Snelevacature Amsterdam

Omega-3 baby voeding heeft een positieve invloed op de intelligentie van het kind

Ook tijdens de borstvoeding, en in de vroege kindertijd, een dieet met veel Omega is aanbevolen-3 vetzuren voor moeder en kind. Omdat de consumptie van Omega-3 vetzuren in het kind de leeftijd blijkt de lange termijn intelligence-bevorderende werking , een lange-termijn studie uit de Verenigde Staten.

Sinds de jaren ‘ 20 van de 19. Eeuw wordt aanbevolen voor ouders om hun kinderen levertraan. Het waargenomen effect is gerelateerd, echter, tegen rachitis. Dan, natuurlijk, was niet bekend welke ingrediënten verantwoordelijk waren. In het geval van de rachitis-profylaxe, dit is de eerste in de tweede helft van de 20e eeuw. Eeuw, geïsoleerde Vitamine D3.

Ook in levertraan rijk aan Omega-3 vetzuren later werden ontdekt in de jaren 1920 en ‘ 30. Hun gezondheid bevorderende eigenschappen zijn alleen beschikbaar sinds een beroemde studie in 1980, is in toenemende mate in de schijnwerpers. In deze studie, Omega-3 vetzuren zijn aangewezen als de oorzaak voor de Eskimo ‘ s te lijden in Groenland is uiterst zeldzaam om een hartaanval te hebben, terwijl degenen die zijn geëmigreerd, en, bijgevolg, niet meer bijna uitsluitend van Omega-3 rijke, eet vette vis vaker worden beïnvloed.

Vandaag, Omega 3 is al de woede – zelfs in de letterlijke zin van het woord. Twee Keer per week voor een groot Deel van het vet van toepassing op zee vissen, zoals de zalm als wenselijk. Als een specimen van de ooit-scherpe-proeven werd aan het einde en daarom bij kinderen is zeer onpopulair cod liver oil van neutrale visolie capsules zijn vaak vervangen. De gezondheidsbevorderende eigenschappen van docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) zijn voornamelijk van vis en alfa-linoleenzuur (ALA), vooral gevonden in veel plantaardige oliën, is er niets veranderd.

DHA en ALA in de focus van het onderzoek

adhs omega 3 IntelligenzEen team van onderzoekers van de Universiteit van Kansas, verenigde staten, heeft nu zijn gevonden, bovendien, dat ten minste DHA en ALA hebben een positieve invloed op de mentale ontwikkeling van kinderen.1 Achter het is een zeer langdurig proces, dat begint met de vroegste inname van Omega-3.

Om dit te bewijzen, hebben de wetenschappers ingedeeld in totaal 81 pasgeboren baby ‘ s in vier groepen. Terwijl in de eerste een Placebo werd toegewezen, kregen de baby ‘ s van de andere drie groepen vanaf de geboorte tot 12. Maand DHA en ALA leven in verschillende concentraties. Volgens de 18. Maand tot zes jaar, elke leeftijd passende Tests voor het leren van gedrag en intellectuele ontwikkeling.

De Peabody Picture Vocabulary Test (PPVT) kwam met vijf jaar geleden, is als een intelligentie-test voor kleuters in het bijzonder, omdat het is gebaseerd op beelden. Een jaar later, de Weschler is uitgevoerd in de Primaire Voorschoolse Schalen van Intelligentie Test (WPPSI), die eveneens is gebaseerd op foto ‘s, maar meer complexe Intelligence-query’ s.

Significant effect van het derde jaar van het leven

Omega-3 für kinderTerwijl in de eerste tekst, geen verschillen tussen de groepen rondes kan worden gevonden toonde vanaf de leeftijd van drie, dus twee jaar na het laatste gecontroleerde inname van DHA en ALA, een significant verschil in prestaties in de Omega-3 groepen.

In het bijzonder, het identificeren en Toepassen van een regel van kracht, evenals de taken die moesten worden opgelost met een vertraging, in de aandacht voor een ander probleem, het was afgebogen, dit waren kinderen uit de Placebogroep, een significant beter. Een verbetering op het gebied van ruimtelijk inzicht, taken met een simpele vertraging en veeleisende oplossingen voor het probleem kon niet worden waargenomen. De betere prestaties van de kinderen uit de Omega-3 groepen bleef ook in de volgende jaren.

Een goede reden dus om te zorgen voor kinderen in de kleuter leeftijd optimaal met meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren. Sinds de eisen tijdens de zwangerschap en borstvoeding voor twee (moeder en kind) moet worden gedekt, zijn multi-vitamine supplementen voor Zwangere vrouwen met Omega-3 is met name aan te bevelen.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top