Snelevacature Amsterdam

Omega-3 vetzuren tijdens de zwangerschap het risico van atopisch eczeem de kinderen

Omega-3-vetzuren beschermen mogelijk in de baarmoeder voorafgaand aan constitutioneel eczeem (atopisch eczeem) en kip met ei-Allergie. Dit is een extra element dat bewijst het belang van de gezonde voeding van de aanstaande moeder voor de beste Start in het leven.

Nieuw in termen van Omega-3 vetzuren is om te horen uit Australië. De meest uitgebreide klinische studie naar het effect van Omega-3 vetzuren tijdens de zwangerschap, meer dan 700 vrouwen namen deel. Toonaangevende wetenschappers van de Universiteit van Adelaide, Vrouwen en Kinderen Health Research Institute, evenals een aantal van de vruchtbaarheid en de kinderen in de ziekenhuizen werden, alle in Adelaide en omgeving.

Met hun bevindingen, hebben de onderzoekers een belangrijke bijdrage leveren in de preventie van atopische dermatitis, beter atopisch eczeem, en de preventie van egg allergieën bij de kinderen in de moederschoot.1

De huid van het risico van ziekte door 36 procent, de kans op Allergie is gereduceerd tot 50 procent

Omega 3 Fettsäuren bei BluthochdruckVan de 21. Zwangerschap week nam een groep van zwangere moeders in de multi-center, gerandomiseerde, klinische, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie van dagelijks drie capsules met 500 milligram visolie. Dit komt overeen met een inname van 900 milligram Omega-3 op de dag en vertegenwoordigt ongeveer drie keer het van de duitse vereniging voor voeding (DGE) aanbevolen dagelijkse dosis. De zwangere vrouwen in de tweede groep bracht hun kinderen, zonder dat de voedingssupplementen aan de wereld.

Het doel van de studie was de invloed van Omega-3 aan de Immunoglobin E, een antilichaam dat is geassocieerd met de ontwikkeling van allergieën in verband te ontdekken. Een jaar, werden onderzocht na de geboorte van de kinderen van de deelnemers aan het Onderzoek. Hier, de wetenschappers waren in staat om te bepalen, hoewel niet significant lagere niveaus van immunoglobin E in het geval van de kinderen van de Omega-3-groep, echter, het ontstaan van atopisch eczeem en ei-allergie was aanzienlijk lager.

Om de ontwikkeling van de kinderen waarvan de moeders hadden tijdens de zwangerschap dag bijna een gram Omega-3-de omzet van 36 procent verminderd risico van de ongeneeslijke huidziekte. Het risico van sensibilisatie naar ei daalde met 38 procent, en dat van een kip ei-Allergie door zo ‘ n 50 procent.

Ernstige ziekten, prenatale voeding beïnvloed

Atopische dermatitis of atopisch eczeem

De term atopische dermatitis bij atopisch eczeem is ook achterhaald. In vroeger tijden werd verondersteld dat een zenuw koorts oorzaak van de ziekte. Vandaag, echter, we weten dat het een ernstige, door de jeuk vaak met slaapproblemen en zelfs psychische problemen die huid-en vaatziekten.

Kip Ei-Allergie

De ei-Allergie gebeurt meestal up-to-school-leeftijd en is een van de meest vervelende allergieën. Tandvlees ontsteking van de darmen, krampen, eczeem, en gezwollen oogleden zijn slechts een selectie van het uiterlijk. Het probleem is dat de kip het ei-Allergie, dat is waarom, als de eieren in veel voedingsmiddelen is verwerkt en Allergie dus de grootste van de zorg in de voedsel keuze vereist.

Vijf Allergenen zijn in het ei, dat van bijzonder belang is, van die Ovotransferrin, lysozyme, en Lyvetine door Verwarming en Ovoalbumine door de hoge temperatuur van de Verwarming kan worden onschadelijk gemaakt. Ovomukoid bestand is tegen zeer hoge temperaturen. In het geval van een Allergie voor deze stoffen alleen een consequente onthechting van de eicel blijft. Het team van onderzoekers uit Australië beveelt daarom aan dat vanaf de tweede helft van de zwangerschap dagelijks, ongeveer een gram Omega-3 vetzuren, aangezien deze aanzienlijk kunnen bijdragen tot het vermijden van risico en voor de gezonde ontwikkeling van het immuunsysteem van de baby.

Omega-3 vetzuren zijn naast foliumzuur, Vitamine D, Vitamine C en L-carnitine is één van de pijlers van een gezonde voeding voor zwangere vrouwen.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top