Snelevacature Amsterdam

Olive leaf extract: anti-inflammatoire en voor een gezond hart

Een nieuwe studie toont aan dat olive leaf extracten kan de ontsteking te verminderen-het bevorderen van Interleukine-8. Was het promoten van het onderzoek van de gecommitteerde nieuw-Zeelandse bedrijf Comvita en de voorkant is voorzien van Grote olijf bladeren extracten.

Olive bladeren zijn superieur aan die van olijven en olijfolie in Termen van anti-oxidanten

Olive bladeren zijn al de woede als het gaat om de voeding met antioxidanten. Meer nog: De bladeren van de Olijfboom worden aanzienlijk rijker aan anti-oxidant stoffen, zoals Oleuropeïne en hydroxytyrosol, afhankelijk van de vruchten, van waaruit de olie wordt verkregen. Net Oleuropeïne is hier meer aandacht met betrekking tot positieve effecten op de gezondheid.

olivenblätter ExtraktOleuropeïne is ook een sterke, bittere, dat is de reden waarom hij in de verwerking tafelolijven is grotendeels verwijderd. Voor een niet-voedingsmiddelen aanbevolen voorbeeld van een rijpe Olijven van de boom, geïllustreerd door zijn bittere smaak, in een zeer onaangename manier, waarom dit nodig is.

In het geval van de olijfgroene bladeren, het is echter zo dat de extractie van de werkzame bestanddelen, met inbegrip van Oleuropeïne voor het lichaam beschikbaar is. Deze winning vindt meestal plaats thuis in de vorm van thee voorbereiding, of door middel van gestandaardiseerde procedures, in het geval van de voorbereidingen met olijfolie extracten van bladeren in vloeibare of poedervorm.

In deze methoden, de werkzame stof concentraties zijn uiteraard worden besloten later en kan zeer nauwkeurig worden bepaald. In olive bladeren extracten van maximaal negen procent Oleuropeïne kunnen worden opgenomen.

Unieke interventie studie moet tonen de kracht van olijfolie extracten van bladeren

Wetenschappers van de Universiteit van Reading in de gelijknamige stad in de Zuid-West-engelse Berkshire voerde een gerandomiseerde, dubbel-blinde, Placebo-gecontroleerde interventiestudie in een cross-over Design op de effecten van olijfolie extracten van bladeren op de inflammatoire markers.1 het onderzoek van de new Zealand company Comvita, alsmede van de middelen van een onderzoek en ontwikkeling project van de promotie van innovatie Agentschap van de regering van nieuw-Zeeland werd Gefinancierd.

Specifiek, van een totaal van 18 gezonde deelnemers werd bekroond met een one-time voorbereiding met olijfolie extracten van bladeren, van het huis van Comvita. Het bevatte 51 milligram Oleuropeïne en tien milligram Hydroxytyrosol. Als alternatief, ze kregen een Placebo. Na een vier-week wash-out-Fase, was er een verdere administratie, maar nu met de rollen omgekeerd.

Verminderde vasculaire stijfheid, en IL-8 productie

herzgesundheit OlivenblätterIn gevolg, werd uitgevoerd op de negen vrouwen en negen mannen, een meting van de vasculaire functie door de zeer precieze methode van Digitale Volume Pulse-opname (DVP-opname). Daarnaast zijn de onderzoekers nam de deelnemers direct na de inname, evenals één, drie, zes, en 24 uur na het bloedprikken. Ze werden onderzocht op Lipopolysaccharide (LPS), in staat zijn uitspraken te doen over de productie van cytokines voldoen.

Cytokines zoals Interleukine-8 (IL-8), zijn meestal gemaakt van minder dan 100 aminozuren en kleine eiwitten, die vaak geteld ook de peptiden. U kunt ook een cruciale Marker voor ontstekingen. Om te spelen ook een rol in de beoordeling van het risico voor hart-en vaatziekten. Tot slot, urine monsters met behulp van high-performance liquid chromatography (HPLC) werden geanalyseerd voor fenolische metabolieten, of metabolische producten.

Als resultaat vonden de onderzoekers, vergeleken met Placebo, bij het nemen van olive leaf extract, in overeenstemming met de DVP-Index een lagere vasculaire verstijving evenals een aanzienlijk verminderde productie van IL-8.

Verdere studie is de verwachting voor 2015

In juni 2015 gepubliceerd onderzoek kan de opmaat naar een reeks van studies over olive bladeren extracten. In de evaluatie wordt een verdere, veel grotere schaal onderzoek uitgevoerd door de Universiteit van Reading, de nieuw-Zeelandse Universiteit van Auckland is betrokken. Hier is de invloed van olijfolie extracten van bladeren op een meer uitgebreid aanbod van cardio-en inflammatoire werd onderzocht markers.

De publicatie van de eerste resultaten van deze studie, die werd ondersteund door Comvita, is de verwachting voor het jaar 2015.

Bestemming : olive bladeren extracten zijn om de EU goedgekeurde gezondheidsclaim

Achter het is een lange-termijn strategie van het bedrijf uit nieuw-Zeeland. Dit zou namelijk het maken van hoge-kwaliteit kleiner, maar steeds vaker ook in grotere studies, een database van het Bewijs dat is opgenomen in de wetenschappelijke weergave van de extreem kritische Europese autoriteit voor voedselveiligheid (EFSA). Dit is vrij gebruikelijk, zoals de EFSA eigen initiatief is nauwelijks relevante studies.

Het doel van de EFSA voor olijfolie bladeren extracten één van de gewilde gezondheidsclaims of toegestaan gezondheid van claims op voedingsmiddelen of voedingssupplementen. Op dit moment zijn, hoewel, natuurlijk, gezondheidsbevorderende eigenschappen van olijfblad van de extracten in de invloed gebied van EFSA, namelijk in verband met de juiste producten is niet toegestaan.

Bron:

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top