Snelevacature Amsterdam

Omega-3 DHA tijdens de zwangerschap en de kinderen nog meer de aandacht

Omega 3 voor de geboorte genomen kunnen bevorderen de ontwikkeling van kinderen. De effecten zijn tot de voorschoolse leeftijd is niet op te sporen.

De zogenaamde POSGRAD (Prenatale Omega3 Vetzuur Supplementen en Groei en Ontwikkeling van kinderen) in dienst van een studie van de relatie tussen een prenatale Omega-3 supplementen en de groei en ontwikkeling van kinderen tot de schoolgaande leeftijd. In de voorgrond, de invloed op de mentale ontwikkeling. Het onderzoek vond plaats in Mexico en wetenschappelijk werd mede ondersteund door de Emory University in Atlanta, Georgia, USA.

Voordelen van Omega-3-inname tijdens de zwangerschap voor kinderen onder de leeftijd van vijf jaar

Bij de stand van de IMSS Algemeen Ziekenhuis ik in Cuernavaca, een stad in de Mexicaanse hooglanden, werden geselecteerd 1094 vrouwen die in de 18e tot en met de 22e week van de zwangerschap. Ze kregen van hun opsluiting, die plaatsvonden tussen juni 2005 en juni 2007, dagelijks 400 mg DHA (docosahexaeenzuur) Omega-3 of Placebo. Aan nam deel deze tijd van 973 vrouwen in de studie. Ze brachten – met inbegrip van de vijf tweelingen – 978 kinderen op de wereld. 797 van hen waren in de leeftijd van vijf jaar voor de verschillende Tests om het gedrag en intellectuele ontwikkeling.

Met Omega-3, kinderen zijn gevoeliger

Omega 3 Fettsäuren Schwangerschaft Kreislauf GefäßeU liet zien dat er geen significante verschillen met betrekking tot hun perceptuele of cognitieve vermogen bestond. De aandacht van de prestaties van de kinderen waarvan de moeders ontvangen tijdens de zwangerschap, DHA, was significant hoger dan die in de Placebogroep. Dit werd weerspiegeld door het feit dat de bijbehorende taken, veel minder ontsnappen, als de nakomelingen van de vrouwen, de omzet, de Omega-3 tot aan de levering.

Verrassend is dit resultaat echter niet, omdat het in overeenstemming is met de bevindingen van de studies in diermodellen. Hier, het zou kunnen worden aangetoond dat Omega-3 de verschillende functies van de prefrontale Cortex, de kwab aan de frontale een verbetering van de cerebrale cortex. Deze reactie vermogen en volgehouden aandacht. Volgens de wetenschappers is dit effect bij kinderen niet de laatste, echter, de eerste dag van school. Op dit moment is de milieu-invloeden zo sterk dat ze betrekking hebben op de invloed van prenatale zorg met Omega-3.

Resultaten zou zinvoller zijn als ook de Omega-3-waarden van de kinderen die geïdentificeerd waren

Er zijn echter ook kritische stemmen op de huidige studie. Vertegenwoordigers van de Wereldwijde organisatie voor EPA en DHA Omega-3 (GOED), bijvoorbeeld de opmerking dat het niet om het bepalen van de Omega-3 niveau van de kinderen. Hij bleek niet direct na de geboorte, of op enig ander moment. Er kon geen bewijs is verkregen, of de levering van de moeders leidde het collectief naar een hogere Omega-3 Status bij kinderen. Het was dus niet om het bepalen van de mogelijke invloed van de Omega-3 Status van de kinderen op basis van hun aandacht prestaties. Het GOED voorstel is, dus in de toekomst Omega-3-studies in het Algemeen, de bijbehorende metingen.

Bron: Ramakrishnan, Usha -, Prenatale suppletie met DHA verbetert de aandacht op 5 y van de leeftijd: een gerandomiseerde gecontroleerde trial, Am J Clin Nutr, 7 September 2016, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top