuwe, zeer effectieve bescherming tegen dag-lange irritatie van de Keel, Niezen en hoesten.

In hun zoektocht naar een medicijn, zijn de onderzoekers van het zweedse Biotech bedrijf Enzymatica in het dier zijn rijk te vinden. De alvleesklier van cod produceert een uniek enzym, genaamd Trypsine. Dit enzym is in staat om te stoppen met verkoudheid. De artsen verwerkt door Trypsine in de mond spuiten met en het ontwikkelen van een effectieve koude remedie.

Koude stopt Virus

Als we zijn besmet met verkoudheid virussen infecteren deze de cellen in de nek van de huid en de keel.

De nieuwe koude remedie met de naam ColdZyme stopt het Virus al is er bij het startpunt. Het is een onzichtbare barrière gebouwd om door te dringen een beschermende laag die voorkomt dat het Virus in de cellen.

In Tests, afgenomen ColdZyme, de verspreiding van het virus naar 99 procent. Het verkort de duur van de verkoudheid in onderwerpen, gemiddeld met de helft.

De koude geneeskunde van de zweedse fabrikant Enzymatica is in de UK al beschikbaar en kost ongeveer tien pond. Binnenkort beschikbaar moeten zijn in Duitsland.

Geef een reactie

Scroll To Top