Snelevacature Amsterdam

Nobelprijs winnaar raadt L-arginine en anti-oxidanten voor schepen

De nobelprijswinnaar Dr. Louis J. Ignarro bevestigd weer: “L-arginine en anti-oxidanten werken synergetisch schade aan het Vaartuig”

Tegen een verstopping van de bloedvaten, of atherosclerose, kan, samen met de kracht van anti-oxidanten zoals Vitamine C en E, van het aminozuur L-arginine als een preventieve maatregel. Was is het resultaat van een studie door onderzoekers van de Universiteit van Californië, Los Angeles, verenigde staten, de nobelprijswinnaar in de geneeskunde, 1998 Dr. Louis J. Ignarro, wiens specialiteit is de moleculaire en medische farmacologie, betrokken.

Dus een daling van het risico van hart-en vaatziekten zijn in de Westerse wereld, want voor de meeste sterfgevallen.

Plaques in de vaten hebben een vergelijkbaar effect als een vreemd lichaam naar een bocht in de rivier

Vasculaire schade en cholesterol deposito ‘ s worden aangehouden ten eerste, waar bloedvaten in verschillende richtingen vertakken. Ignarro maakte de vergelijking met een rivier, waarvan de bochten van het huisvuil wordt opgevangen, de rivier wordt smaller en een kleine dam, die buiten het bed van de rivier.

Op bloedvaten, dit betekent dat deze bochten zijn gevaarlijk Plaques vormen, de eerste, inflammatoire ontwikkelingen initiëren en leiden vervolgens tot ernstige ziekten zoals een hartinfarct en een beroerte. Ignarro en zijn Team, het was een kwestie van uitzoeken wat het effect van anti-oxidanten in combinatie met L-arginine op deze inflammatoire processen.

Ontsteking-het bevorderen van moleculen nuttig in de prehistorische wereld

Arginin Arteriosklerose BluthochdruckIn een cultuur schotel, de wetenschappers blootgesteld menselijke cellen naar de invloed van verschillende Vloeistof stromen. Zij vonden dat bij hoge schuifspanning inflammatoire moleculen.

Dit betekent dat de cellen zich hebben gevestigd, de krachtige energie, ze was bemoedigend als een indicatie van een gevaarlijke situatie die kan leiden tot verwondingen. Sinds een ontsteking aan het versnellen van het genezingsproces, zodat preventieve precies deze Pro-inflammatoire moleculen. Deze reactie is geoptimaliseerd voor een omgeving waarin de mens is evolutionair ontstaan en fysiek veel gevaren was blootgesteld. De levensverwachting van 30 tot 50 jaar. In de laatste 200.000 jaar heeft ons leven veranderd drastisch, dus dat wat vroeger was een Survival-bevordering van de respons in een sedentaire, West-dieet-stijl, en andere factoren is uitgegroeid tot een risico.

L-arginine en antioxidanten zetten effect spiraal

In de volgende stap, Ignarro en zijn Team van anti-oxidanten en L-arginine in de schelpen en waren in staat om te bepalen dat de productie van Pro-inflammatoire verdwenen moleculen aanzienlijk. Op hetzelfde moment een eNOS was wel een molecuul.

De korte naam eNOS, kijk voor het stikstofoxide-Synthase (NO-Synthase) in de cellen van de binnenste wanden van de bloedvaten of endothelial cellen. Dit enzym weet te katalyseren L-arginine de stikstof monoxide. Dit is een uitbreiding van de bloedvaten en de vorming van Plaques voorkomen, die op zijn beurt verhindert de opleiding van inflammatoire moleculen. De toevoeging van L-arginine en anti-oxidanten, daarom heeft een effect spiraal, die bijdraagt duurzaam aan het behoud van een gezond cardiovasculair systeem.1

Arginine plus antioxidanten voor de potentie

Erektionsstörungen und ArgininDeze resultaten zijn bevestigd door verschillende studies op de combinatie van het pijnboomschors extract en L-arginine. In het bijzonder, in het geval van vasculaire-geïnduceerde erectiele dysfunctie, de therapie met pine bark extract + arginine in staat was om aan te tonen dat de circulatie vermogen van de man aanzienlijk verbetert, erectiele disfunctie kan zeer effectief zijn bij de behandeling van de combinatie.2

Een gebrek van het schip flexibiliteit en bloedsomloop problemen in de fijne bloedvaten van de mannelijke gezwollen echte lichaam is de belangrijkste oorzaak van erectiele disfunctie.

Veilige L-arginine-effect, maar ondanks de scepsis

Arginin Antioxidantien und GefäßeDe scepsis van L-arginine en het effect op de schepen is in veel van de medische gemeenschap is nog steeds vrij groot. Omdat een dergelijk dieet therapie is niet sterk, met een boven-gemiddelde Win-gefinancierde farmaceutische Lobby. Het werkzame bestanddeel is niet octrooieerbaar zijn, daarom staat slechts een kleine winst voor de fabrikant en dus weinig gelegenheid toe te passen in professionele kringen. En in de school van de geneeskunde, de therapeutische werking van vitaminen en aminozuren zal worden verborgen volledig.

De effecten op de bloed voorzien druk en vasculaire elasticiteit, in de tussentijd, zelfs na de zwaarste criteria. Een overzicht van het werk van Bai et al. in 2008 zijn de resultaten van de 12 studies op L-arginine en atherosclerose, en bevestigde: L-arginine handelingen geanalyseerd na een korte tijd een positieve invloed op de capaciteit van de bloedvaten te verwijden.3

Laboratorium onderzoek in de Test met muizen is bevestigd dat het effect op het cholesterolgehalte

In een verdere studie, hetzelfde Team was in staat om dit effect te demonstreren in muizen met een hoog cholesterol. De onderzoekers aangenomen dat anti-oxidanten en L-arginine interactie synergetisch, zodat de anti-oxidanten, het effect van L-arginine bevordert en L-arginine is een van de Antoxidantien.

De wetenschappers geloven dat de positieve resultaten die de een voedingssupplement en een matige lichaamsbeweging programma in muizen zijn overdraagbaar op de mens.4

Geef een reactie

Scroll To Top