Snelevacature Amsterdam

Onderzoekers ontwikkelen en Ibuprofen-patch

Ibuprofen-Pflaster von Forschern der University of Warwick
Britse wetenschappers hebben een patch ontwikkeld dat zorgt voor de werkzame stof Ibuprofen door de huid Als de knie of op de rug doet pijn, je nodig hebt om Bezorgd te zijn, om te slikken, misschien binnenkort geen pijn pillen – ze kunnen vasthouden aan, in plaats van een pleister op de zere plek. Omdat de Britse onderzoekers hebben een patch ontwikkeld dat levert de pijnstiller Ibuprofen via de huid.

De pijnstiller Ibuprofen kan worden genomen, de duur, de sterke bijwerkingen zoals maagzweren. Het Probleem is dat de vinger op de zere plek in het lichaam te bereiken, moet door de werkzame stof ten eerste, het spijsverteringskanaal – “op de weg” kan leiden tot schade in het lichaam. Er zijn al Ibuprofen Gel, die voorkomt dit nadeel. Maar de gebruikers zijn vervolgens geconfronteerd met een nieuwe moeilijkheid: De werkzame stof moet worden toegepast, teneinde te komen tot een constante verlichting van de pijn. Dit is meestal moeilijk.

Wetenschappers aan de Universiteit van Warwick in Engeland hebben nu een methode ontwikkeld dat de oplossing voor beide problemen: een patch die is verlijmd op de pijnlijke plek, het geneesmiddel meer dan twaalf uur van gedistribueerde langzaam aan de huid. Patiënten met chronische rugpijn of pijn in de gewrichten kunnen blijven een lange-termijn orale inname van deze pijnstiller bespaart.

De Patch brengt de werkzame stof langzaam

De transparante patch is uitgerust met een soort van chemische steiger dat de werkzame stof bevat. Eenmaal vastgeplakt op de huid, het begint voor hem met tussenpozen. De uitvinders van plan te ontwikkelen om meer patches met andere pijn-borstvoeding de werkzame ingrediënten.

Professor David Haddleton van de Universiteit van Warwick: “Veel commerciële patches opgenomen, verrassend, geen pijn ingrediënten, kunt u het verlichten van het ongemak dat door een thermische effect. Onze technologie betekent dat we kunnen produceren voor de eerste Keer bestrating, de effectieve dosis van de werkzame bestanddelen, zoals Ibuprofen.”

De fabrikant niet verwachten dat u uw product binnen twee jaar op de markt – hoe laat is het in Duitsland het beschikbaar zal zijn is nog niet bekend.

Hamburg, 10. December 2015

Geef een reactie

Scroll To Top