Snelevacature Amsterdam

Onderzoekers van de Anti-kanker werking van Vitamine E op het spoor

Vitamine E is al jarenlang gebruikt als een Anti-aging Vitamine bekend, het beschermt de cellen tegen vrije Radicalen. Dus het kan helpen, bijvoorbeeld schade aan het mannelijk genoom en de vruchtbaarheid van de mens te verbeteren. Amerikaanse onderzoekers zijn nu ook de mechanismen van Vitamine E op het spoor, die helpen het lichaam bij het bestrijden van kankercellen.

Onder de naam Vitamine E voor acht een zeer vergelijkbare structuur aan in vet oplosbare stoffen worden gecombineerd, Tocoferolen en tocotriënolen. De meest bekende vertegenwoordiger van de groep van de alfa-Tocoferol, maar ook gamma – en delta-Tocoferol en diverse tocotriënolen. Deze Vitamine E componenten verschillen niet alleen in hun structuur, maar ook in termen van hun eigenschappen en van hun functie in het lichaam.

Over het algemeen overvloedig aanwezig in plantaardige Oliën, Vitamine wordt beschouwd als Anti-Aging-vitale stof. De bekendste functie is als een antioxidant – radicalen.

Vitamine E maakt vrije radicalen onschadelijk

Vrije radicalen zijn agressieve stoffen, geproduceerd in de cellen van het lichaam door UV-licht, milieu-toxines of sigarettenrook, maar ook in grotere hoeveelheden, normaal gesproken als een bijproduct van de ademhaling in de mitochondriën als signaal stoffen die ontstaan in of door immuuncellen als middel van verdediging tegen vreemde indringers zal worden geleverd.

Vrije radicalen te vernietigen cel-structuren

Hoewel vrije radicalen hebben een functie in het lichaam, ze kunnen veroorzaken in de cellen veel schade aan. In het bijzonder, het DNA wordt aangetast. Schade veroorzaakt hier kan invloed hebben op veel mobiele functies been, tot de dood van de cel of het te veranderen in een kankercel. Maar ook het celmembraan is een complexe Structuur, gemaakt van vet en eiwitten, de bescherming van de cel en de communicatie met de omgeving regelt – kan worden beschadigd door vrije radicalen. De Vrije radicaal theorie van veroudering maakt de agressieve stoffen, zelfs voor het hele proces van veroudering bij uitstek verantwoordelijk is 1.

Antioxidanten zoals de in water oplosbare Vitamine C, de in vet oplosbare Vitamine E, flavonoïden uit thee, koffie, cacao, of rode wijn een belangrijke rol spelen in de bescherming van lichaamscellen tegen vrije Radicalen. In de nobelprijswinnaar in de chemie Linus Pauling met redenen omkleed ortho-moleculaire geneeskunde, de vrije radicalen, zelfs in extreem hoge doses. Ze zijn ontworpen om optimale bescherming bieden tegen kanker en chronische ziekten 2.

Vitamine E remt de groei van kankercellen

In aanvulling op de Algemene anti-oxidatieve werking van Vitamine E werd gevonden in verschillende studies is ook een directe remmende werking van de vitale stof op de groei van kankercellen. Belangrijk is om niet, of slechts in veel mindere mate is echter, dat de alpha-Tocoferol, Vitamine E in synthetische supplementen – en – kanker-inflammatoire eigenschappen, is blijkbaar een gamma-en delta-Tocoferol. Vitamine E van natuurlijke bronnen, een remming van de groei van long -, borst-en dikke darm kanker cellen aanzienlijk, terwijl het industrieel geproduceerd, goedkope Vitamine E-supplementen toonde geen dergelijke activiteit 3.

Centraal: Blokkade van het enzym act

Een mogelijk mechanisme van hoe Vitamine E kankercellen Groeien, vond pas onlangs, een team van onderzoekers van de Ohio State University. De groep, geleid door Professor Ching-Shih Chen was in staat om aan te tonen dat Tocoferolen in kankercellen, het blokkeren van de activiteit van een onderzoeker in kringen onder het symbool act bekend enzym 4. Handelen in tumor cellen het enzym wordt toegeschreven aan een rol als Trekker van de groei en het ongeremd delen van de activiteit van deze cellen. De onderzoekers vergeleken de efficiëntie van de alfa – en gamma-Tocoferol in de inactivatie van de Akt. Beide stoffen had een te inactiveren effect, gamma-Tocoferol, echter, in veel grotere mate.

Bovendien, het Team geleid door Professor Chen was in staat om te identificeren door computer-assisted moleculaire modellering met de precieze locatie van de interactie van Tocoferolen met het enzym handelen. Op Basis van dit model, ze ontwikkelde een aangepaste kunstmatige Vorm van Tocoferol, die kan binden juist te handelen. In Proeven is gebleken voor de kunstmatige Tocoferol een vergelijking van de Anti-Tumor effect van gamma-Tocoferol met een factor twintig een grotere efficiëntie. In de eerste experimenten met muizen, de gewijzigde Vitamine E, veroorzaakt een aanzienlijke krimp van de prostaat tumoren.

Als in de in-vitro-experimenten voor de Anti-kanker werking van de nodige hoeveelheden gamma-Tocoferol kan worden geabsorbeerd door het organisme, is niet aan te nemen dat de inname van Vitamine is niet voldoende om te E ingenomen met voedsel om te voorkomen dat tumoren de groei. De reeds gepatenteerde gewijzigd Vitamine E, echter, zou kunnen blijken te zijn een krachtige Anti-Tumor agent.

Geef een reactie

Scroll To Top