Snelevacature Amsterdam

Omega-3 vetzuren tijdens de zwangerschap verbeteren van het immuunsysteem van de baby

Het belang van Omega-3 vetzuren tijdens de zwangerschap en borstvoeding de ontwikkeling van de hersenen, zenuwen en ogen heeft enige tijd bekend. Nu, het is aangetoond in een Britse studie, het positieve effect op het immuunsysteem en de huid van de baby.

In het laatste derde van de zwangerschap, vaak zalm zal genieten, en dus het immuunsysteem van de baby sterke punten van de tip is een Britse Artsen. Meestal het advies is aangesloten op een gezond dieet en ontbering. Dit is zeker een reden waarom ze verdwijnen dus niet effectief en niet gevolgd. Soms over het hoofd gezien, maar dat genot op zich heeft gezondheidsbevorderende effecten, en een eenvoudig, maar goed dieet om de vreugde van het leven kan een drain, dat leidt tot ziekten.

Als zodanig, het is veel leuker om te worden in staat om advies op de gezondheidszorg, met culinaire aanbevelingen goed te combineren. Dit is precies wat een Britse studie, uitgevoerd aan de Universiteit van Southampton is een waardevolle bijdrage voor aanstaande moeders. Hier, de wetenschappers opgemerkt dat de consumptie van twee keer per week zalm maaltijden tijdens de zwangerschap kan het immuunsysteem versterken van het kind.1

Zalm bevat Omega-3, maar ook Vitamine D en selenium

In de gerandomiseerde studie, 123 zwangere vrouwen namen deel, waarvan de ene groep at zoals gewoonlijk, en, zelden, vette vis geconsumeerd. De vrouwen van de tweede groep nam twee keer per week zalm schotel, en in dezelfde periode van 3.45 gram meervoudig onverzadigde lange-keten Omega-3 vetzuren EPA en DHA. In het geval van 101 vrouwen, de gegevens van de navelstreng studie van de 20. Week van de zwangerschap tot en met de levering kan worden geëvalueerd. Na dat, 86 van de baby ‘ s waren in staat om te leveren op de leeftijd van zes maanden, voldoende uitslag van het examen.

Hier opgemerkt, dat in de zalm groep bepaalde immuun factoren laag waren, wanneer de bloedmonsters werden blootgesteld aan een immunostimulant. Dit was in het bijzonder de Interleukines, stoffen van het immuunsysteem, IL-2, IL-4, IL-5 en IL-10 boodschappers. Aan de andere kant, kan worden gedetecteerd in de baby ‘ s van de zalm van de groep zal niet een verhoogd niveau van antilichamen om een verandering in de frequentie en de Ernst van eczeem.

Het immuunsysteem van de baby ‘ s waarvan de moeder gevoed Omega-3-rijk, was zo gevormd aanzienlijk beter.

Met betrekking tot de versterking van het immuunsysteem, de onderzoekers toegevoegd, die er niet alleen worden de Omega-3 vetzuren waren betrokken, maar in combinatie in toevoeging, andere inhoud van de stof van de zalm, uitstekend, Vitamine D en selenium. Vitamine D ontbreekt in de meeste aanstaande moeders, volgens een studie van 2007.2

Kan EPA – en DHA-de dosering is te laag

vitamin D omega 3 SchwangerschaftOok aan de andere kant van de studie, is ingenomen met de resultaten, onder andere, ook omdat dit de eerste studie onderzoekt het effect van een zalm dieet tijdens de zwangerschap op het immuunsysteem van de baby.

Gretchen Vannice, een in de Verenigde Staten bekende voedingsdeskundige en auteur merkt echter op, dat met de zalm maaltijden van de dag, het equivalent van ongeveer 160 milligram EPA en 330 mg DHA is opgenomen. EPA en DHA zijn de twee werkzame bestanddelen van Omega-3 vetzuren. Dit bedrag van het verplaatsen van iets boven de minimaal nodige hoeveelheid van 300 milligram DHA voor een gezonde training van het oog en de hersenen weefsel van de foetus. Vannice opgemerkt dat in klinisch onderzoek doses van meer dan 1.000 milligram DHA en daarnaast EPA worden gebruikt.

Uit dit concludeert ze dat de Omega-3-concentraties in de zalm delen kunnen worden te klein om het versterken van het immuunsysteem van baby ‘ s, hun gezinnen, de juiste waarden zijn beschikbaar.

Wat is er in het geval van zalm tijdens de zwangerschap een probleem?

Omega 3 Fettsäuren

In het geval van vis gerechten, de zorg over de vervuiling, in het bijzonder kwik met schommels ook. Erg vette vis, zoals zalm nemen minder zware metalen. In deze uitgave 12/2012, kan de Stichting de rust werden test, daarom, door u bevestigd in geen van de 21 monsters van diepgevroren zalmfilets giftige stoffen ontdekt.

Andere studies suggereren echter, dat de wilde zalm zijn verontreinigd met PCB ‘ s en dioxinen in kleine hoeveelheden. Bovendien, de Alaska is overbevist Pollock en bedreigd. De zorg voor het eten van zalm tijdens de zwangerschap, compenseren, moeten de capsules worden, in ieder geval, vis olie-en ten minste één extra Vitamine D voeding is aanbevolen.

Studie:

Display aminozuren info portal www.aminosaeuren.org/fruchtbarkeit/

Zo belangrijk aminozuren zijn voor de vruchtbaarheid van een man!

Geef een reactie

Scroll To Top