Snelevacature Amsterdam

ONS-autoriteit te zijn controversiële maatregel tegen Obesitas

Abnehm-Pumpe
De aspire assist pomp zuigt nog onverteerd voedsel van de maag, en dus vermindering van de calorie-inname van de gebruikers. De AMERIKAANSE food and drug administration (FDA) heeft ingestemd met een maag-pomp, de hard-to-obese patiënten te helpen gewicht te verliezen.

De zogenaamde aspire assist pomp is controversieel, omdat het zuigt, eigenlijk alleen maar delen van de maag inhoud van de patiënten. Critici beschrijven het proces als “hulp bij boulimia”. De fabrikant van de aspire assist, pomp en houden, echter, dat de pomp kunnen leiden tot een afname in gewicht van maximaal 12 procent en voor niet-eetstoornissen patiënten veilig.

Via een smalle snede in de huid (minimaal invasieve) is aangesloten op de elektrische pomp met een buis in de maag. Met een druk op de knop, de pomp zuigt twintig minuten na een maaltijd de maag inhoud, dit kan vervolgens worden gebruikt volgens de fabrikant, rechtstreeks via de toilet afgevoerd. In de volgende stap, het water is gepasseerd in de maag om meer voedsel te ontbinden, het residu. Deze worden vervolgens weggepompt. Na ongeveer vijf minuten van de werking, de maag moet worden geleegd door een derde, de rest van de maag inhoud is verteerd normaal.

Het idee is dat De hersenen heeft ontvangen twintig minuten na de maaltijd bijbehorende signalen van verzadiging van de maag. De maag te verteren en toch begon het eten. Nu verwijdert 30 procent van de maaginhoud, zijn er geen nieuwe gevoel van honger, terwijl er minder calorieën worden opgenomen.

Calorie-reductie, zonder dieet?

Klinische Studies hebben aangetoond dat patiënten afgenomen door de toepassing van de pomp na een jaar, een gemiddelde van 23 kilo. Voordelen van de apparatuur is de relatief complicatie-gratis Implantatie en de daaropvolgende toepassing door de gebruiker. Gewicht-het verminderen van Alternatieven, zoals een maagband of een gastric Bypass, in het bijzonder, vereist in het geval van de obese patiënten met een risico-activiteiten en worden niet teruggenomen. Aangezien de gebruiker kan bepalen wanneer en hoe vaak u gebruik maken van de pomp, is er geen constante medische zorg nodig is. De pomp voor de extreem Zwaarlijvig is daarom een geschikt middel om het verminderen van calorie-inname stress-vrij?

De pomp is een “boulimia machine”?

Deskundigen zijn kritisch, of een enkele Ontlading van de nog onverteerde voedsel is echt een duurzame manier om gewicht te verliezen. In feite, de fabrikant adverteert op zijn website, zodat patiënten niet nodig te wijzigen van de pomp eenmaal meer aan uw dieet. Dit is één van de basisprincipes voor een gezond en duurzaam gewicht te verliezen. Ook enkele technische problemen voor kritiek. Dus gebruikers melden dat het voedsel niet wordt geplet volledig, vaak nog in de slang zit vast en de pomp is verstopt. Artsen zijn ook waarschuwen voor de mogelijkheid dat een ongecontroleerde Aspiratie van maaginhoud kan leiden tot uitdroging en onder-levering van elektrolyten en mineralen. De Amerikaanse website Izebel beschreven aan de pomp boulimia machine, de bergen, het risico voor infecties en andere gezondheidsproblemen complicaties.

In Duitsland, ook de pomp is al beschikbaar is, kan niet de overhand in de behandeling belangrijk de patiënt over-maar toch.

© door wat wordt uitgezonden

Hamburg-harburg, 15. Juni 2016

Geef een reactie

Scroll To Top