Snelevacature Amsterdam

Omega-3 vetzuren voor een betere doorbloeding in rokers

Omega-3 vetzuren kunnen compensatie van de schadelijke gevolgen van Roken, echter, bevorderen de bloedcirculatie en arteriële verstijving.

Griekenland is een van de landen in de wereld met het hoogste percentage rokers. Ruim de helft van de bevolking vanaf de leeftijd van 12. De leeftijd van licht naar Hellas regelmatig een Sigaret. Het is daarom niet verwonderlijk dat vooral in Zuid-Oost-Europees land, studies zijn uitgevoerd met betrekking tot het onderwerp van het gebruik van tabak.

Een recente studie, uitgevoerd aan de Medische school van de Universiteit van Athene mag niet worden geïnterpreteerd in de zin van het ontbrekende, een achterklep werd gedrukt door de gezondheidsrisico ‘ s van Roken, in een toelaatbare bereik. Natuurlijk, het Roken blijft, zelfs als de griekse onderzoekers hebben gevonden dat meervoudig onverzadigde Omega-kunnen verminderen 3 vetzuren arteriële schade, schadelijk, en volgens schattingen van de wereld gezondheids organisatie (WHO) in de hele wereld elk jaar, ongeveer 5,4 miljoen gevallen fataal.

Studie in Cross-Over Design belooft betrouwbare resultaten

Omega 3 Fettsäuren

In het centrum van hun gerandomiseerde, Placebo-gecontroleerde, dubbelblinde studie in Cross-Over Design bij 20 gezonde rokers.1 Zonder uw ondeugden, te verlaten en een groep nam in de periode van 12 weken dagelijks een preparaat dat een totaal van twee gram van verschillende Omega-3 vetzuren, die alleen 920 milligram aan eicosapentaeenzuur (EPA) en 760 milligram op Decosahexaensäure (DHA) verantwoord.

Dit is een vrij hoge dosering, maar nog steeds binnen het bereik van de hoeveelheid, die wordt aanbevolen door veel experts. De tweede groep moest genoegen nemen naast uw sigaretten met een Placebo. Deze Fase is een vier weken durende interventie-gratis wash-out periode, waarna, volgens de Cross-Over concept, Omega – 3 en Placebo-groep vervangen kan worden, en de voorbereidingen zijn weer getroffen, gevolgd.

Omega-3-vetzuren complex mechanisme van het schadelijke effect van Roken kan plat op de slagaders

De wetenschappers waren niet verrast om te vinden dat door het te Roken, vele negatieve effecten werden opgespoord. De waarden van de vasodilatatie van de Ontspanning van de vasculaire spieren, de bepalende factor in de uiteindelijke verlenging en de uitbreiding, en de engelse term “flow-gemedieerde dilatatie” wordt afgekort als MKZ, werden in de twijfelachtige bereik.

Hetzelfde geldt voor de pulse-golf dikte (PWV “pulse wave velocity”), worden de instructies op de arteriële verstijving is toegestaan. Echter, de onderzoekers waren in staat om te bepalen dat het MKZ als PWV waarden in de Omega-3-groep, die zich sterk hersteld. Hier zijn de wetenschappers echter niet van een herstel van een gezond niveau, maar door een afvlakking van de schadelijke gevolgen.

Bovendien ontdekten ze een daling in de pro-inflammatoire Marker TNF-alfa en IL-6. Bekeken holistisch, de wetenschappers aangenomen dat de Omega-3 vetzuren ontwikkelen bij rokers, een hart-beschermende werking, die is gebaseerd op individuele factoren, maar een synergie-effect, anti-inflammatoire en anti-waarbij arteriosclerotic aspecten.

Bron:

Geef een reactie

Scroll To Top