Snelevacature Amsterdam

Om te voorkomen dat er gevaarlijke uitval van de luchtwegen

Eine Frau schläft mit Atemmaske
In het geval van de Ademhaling, een ademhalingsmasker wordt vaak gebruikt, die gedragen wordt tijdens de slaap. De patiënten zijn gewend geraakt aan het masker, waardoor u een diepe en rustgevende slaap, ben je vaak moe, zelfs als u in de nacht voldoende te slapen? Heeft gewekt uw Partner, die u de laatste tijd, omdat je snurken? Dan, een slaap apneu zou kunnen zijn achter de rug. Hier ontdek je wat je kunt doen tegen apneu.

Dagen waar je Wakker wordt in de ochtend en doodop voelt, weet iedereen. Maar als dit vaak gebeurt, moet je naar de oorzaak. Gaat schud het bed in de ochtend? Je Wakker wordt zelfs van je eigen ademhaling om de geluiden? Je wordt voortdurend geïrriteerd, je kunt gewoon concentreren hard en zijn goed uitgerust aan het einde van de nacht? Misschien is het je Partner die je wakker ‘ s nachts? Let op: bij blootstelling aan zeer luid snurken, en het geluid zo nu en dan, je kunt niet licht nemen! Ongeveer zes miljoen Duitsers last van nachtelijke onderbrekingen van de ademhaling, raden experts. Wordt beïnvloed één op de vijf mannen boven de 40 jaar en 15 procent van de vrouwen, meestal na de menopauze. Uw risico op een beroerte is verhoogd van Twee naar drie-voudig, op basis van nieuwe studies.

Als op de avond, moeilijkheden met ademhalen

Deze ademhaling aandoening genaamd slaap apneu. Tot 600 keer, soms zelfs vaker dan in de nacht in de Ademhaling. In gevolg, de hersenen en andere belangrijke organen zijn niet langer voldoende te voorzien van zuurstof. De hersenen klinkt het Alarm en probeert om het gezicht van het gevaar: Het lichaam is gewekt, de diepe slaap wordt onderbroken, dus het gevoel van ontspanning ontbreekt in de ochtend.

De oorzaak van de apneu

Er zijn verschillende oorzaken voor dit Probleem. Het risico is verhoogd, bijvoorbeeld door Stress, Roken, Overgewicht, neuspoliepen, en onregelmatige dagelijkse routines, bijvoorbeeld in de laag-service. Om te voorkomen dat ernstige gevolgen hebben, moeten worden Betrokken, zeker naar de dokter gaan.

Therapie

In het geval van lichte ademhaling onderbrekingen, het kan genoeg zijn om op te geven nicotine, overgewicht, of om de poliepen te verwijderen. Dat is nog niet genoeg is, komt er een ademhaling masker dat gedragen wordt tijdens de slaap. Dit is alleen het begin een beetje wennen. Maar na een korte tijd de meerderheid van de patiënten zal kunnen genieten van een betere en diepere slaap in de nacht. Eindelijk kom je terug in de ochtend, hersteld van het bed! Wie houdt er niet van om vrienden te worden met de gadgets, kan nadenken over een OPERATIE die een uitbreiding van de keelholte holte. De operatie is geen behandeling voor slaapapneu, maar de klachten aanzienlijk verlichten. Het kost van 200 euro. Het Fonds zal niet verantwoordelijk worden gehouden voor de kosten. Wat is de behandeling voor u of uw Partner de juiste is, te bespreken met uw arts.

Hoe om te testen Artsen de nachtelijke ademhaling?

De omgeving van de patiënt is genomen onder het vergrootglas. De arts dient te worden geïnformeerd over pre-bestaande ziekten. Alle tekenen wijzen op een slaapapneu, zij van plan zijn voor maximaal drie nachten in het slaaplaboratorium. De eerste nacht, de adem geluiden zijn genomen, kan de frequentie van de ademhaling, het zuurstofgehalte in het bloed, en het elektro-encefalogram (EEG) onder de microscoop. De arts komt tot de conclusie dat de behandeling van slaapapneu met een respiratoire therapie apparaat te volgen één of twee nachten, in welke het apparaat wordt aangepast aan uw persoonlijke behoeften. Het apparaat wordt betaald uit het Fonds.

Geef een reactie

Scroll To Top