Snelevacature Amsterdam

Obesitas van de moeder van invloed op de gezondheid van de baby

Vrouwen kunnen het bevorderen van de gezondheid van uw baby vóór het begin van de zwangerschap, als u aandacht aan uw dieet. Dit is een van de resultaten van de task force Rapport “Voeding en Ontwikkeling: de Korte en de Lange Termijn Gevolgen voor de Gezondheid, heeft de British Nutrition Foundation (BNF) opdracht heeft gegeven.1

De deelnemende wetenschappers en gezondheidsdeskundigen ook gebruik maken van de voedingsindustrie in de verantwoordelijkheid. Ze doen een beroep op de industrie, in het ontwerp van de producten, de ingrediënten zijn ernstige misvormingen van de foetus en het voorkomen van langdurige ziekte kunnen de risico ‘ s beperken.

De resultaten zijn in lijn met de National food Consumption survey in 2008, op basis van de voedingsgewoonten van een representatieve steekproef van 20.000 duitse gebleken dat zelfs jonge vrouwen zijn altijd kans op overgewicht. Op hetzelfde moment, een vitamine tekort, vooral foliumzuur, Vitamine D, Vitamine E en Vitamine C, maar op dezelfde manier als in het geval van ijzer en calcium in 90% van de jonge vrouwen en de verwachting dat moeders.

Het dieet van de moeder “geprogrammeerd” de gezondheid van het kind

Ernährung Übergewicht SchwangerschaftHet Rapport merkt op dat voor een optimale aanvoer van voedingsstoffen speelt al in de vroegste fasen van het menselijk bestaan, een doorslaggevende rol voor een gezond leven in latere jaren. Risicofactoren, zoals obesitas, Diabetes type 2 of hart-en vaatziekten zijn natuurlijk ook van de invloeden van de omgeving en levensstijl.

Echter, er is duidelijk bewijs dat hier is ook een biologische band met de gezondheidstoestand van de moeder, evenals de voeding direct na de geboorte. De onderzoekers spreken in dit verband van de “kritieke Windows” van de ontwikkeling van een organisme, waarin de mate van iemands gezondheid later in het leven “” is geprogrammeerd.

Overgewicht van de moeder een risicofactor is voor de Baby

Dit geldt ook voor de mate waarin de getroffen moeder van Overgewicht of obesitas. Een meer ontwikkelde vorm van zorg tijdens de zwangerschap en verbeteringen in voeding voor baby ‘ s hebben geleid tot de incidentie van hart-en vaatziekten afneemt.

Deze positieve Trend kan echter ook worden omgekeerd, als meer en meer vrouwen in de vruchtbare leeftijd met overgewicht of obesitas. In het verenigd koninkrijk zijn er momenteel bijna de helft. In Duitsland, volgens de informatie van de duitse vereniging voor sportgeneeskunde en preventie (DGSP) van 35 procent. Op dit moment zijn de onderzoekers ook een oproep aan de industrie. Dit kan van invloed zijn op de incidentie van overgewicht of obesitas prevalentie, door het verminderen van de calorieën in hun producten, evenals een betere functies.

Foliumzuur en Vitamine D-tekort vitaminen, vooral vóór en tijdens de zwangerschap zijn belangrijk

Gewicht Gesundheit Baby Schwangerschaft

Bovendien, de voedingsindustrie speelt ook een belangrijke rol in bepaalde voedingsmiddelen te verrijken micronutriënten, waar een Algemeen gebrek aan middelen, maar voor de gezonde ontwikkeling van de foetus is van het grootste belang. Foliumzuur of Vitamine B9 en Vitamine D, de BNF-Rapport pleit uitdrukkelijk voor. Bewezen kan een foliumzuur-tekort bij de moeder-to-be in de weken voorafgaand aan het optreden van de zwangerschap leiden tot een neurale buisdefect bij de foetus die geassocieerd kunnen worden met een ernstige handicap en zelfs fatale gevolgen.

Vitamine D Liebig Universiteit, Giessen, 98 procent van de zwangere vrouwen in Duitsland volgens informatie van de Justus-tijdens de winter maanden is een tekort. In de zomer, deze waarden een beetje beter, echter, zijn nog steeds een duidelijke meerderheid van de vrouwen (en natuurlijk ook de kinderen en de mannen). Niet genoeg om een voldoende toevoer van Vitamine D in de zwangerschap kan complicaties voorkomen, zoals zwangerschap-gerelateerde hoge bloeddruk en Diabetes, anti-inflammatoire tegen infecties en het risico van een miskraam verlaagt. De zonneschijn-vitamine is ook van cruciaal belang voor de vorming van bot en de gezondheid van de longen van het ongeboren leven. Daarnaast is Vitamine D tijdens de zwangerschap en borstvoeding als preventie tegen Diabetes bij het kind.

In Duitsland zijn de vrouwen in de vruchtbare leeftijd

Vele redenen spreken in het voordeel van het verwijderen van de resultaten van de BNF rapport, door de manier, werden gemaakt onder leiding van Professor Tom Sanders van het Kings College in Londen, zeer serieus. Deze opmerkingen zullen worden gehoord, wordt weerspiegeld in het feit dat, volgens de laatste cijfers van de Bloem Fort Initiatief in de wereld, 75 landen, bijvoorbeeld, de verrijking van bepaalde voedingsmiddelen voorschrijven met foliumzuur. Alleen in continentaal Europa, waaronder in Duitsland, evenals een aantal landen in Oost-Azië en Afrika is nog steeds sceptisch, of, liever, belangeloos.

Zolang geen officiële Autoriteiten, noch de food industrie zal reageren op duidelijke voordelen, het is om het Welzijn van het kind is de verantwoordelijkheid van de vrouw om haar gewicht, om te kijken naar uw voedingspatroon en het verstrekken van micro-voedingsstoffen. Dit geldt voor elke vrouw in de vruchtbare leeftijd, sinds een optimale voeding moet worden gegarandeerd voor een minimum van vier weken voor de bevruchting.

Bron:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top