Snelevacature Amsterdam

Omega-3 vetzuren voor een gezond hart

Met de inname van Omega-3 vetzuren een verbinding aan tot twee en een halve dag, een korter verblijf in het ziekenhuis na cardiale chirurgie. Het heeft inmiddels een internationale Meta-studie.

Meervoudig onverzadigde Omega-3 vetzuren kan worden toegeschreven aan een hele reeks positieve eigenschappen. Gebaseerd op het cardiovasculaire systeem is bevestigd, dat ze een gunstige invloed hebben op de vloei-eigenschappen van het bloed en de Triglyceriden en LDL-cholesterol naar beneden. Daarnaast hebben ze het effect van verlaging van de bloeddruk en anti-inflammatoire.

Tal van studies tonen aan dat Omega-3 vetzuren kunnen worden geassocieerd met een verlaagd risico op hart-en vaatziekten.

De officiële tarieven van vis consumptie plus aanvullende inname van Omega-3 vetzuren DHA en EPA

Omega 3 Fettsäuren

Omega-3 Vetzuren

De resultaten zijn zo overtuigend, dat de duitse nutrition society (DGE) voor de inname van eicosapentaeenzuur (EPA) en docosahexaeenzuur (DHA), twee Omega-3 vetzuren, die vooral zijn te vinden in vette vis, het adviseert.

Het moet van 250 milligram per dag als Aanvulling op een tot twee vismaaltijden per week. Andere deskundigen suggereren dat een inname van tenminste 1000 milligram per dag.

Hoe werkt Omega-3, na een hart operatie?

Een studie overzicht en meta-analyse, de wetenschappers uit Canada, nieuw-Zeeland en Uruguay waren betrokken, heeft onderzocht het effect van Omega-3 zijn nu onder een iets ander aspect. Hier te vinden zijn, de mate waarin een inkomen effect op patiënten die dat nodig hebben een hart operatie. Eerste van alle, 11 gerandomiseerde en gecontroleerde studies van 1,038 patiënten werden opgenomen. In een Update, het toepassingsgebied werd uitgebreid om 19 onderzoek en 4.335 patiënten.

Deze factoren werden opgevraagd

Wil het team van onderzoekers in het huidige Materiaal op basis van klinisch relevante resultaten, die het gevolg zijn van Omega-3-inname. De duur van intensive care behandeling na de Operatie, is de totale duur van het verblijf in het ziekenhuis, het Optreden van post-operatieve boezemfibrilleren, de mortaliteit en de duur waarvoor de patiënten moest aan de beademing aangesloten te worden.

Aantal hartritme stoornis is verlaagd, en het ziekenhuis zouden verlaten

Met betrekking tot de duur van de behandeling in de ICU, de sterfte en de mechanische ventilatie, de onderzoekers vonden geen significant bewijs. Echter, de aanwezigheid van boezemfibrilleren, een hartritmestoornis die optreedt na deze ingreep vaak uitgevoerd, aanzienlijk minder.

Daarnaast zijn de patiënten herstelden sneller van een operatie. Uw verblijf in het ziekenhuis verminderd met de inname van Omega-3, namelijk met gemiddeld 1.37 dagen, respectievelijk, in de top-tot 2,41 dagen.

Bron: Langlois, P. L., et al., Omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren in de cardiale chirurgie patiënten: een bijgewerkte systematische review en meta-analyse, Clin Nutr. 2016 27 Mei, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top