Snelevacature Amsterdam

Omega 3 vermindert het risico van kanker van de borst

Met Omega-3 rijke vette vis en de essentiële vetzuren DHA en EPA zijn beschermd niet alleen schepen, maar ook het risico op borstkanker verminderd.

Veel feiten over de borstkanker bekend. Een deel van dit is dat het één van de vormen van kanker is de meest gebruikte en ook dat regelmatige controles en vroege opsporing is de kans op herstel aanzienlijk toenemen. Echter, van de borstkanker alleen vrouwen worden beïnvloed, is niet correct. Deze kwaadaardige tumoren zijn de meest voorkomende doodsoorzaak bij vrouwen in de tweede derde van zijn Leven, maar over één procent van borstkanker te wijten zijn aan mannen.

Ook is het niet waar dat de ziekte is meestal erfelijk. In families waarin borstkanker heeft plaatsgevonden, moet zeker met een hogere waarschijnlijkheid te verwachten. Echter, de meeste gevallen niet, nieuwe, hier, een dergelijke Achtergrond is uitgegaan van 95% van het jaar meer dan 70.000 gevallen in Duitsland, in vraag te stellen.

In feite, de oorzaken liggen vaak in het donker, waar, uiteraard, dezelfde levensstijl-gerelateerde risicofactoren zoals bij andere soorten kanker kan worden beschouwd als een ziekte te bevorderen. Daarnaast is een goede toevoer van Vitamine D lijkt te verminderen het risico van ziekte.

Een eerdere studie van de Omega-3-en borstkanker waarschijnlijk te optimistisch

studie vitamin AntioxidantienIn het bijzonder in de Aziatische regio, heeft gevormd sinds het begin van het nieuwe Millennium een onderzoek richten, die zich bezighoudt met het meervoudig onverzadigde Omega-3-vetzuren in de preventie tegen borstkanker. De meeste van de onderzoeken vond plaats in Singapore, hier was in staat om te bewijzen dat in 2003, een team van onderzoekers, een vermindering van het risico van 26 procent.1 Ook in Japan, waar wetenschappers in 2005 vond een vermindering van 40 procent in haben2, China en Omega-3 zijn onderzocht vetzuren intens.

Uit het rijk van het midden een nieuwe studie, die duurde van gegevens uit 26 publicaties in meer detail. De zeer hoge slagingspercentages zijn geplaatst in het perspectief van eerdere studies op het gebied van realistisch benen. Bleef toch, dat bepaalde Omega-3 vetzuren kunnen het risico op borstkanker aanzienlijk.

Meta-studie brengt realistische Cijfers voor het preventieve effect van Omega-3 vetzuren

omega 3 BrustkrebsDe wetenschappers van de aloude Zhejiang Universiteit in de Pacific provincie van Hangzhou, in de buurt van Shanghai, als de basis voor hun onderzoek van vijf studies die in dienst van een totaal van 20.905 gevallen van borstkanker, en 21 onafhankelijke prospectieve cohort studies met een totaal van 883.585 deelnemers uit de Verenigde Staten, Azië en Europa.3

Het goede nieuws is dat regelmatige inname van Omega-3 vetzuren kunnen het risico op borstkanker met ongeveer 14 procent. Maar dit is niet van invloed op alle van de Omega-3 vetzuren. De Chinezen vinden dat de Omega-3-linoleenzuur, vooral gevonden in het land planten, heeft geen significant preventief effect tegen borstkanker. Alleen de Omega-3-vetzuren uit Neptune ‘ s Koninkrijk, vooral in vette vis bevatte docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) kan worden geassocieerd met de vermindering van het risico.

In dit geval, volgens de wetenschappers, die het risico met 100 milligram dagelijks gebruik, marine Omega-3 vermindert vet, het risico van zuur tot vijf procent, tot een maximum, de wetenschappers konden niet precies te bepalen.

Als alternatief, kan verwacht worden dat de vijf procent van het optreden van de risico ‘ s te vermijden, wanneer 0,1 procent van de dagelijkse energie-inname bestaat uit DHA en EPA. Het is irrelevant of de Omega-genomen 3 in capsule vorm van vismeel (3). Bemonsteren en onderzoeken bij de gynaecoloog neemt niet weg natuurlijk.

Geef een reactie

Scroll To Top