Snelevacature Amsterdam

Ondraaglijke jeuk over het hele lichaam – dat heeft me genezen

Nervenprobleme können einen Juckreiz am ganzen Körper hervorrufen
Zenuw problemen kan veroorzaken jeuk over het hele lichaam Het begon als een licht tintelend gevoel op de juiste enkel, en groeide uit tot een jeuk over het hele lichaam. Bijna vijf jaar, de drang om te leven voor scratch Lea Brückner* gedomineerd. Hier vertelt ze van haar redding.

Tot drie keer in de nacht, heb ik stiekem in de badkamer en krabde me tot het bloed. Dat was het enige dat bracht korte termijn verlichting – tot de volgende jeuk aanval. Mijn hele lichaam jeukten! Op een gegeven moment, ik begon te dragen nacht handschoenen om mij kwaad te doen opnieuw en opnieuw. Ik was op zoek naar, natuurlijk, medische hulp zoeken. Maar alle Tests van het bloed bleef normaal. Mijn Artsen stonden voor een raadsel en ik ben wanhopig.

Zenuw problemen veroorzaken jeuk over het hele lichaam

Gelukkig zag ik een verslag op de televisie over de jeuk kliniek van het academisch ziekenhuis in Münster. Vijf dagen later had ik een afspraak. Prof. Dr. Sonja staan, de huid arts, en Jeuk expert, legt me uit: “Krabben is een natuurlijke Reflex dat elke persoon kan slechts worden beperkt.” Omdat in de huid, de zogenaamde de jeuk Sensoren zitten met een privé berichten systeem. Het Signaal wordt vervoerd via het ruggenmerg naar de hersenen, waar het leidt tot de Reflex, “Krassen”. Er is waarschijnlijk een fout in het ruggenmerg is verantwoordelijk voor zijn.

Prof. Dr. Sonja Ständer leitet in Münster eine Pruritus-Sprechstunde

Prof. Dr. Sonja rek gidsen in Münster, een Pruritus overleg uur

Om te voorkomen dat de Krassen in het geval van jeuk geen zin. Om letsel te verminderen, dient te worden Aangetast in plaats van de jeukende plek, bijvoorbeeld, speciale kussens van het bed of de Bank te krabben. Zo zal gerapporteerd worden aan de hersenen, maar dat het nodig was tevreden. Tijdens de week bleef ik in het ziekenhuis heb ik geleerd dat een lage kamertemperatuur of koele enveloppen worden, bijvoorbeeld met zwarte thee, ideaal voor self-help. Mijn therapie Plan opgenomen speciale body care producten, die remmen de jeuk veroorzakende chemische boodschappers (Histamine) in het lichaam.

Antihistaminica stopte de jeuk

Daarnaast kreeg ik tabletten voorgeschreven antihistaminica. Ik nam een hoge dosis therapie, twee verschillende medicijnen: cetirizine en loratadine. De Mix van actieve ingrediënten blokkeert de binding van Jeuk-het induceren van ervaringsdeskundigen in de huid. “De Jeuk therapie probeert beroep meer lijn te breken voor zo lang, totdat de huid goed is genezen, kalmeert het zenuwstelsel en het ruggenmerg van de jeuk ‘om te vergeten’,” zegt de expert. Als voor mij, maar in de tussentijd, een jeuk geheugen hadden gevormd, kreeg ik ook een epilepsie-middelen, te verwijderen van deze herinneringen.

En een succes kwam na tientallen mislukte therapieën voor de eerste keer: Drie maanden na de start van de behandeling, mijn klachten varieerden op een schaal van één tot tien, met een maximum van Vier – in het verleden was het een Tien! Na de pijnlijke jaren van mijn ziekte heeft me eindelijk niet meer in de greep, maar ik heb u!

*Naam veranderd door de redactie

Video: De beste home remedies voor jeuk

 

 

 

Geef een reactie

Scroll To Top