Snelevacature Amsterdam

Omega-3 visolie: gewicht zonder effecten

Omega-3 vis olie naast wei-eiwit is geen andere spier heeft een anabole werking. Echter, de studie locatie is tegenstrijdig.

Whey, of wei-eiwit wordt gebruikt door vele atleten te helpen spieren op te bouwen. Aan de andere kant, de hypothese van de wint, dat een Supplement met Omega-3 vis olie spieropbouwende effecten kunnen worden bereikt, een groeiende groep van volgelingen. Het idee echter, dat u naast de inname van visolie kan het verbeteren van de anabole effecten van wei-eiwit, geven de wetenschappers van de schotse Sterling Universiteit hebben een annulering.

20 jonge atleten voor acht weken van visolie plus Wei-Eiwit

Ze zijn uitgevoerd met 20 jonge, gezonde mannen die regelmatig te oefenen met Gewichten, een acht weken durende studie. De deelnemers kregen elke Ochtend een product met vijf gram visolie en een stevig Ontbijt, gevolgd. Nadat ze voltooide een intensief programma (Leg extension) en druk op de oefeningen. Na de trainingen van de jonge sporters nam 30 gram whey protein.

Spierweefsel bevat geen effecten te wijten aan Omega 3

Voor de start van de intake fase, alsmede aan het einde van de deelnemers spierweefsel monsters werden genomen. Aan hen werd onderzocht hoeveel van de Omega-3-vetzuren in beslag genomen door het spierweefsel. Uit de resultaten bleek echter dat suppletie met Omega-3-rijke visolie leidde tot geen significante verhoging van de spiergroei. De Schotse wetenschappers waren in staat om te bepalen dat geen effect, wat suggereert dat de vis olie ondersteunt de werking van de kracht-training whey protein (1).

Andere studies bevestigen de spieren te bevorderen door visolie – maar de andere Ontwerpen

Om bestand te zijn tegen de huidige studie spreekt tot de resultaten van voorgaande studies waarin de fish oil bevordert de spiergroei. Vaak is echter gebaseerd op een verschillende methodologie. Dus, twee studies van de Universiteit van Washington, nam deel in afwijking van het bovenstaande Ontwerp in St. Louis in de verenigde staten, oudere volwassenen, en er was geen award van Wei-Eiwit.

Het resultaat was dat Omega-3 vetzuren zijn in staat tot het stimuleren van de eiwitsynthese in de spieren bij oudere volwassenen. Dit kan bijdragen aan de preventie en behandeling van Sarcopenie, of leeftijd-gerelateerde verlies van spiermassa (2) (3).

Komt tot een soortgelijke conclusie in een Braziliaans onderzoek, de oudere vrouwen in de gemiddelde leeftijd van 64 jaar heeft deelgenomen. 4) kan worden bereikt door het opnemen van een visolie Supplement voor kracht training, verbeteringen in spierkracht en uw vermogen om te functioneren (.

Hoge doses van wei-eiwit waarschijnlijk bereikt de maximale anabole werking

Bevestigde de resultaten uit Schotland, maar door een eerder onderzoek, dat werd ingehuurd, aan dezelfde Universiteit. Daarna wordt bereikt door een 20 gram dosis wei-eiwit met een maximale stimulatie van de eiwitsynthese in de Myofibrils (5). De myofibrils van de spiercellen, waardoor de contractie vermogen van de spieren. Noch het naast, toegediend Wei-Eiwit de extra suppletie met visolie kan dan ook een extra anabole werking, aangezien er een Maximum is bereikt.

(1) McGlory, C., et al., Visolie suppletie onderdrukt weerstand oefening en voeding geïnduceerde toename in anabole signalering zonder dat myofibrillar de eiwitsynthese in de jonge mannen, Physiol Rep. 2016 Mar;4(6). pi: e12715, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (2) Smith, Gordon, I., et al., Dieet omega-3 vetzuur supplementen verhoogt de snelheid van de eiwitsynthese in de spieren bij ouderen: een gerandomiseerde gecontroleerde trial, Am J Clin Nutr. 2011 Feb;93(2), Pp. 402 – 12. (3) Smith, Gordon, I., et al., Vis olie-afgeleide n-3 PUFA therapie verhoogt de spiermassa en-functie in gezonde oudere volwassenen, Am J Clin Nutr juli 2015, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (4) Rodacki, Cintia L. N., et al., Visolie-suppletie verbetert de effecten van krachttraining bij ouderen, Am J Clin Nutr, januari 4, 2012, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie. (5) Witard, Oliver C, Myofibrillar de eiwitsynthese in de spieren van de Raad na een maaltijd in reactie op de toenemende doses van wei-eiwit in rust en na weerstand oefening, Am J Clin Nutr., November 20, 2013, Epub gepubliceerd voorafgaand aan de gedrukte versie.

Geef een reactie

Scroll To Top