Snelevacature Amsterdam

Omega-3 vetzuren tijdens de zwangerschap: goed voor de motorische vaardigheden van de baby

Wetenschappers en deskundigen uit de EU nemen Zwanger raden van Omega-3 vetzuren. Docosahexaeenzuur (DHA) is een Omega-3 vetzuur, dat wordt gesynthetiseerd door algen, en, daarom, in vrijwel alle voedingsmiddelen van Neptunus optreedt rijk rijk.

Daarnaast is DHA is ook gebruikt in de voeding van de dieren van de boerderij. Dus, de vaak aangekondigde “de Omega-3-eieren komen”.

Echter een groot deel van de bevolking in de Westerse landen heeft last van een gebrek aan DHA. Onder andere op basis van de studies van de Kinderen van de Klinieken van Noord-Amerika deskundige commissies van de EU, bijvoorbeeld, raden minimaal 200 mg DHA Zwangere vrouwen dagelijks in te nemen. Het is precies hier dat dringend aandacht te besteden aan een rijk aanbod, zoals een Amerikaanse, Amerika legt/canadese studie.

In het geval van DHA-rijke voeding voor de geboorte van een betere gezichtsscherpte en de ontwikkeling van motorische en cognitieve vaardigheden

Een team van onderzoekers van de Wayne State University, Detroit, en de Laval University in Quebec, hebben kennis genomen van de Omega-3 levering van 109 zwangere vrouwen uit de groep van de Inuit in het Noorden van Quebec, en later hun baby ‘ s tot de elfde maand.1

auge-vitamin-c-carotinTijdens de zwangerschap bleek dat de moeders genomen DHA had een direct aan de voeding via de navelstreng de foetus doorgegeven. In het bijzonder, voor de laatste drie maanden van de zwangerschap, terwijl de huid van het netwerk en de zenuw-vormende cellen, kunnen worden toegeschreven aan het hoge belang van een Omega-3 rijke voeding.

In latere Proeven met de baby ‘ s op de leeftijd van zes en elf maanden, het is gebleken dat een pre-geboorte, het heeft een hoge DHA niveaus hebben een positieve invloed op de gezichtsscherpte en cognitieve en motorische vaardigheden.

De canadese/Amerikaanse onderzoekers wijzen met name naar de prenatale zorg, omdat de DHA-uitvoer via moedermelk heeft geleid tot meetbare resultaten op deze gebieden. Daarom zijn de onderzoekers raden tijdens de zwangerschap, de overvloedige consumptie van Omega-3, laag in stoffen en vis, zoals forel, zalm en sardines.2

Een Alternatief voor visolie: plantaardige DHA

Die heeft voorraden van zorg vanwege de voorspellingen van een Krimp van de wereld van de vissen, het kan als alternatief ook rekenen op Omega-3-vetzuren uit algen of andere transgene plant bronnen werden gehaald. Om te zorgen voor een hoge kwaliteit van de Omega-3 vetzuren en adequate dosering van de DHA (een minimum van 200 mg per dag), aanbevolen door vele van de wetenschappers producten uit de apotheek.

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top