Snelevacature Amsterdam

Omega-3 vetzuren kunnen kinderen beschermen tegen allergieën

Al in het begin van Omega-3 kan het voorkomen dat de vetzuren aan allergieën, als het resultaat van een Australische studie.

Zonder een functionerend immuunsysteem van onze Overleving onmogelijk zou zijn. Elke seconde van de afweermechanismen van het lichaam zijn in het proces van actief verzet tegen de (witte bloedcellen) en passief (bijvoorbeeld, door de functies van de huid) tegen indringers. Bijdragen aan een goed functionerend immuunsysteem, onder andere, twee groepen van vetzuren.

Omdat de Omega-6-vetzuren, die de activering van het immuunsysteem is het te danken dat. Op de Andere, er zijn Omega-3-vetzuren, die verminderen de activiteit van het lichaam dat de politie helemaal duidelijk.

Omega-6 vetzuren: meer dan voldoende in een moderne voedsel

Omega-6 en Omega-3 vetzuren worden ook in concurrentie met elkaar, omdat ze dezelfde enzymen. In de evolutionaire biologie, die zich heeft gevormd over miljoenen jaren, in een verhouding van de twee vetzuren, die regelt de immuunrespons, evenals hun afsluiten is optimaal.

De moderne mens echter heeft deze ratio via de voeding te halen. Dus we consumeren een onevenredig hoog aantal van Omega-6 vetzuren en relatief laag in Omega-3 vetzuren. Het gevolg is dat het immuunsysteem geactiveerd wordt meer en meer vaak, zonder echt een reden om te worden gebracht, waar de strijdkrachten, wordt steeds zeldzamer voor matiging. Dit proces is wat wij noemen een Allergie.

Eerste studie over de toediening van Omega-3 vetzuren voor de baby ‘ s

allergie asthma Omega-3-FettsäurenWetenschappers van de Universiteit van West-Australië zijn nu in staat, voor het eerst te tonen aan kinderen van de effectiviteit van een strategie om het risico van allergieën, zelfs in dit vroege leeftijd. In het centrum van het onderzoek, in vette vis name de lijst van vaak voorkomende Omega-3 vetzuren docosahexaeenzuur (DHA) en eicosapentaeenzuur (EPA).

In een gerandomiseerde, gecontroleerde, dubbel Blinde studie, van een totaal van 420 baby ‘ s zijn toegediend in de eerste zes maanden van zijn leven dagelijks een visoliesupplement met 280 milligram DHA en 110 milligram EPA, of een controle-Olie bevat Omega-3 vetzuren. Na een half jaar van het bloed van de resultaten van de 120 baby ‘ s werden geëvalueerd. Hier wordt getoond, hoe het nauwelijks te verwachten is, een hogere hoeveelheid van DHA en EPA in vergelijking met de controle groep.

Op hetzelfde moment, dit is ook niet verrassend, was de inhoud van de Omega-6-vetzuur arachidonzuur is laag.

Het belang van dit resultaat, echter, is dat de baby, die was visolie toegediend, reageerde aanzienlijk minder op de tests van de Allergie aan huisstofmijt-en melk-eiwitten, de Interleukine-13 en Interferon-Gamma-Test werd gemeten.

Omega-3-vetzuren op de melk van de moeder

Echter, de onderzoekers ook opgemerkt was de toename in het niveau van Omega-3 vetzuren in het bloed van baby ‘ s, in vergelijking met de dosering die in de vis-olie is relatief laag. Dit kan zijn de wijze van Toediening is de biologische beschikbaarheid of de Absorptie van de vis olie-ethyl ester voorbereiding. Ook kan niet worden nagegaan, hoeveel vis olie hebben genomen van de baby ‘ s of door te Spugen of braken werd geweigerd.

In gevolg, de Australische onderzoekers suggereren daarom, op zijn minst voor moeders die borstvoeding geven, zichzelf een hoge concentratie aan DHA en EPA te nemen van deze Omega-3-vetzuren release efficiënter via de melk van de moeder.

Bron: Prescott, Susan l., et al., “Visolie suppletie in de vroege kindertijd moduleert de ontwikkeling van baby immuunrespons,” Clinical and Experimental Allergy, Volume 42, Nummer 8, Pagina ‘ s 1206-1216, doi: 10.1111/j. 1365-2222.2012.04031.x

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top