Snelevacature Amsterdam

Ongezonde Fast Food onschadelijk te maken met Omega-3 vetzuren

De gevolgen van een haastig verbruikt Fast Food maaltijd juiste gevoel. Na een paar minuten om een onaangename gevoel van volheid en brandend maagzuur. Een verder kenmerk van de calorie-bommen. Een vette worst of crème taarten zal niet ophouden, zelfs al zijn ze rijk zijn aan energie, voor een lange tijd. Snel de eetlust komt terug. De langdurige plezier in de fast food leidt tot symptomen van een tekort, een verslechtering van de waarden in het bloed, gewichtstoename en een verhoogd risico voor tal van ziekten. Dit is allemaal bekend.

Echter, veel mensen hebben niet alleen toegang door gebrek aan tijd op Fast Food gerechten. Dat heeft minder te maken met voedings-overwegingen met de eetlust op waardeloos koolhydraten in geraffineerde suiker en smaak eigenschappen voor het dragen van verzadigde vetzuren. Een analyse van 185 van wetenschappelijke werkzaamheden, uitgevoerd door een team van onderzoekers van de Universiteit van Liverpool, verenigd koninkrijk, heeft geleid tot het besef dat een onevenwichtig dieet, vooral als rijk aan verzadigde vetzuren, de Genesis processen van de neuro -, zodat de vorming van nieuwe zenuwcellen, kan bemoeien.1

Wanneer de hersenen verliest het vermogen om te zeggen “nee!”, het gaat om gewichtstoename

Diät Vitamine Abnehmen mit CarnitinDus de mogelijkheid dat obesitas is ook in verband gebracht met neurodegeneratieve ziekten. Het type en de hoeveelheid van de voedingsstoffen geleverd, dat wil zeggen het heeft een invloed op hoe de hersenen metabole processen regelt. Vet in Fast Food kan leiden tot aandoeningen zoals psychische verwerking van invloed zijn. Beide kunnen een gewichtstoename. De hersenen verliest de mogelijkheid om de controle van de inname van voedsel en het beperken van de opname van voedingsstoffen.

Het doel van de Britse wetenschappers, het was door de analyse van het onderzoek van de afgelopen tien jaar, om de vraag te beantwoorden of er voldoende gegevens zijn om te suggereren dat Omega-3 vetzuren kunnen deze stoornissen en ondersteuning om gewicht te verliezen. Het onderzoeksteam onder leiding van Dr. Lucy halen, Avance kon niet bewijzen dat Omega-3-vetzuren uit visolie hebben een direct in de gebieden van de hersenen voor neurogenese en verantwoordelijk invloed. Dus je bent niet direct betrokken in het proces van vermindering van het gewicht.

Het is echter aangenomen dat ze een belangrijke rol spelen in geraffineerde suiker en verzadigde vetzuren hebben de mogelijkheid om te Vergrendelen aan de hersenen voor de inname van voedsel te overwinnen.

Omega-3 vetzuren bevorderen van gewichtsverlies door het feit dat ze het compenseren van de negatieve impact van Fast Food, door het stimuleren van de gebieden van de hersenen, waarbij de controle over het dieet plaatsvindt, evenals van het leren en geheugen processen van voeding, afvoer.

Omega-3 vetzuren fungeren als Ess-brake

Van de hectiek van het dagelijkse leven Bijna niet te verdringen Eten. Volgens Dr. halen, Avance Omega-3-vetzuren uit vette vis of visolie, hier is echter de belangrijke rol om te fungeren als een rem die stopt met zelf-verbetering, ongebreidelde Verlangen naar Fast Food. Ze reguleren van de eetlust, het ondersteunen van een caloriearm dieet, en dus een positieve stap in de richting van een gezond dieet.

Studie:

Geef een reactie

Scroll To Top