Snelevacature Amsterdam

Omega-3-vetzuren: effectieve Anti-Aging

Die heeft in zijn dieet hoog in Omega-3 vetzuren verhouding, leven langer en gezonder te verlengen lang leven studie van de Harvard University (Boston, USA).

Omega-3 vetzuren blijken te zijn meer en meer, vooral in de meer Volwassen jaren, als het elixer van het leven. Het was in staat om aan te tonen dat de evaluatie van een lange-termijn studie door wetenschappers uit de school van de gezondheidszorg aan de Universiteit van Harvard in Boston, USA.

Vanaf ongeveer de leeftijd van 16 de gegevens van zo ‘ n 2.700 AMERIKAANSE burgers die ouder zijn dan de leeftijd van 65 jaar of ouder, de wetenschappers ontdekten dat degenen in wier bloed de hoogste concentraties aan meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren aanwezig waren, gemiddeld 2,2 jaar hogere levensverwachting dan de deelnemers die zich in het onderste bereik van de Omega-3 levering. Als een bijzonder gunstige Omega-3 vetzuren, te vinden in vette vis in hoge mate bewezen.

Vermindering van het sterfterisico bij ernstige ziekte door DHA, EPA en DPA

gesunder fisch essen omega 3Docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA) door het feit dat ze vaker geassocieerd met visolie capsules, een bepaalde hoeveelheid fame gekregen.

Gemerkt is met de Harvard-onderzoekers, maar is ook een derde Omega-3 vetzuur uit Neptune ‘ s Koninkrijk, de docosapentaenoic zuur (DPA). Uit het bloed van de deelnemer monsters, de onderzoekers waren in staat om te identificeren van het team dat de concentratie van Omega-3 vetzuren, ongeacht of ze individueel of in combinatie, is geassocieerd met een lagere mortaliteit.

Kortom, de wetenschappers risico gevonden vermindering tot 27 procent. Het risico van hart-en vaatziekten te sterven was gereduceerd tot 35 procent.

De consumptie van Omega-3 vetzuren kunnen daarom een waardevolle bijdrage leveren aan de gezondheid van ouderen, hart-en vaatziekten en ontstekingen zoals reuma worden verminderd. Maar ook in het geval dat een ernstige ziekte optreedt, Omega-3 vetzuren de cursus.

Twee keer per week vette vis is een lust voor de tong en het hart

blutdruck bluthochdruckNaast Algemene kennis, de VS zou kunnen hebben-Amerikanen zijn ook verschillende resultaten over de impact op de specifieke sterftecijfers. Dus, vonden ze dat DHA kan het verminderen van de mortaliteit van hart-en vaatziekten met 40 procent. Dit geldt vooral in het geval van hart-ritme stoornissen. Hier viel in de hoge DHA-het Optreden van het risico van overlijden door 45 procent.

DPA is in staat om de wetenschapper met een lagere sterfte in een rij van slagen in de combinatie, en EPO met een verlaagd risico van het lijden aan een fatale hartaanval.

Volgens de onderzoek teams, dit zijn goede redenen om ongeveer twee keer per week vette vis op het menu, of als alternatief, de voeding met Omega-3 te verrijken vetzuren als een voedingssupplement. Bij artrose, de combinatie van Omega-3 vetzuren en Chondroïtine en glucosamine wordt aanbevolen.

Studie: Mozaffarian, Dariush, et al., “Plasma Fosfolipide Lange-Keten Omega-3 Vetzuren en de Totale en Oorzaak-Specifieke Sterfte bij Oudere Volwassenen,” Annals of Internal Medicine, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top