Snelevacature Amsterdam

Om te stoppen met de veroudering van de huid

 • Overzicht: De grote huid-special
 • Interview: Wat maakt onze huid zo speciaal
 • Geneeskrachtige planten voor de huid
 • Om te stoppen met de veroudering van de huid
 • Berichten van onze huid
 • Wat is het bot van het skelet voor ons lichaam, de collageenvezels in onze huid: Een kader voor sterkte en stabiliteit gecombineerd met elasticiteit.

  Jonge, gezonde huid is samengesteld uit ongeveer 80 procent van de zogenaamde collageen vezels, die de ondersteuning van een dergelijk kader: ze water op te slaan, te stroomlijnen naar de oppervlakte, houden de huid elastisch. Maar met de leeftijd, het skelet verliest aan kracht, omdat de zogenaamde fibroblasten produceren minder collageen. Het resultaat is dat Het is opgeslagen, minder water, de huid wordt droog en slap, rimpels verschijnen. De veroudering van de huid.

  Junge, gesunde Haut besteht zu 80 Prozent aus Kollagen. Dadurch ist die Haut fest und stabil

  Jonge, gezonde huid is gemaakt van 80 procent van collageen. Als een resultaat, de huid is stevig en stabiel

  Milieu-factoren die verantwoordelijk zijn voor de veroudering van de huid

  Ook aan ongunstige omgevingsfactoren zoals zon, Roken en voeding, de productie van collageen is uit balans en de veroudering van de huid vordert. De gevolgen: Lachen en zorgen lijnen, voorhoofd, rimpels of lip rimpels. Ook de hals, het decolleté en de rug van de hand van het verlies van een stof wordt niet gespaard.

  Meer spannend nieuws over het onderwerp van rimpels en waarvan de oorzaak kan worden gevonden hier.

  Veroudering van de huid te stoppen: Waarom collageen is zo belangrijk

  Met crèmes en serums, dit proces kan niet worden gestopt, omdat het niet mogelijk is om collageen aan te maken om gemakkelijk en effectief op de huid toe te passen. Om het bereiken van een diepe en langdurige werking, gestimuleerd moet worden voor de vorming van collageen.

  Die Hautalterung wird durch ungünstige Faktoren wie Nikotin oder viel Sonneneinwirkung beschleunigt

  Veroudering van de huid wordt versneld door ongunstige factoren, zoals nicotine, of een veel zonlicht

  Dit effect kan worden bereikt door de zogenaamde collageen peptiden (bijv., Elastine ampullen voor drinken, apotheek), mondeling, en van de dunne darm worden geabsorbeerd. Vervolgens voert u de bloedbaan en de fibroblasten in de diepere lagen van de huid. Als een resultaat, de fibroblasten worden gestimuleerd om te produceren meer van het lichaamseigen collageen en verbetering van de collageen-balans van de huid. De veroudering van de huid wordt vertraagd.

  Ondersteunend, geeft u uw huid met de volgende voedingsstoffen uit de binnenkant voor extra stevigheid.

  Biotine

  Eerder dan .”Vitamine H (voor huid, haar”) bekende Biotine ondersteunt de groei van de cellen en zorgt ervoor dat de huid blijft fris. De dagelijkse dosis (5 mg) in 2 eieren 25 g havermout.

  Vitamine C

  Deze Vitamine absorbeert cel-schadelijke stoffen. Dus, het versterkt het immuunsysteem en remt de vorming van rimpels. 80 g paprika 100 g broccoli ter dekking van de dagelijkse behoefte van rond de 100 mg.

  Vitamine E

  Het is voldoende, bindt vocht in de huid beter. Dus de vitale stof houdt de ondergrond, soepel en glad. De dagelijkse dosis van 12 mg Vitamine E, bijvoorbeeld, in 8 ml tarwekiem olie.

  Zink

  Voor de celdeling van dit spoorelement is essentieel: Zonder zink huid cellen niet regenereren, wonden nooit genezen. De dagelijkse dosis van 12 mg ‘ s in 240 g lamsvlees of 260 g Emmentaler kaas.

  Lees verder: berichten van onze huid

  Geef een reactie

  Scroll To Top