Snelevacature Amsterdam

Omega-3 en Vitamine D: een functie voor het geheugen

Al enige tijd bestaat het vermoeden dat de Vitamine D en verschillende Omega-3-vetzuren, anti-inflammatoire stoffen, die geschikt zijn in de vroege stadia van dementie, het Optreden van symptomen van ziekten, ten minste vertraging.

Een goed uitgevoerd en in de “Journal of Alzheimer ’s Disease” Volume 34, Nummer 1/2013, gepubliceerd pilot studie bevestigde deze vermoedens.

Onderzoek

De anti-inflammatoire werking, het Team was in staat om te vinden van Dr. Milan Fiala van de David Geffen School of Medicine aan de Universiteit van Californië, Los Angeles, dat de Vitamine D3 en Omega-3 vetzuren bevatte DHA (docosahexaeenzuur) ook de ondersteuning van een antilichaam tegen amyloïde Plaque. Om deze te verkennen, was ook de aanleiding van het onderzoek.

De resultaten verraste de wetenschappers. De amyloïde Plaque wordt geassocieerd met de schade en de dood van de hersencellen, waarvan de resultaten in de loop van een dementie ziekte in de beperking of het verlies van cognitieve vaardigheden.

Volgens de huidige pilot-studie is van cruciaal belang voor de Vitamine D3 en Omega-3 vetzuren DHA te stimuleren het immuunsysteem zodanig dat amyloïde Plaque kan worden geneutraliseerd, en dus een cruciale stap in de strijd tegen de ziekte van Alzheimer.

Verschillende effecten van Vitamine D3 en Omega-3 DHA op een “scavenger cellen”

demenz vitamin d gedaechtnisVoor de studie van de ziekte van Alzheimer-patiënten, en proef de deelnemers van een niet-zieke controle groep, bloed gehaald. Van deze monsters, macrofagen, fagocyten, of “het eten van cellen’, de Plaque, onder andere, amyloid, hier Bèta-Amyloïde, neutraliseren, worden geïsoleerd. De fagocyten (gedeeltelijk) verrijkt met Vitamine D3 en sommige met Omega-3 DHA.

In beide gevallen werd gevonden dat de fagocyten van de bloedmonsters van de ziekte van Alzheimer patiënten toonden een toegenomen activiteit in de vernietiging van de Beta-Amyloïde cel schade en de dood van de remmen. In Detail, het Team van Dr. Fiala opgemerkt dat de macrofagen van het bloed van de zieke groep toonde een meer anti-inflammatoire werking.

De Makrophangen van het bloed van niet-zieke proefpersonen vertoonden echter, de toevoeging van Vitamine D3, Omega-3 vetzuren DHA, een verhoogde productie van receptoren, de ziekteverwekker te identificeren zogenaamde TLR en IL1. Dus, een immunisier is gericht.

Van de verschillende effecten van Vitamine D3 en Omega-3-vetzuren op de fagocyten van ziek of niet-ziek onderwerpen, de behoefte aan meer gedetailleerde studies. De doelgroep zal dan het bepalen van de exacte effect van Vitamine D3 en Omega-3 DHA, rekening houdend met de individuele factoren van de onderwerpen.

Preventieve effect is bijzonder belangrijk

In Duitsland alleen al zijn getroffen, met een sterk stijgende tendens, van ongeveer 1.200.000 mensen met dementie. De ziekte van Alzheimer zijn goed voor ongeveer 60 procent. Afgezien van het menselijk leed dat achter deze ziekten, de oorzaken, de ziekte van Alzheimer, de kosten in de miljarden, die slechts gedeeltelijk gedekt door het stelsel van gezondheidszorg. Voor de families waarin de ziekte van Alzheimer optreedt, betekent dit meestal, naast de persoonlijke, onomkeerbare tragedie, enorme financiële lasten.

Hier zijn de mogelijke preventieve effecten van de gemakkelijk verkrijgbaar en goedkoop Vitamine D3 en Omega-3 vetzuren bevatte DHA is van groot belang. Moeten maken, opnieuw, dat de inname van deze geneesmiddelen ondersteunt de afweer tegen de ziekte van Alzheimer, kunnen worden ondersteund in de toekomst van miljoenen mensen om van dit lot en de gevolgen van op zijn minst vertraagd.

Display Gezamenlijke supplementen in vergelijking www.GelenkExperten.com

Producten en samenstellingen vergeleken.Aanbevelingen voor gezonde gewrichten.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org

Dus aminozuren om te helpen. Belangrijk fürMuskeln en voor de gewrichten!

Geef een reactie

Scroll To Top